- 30 Ağustos 2017
- 193
- 94
- 33
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.141
Canım benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :))Kan tahlili olumsuz çıkarsa çok üzülürüm diye hediye hazırlamadım farklı birşeyler düşüneceğim artık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :))Kan tahlili olumsuz çıkarsa çok üzülürüm diye hediye hazırlamadım farklı birşeyler düşüneceğim artık :)
İnsallah Cnm insallah herşey güzel olur :)
İğnenin 9.gunundeyim yarın dan sonra gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum regl gününe 12 gün var ama merak ediyorum
Çok erken cİğnenin 9.gunundeyim yarın dan sonra gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum regl gününe 12 gün var ama merak ediyorum
aynen kese icin acele etmeyeceğim kanamam olmadığı sürece doktora gitmeyecegim Cnm . Hadi insallah seninde günün az kaldı sayılır diğer arkadaşların da en geç 5 gün içinde burda birçok hamile haberi alacağız insallahHayırlı olsun canım. Adetinin geçmesini bekle Keseyi görmek icin.
Darısı başımıza insallah. Klomen kullandım ben de, Çatlatma iğnesinden sonra benim de 8. Günüm bugun. 6-7 gun var insallah hemen arkandan gelirim ben de.
—Aminnnnnn—
Değil gününe de çok varmış Cnm benim 3 gün kaldı diye yaptım 12,13 günlerde pozitifi gördüm hakkında hayırlısı test yapma yada yapma ne desek boş insan umud edip yapmak istiyor :)İğnenin 9.gunundeyim yarın dan sonra gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum regl gününe 12 gün var ama merak ediyorum
Çok erken c
aynen kese icin acele etmeyeceğim kanamam olmadığı sürece doktora gitmeyecegim Cnm . Hadi insallah seninde günün az kaldı sayılır diğer arkadaşların da en geç 5 gün içinde burda birçok hamile haberi alacağız insallah
Kaç haftalık kürtaj olmustun sen ben 8 haftalık kalbi durduİnsallah insallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez vakitte. O kadar cok dua ediyorum ki.. bebeğimin kalbi durunca kürtajdan sonra cok kötü oldum. Dua ettikçe içime huzur doluyor. Rahatlıyorum.
Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin insallah sen de saglıkla bebişini kucağına alırsın.
Soğan suyu içenlerde duymuştum kanama Keske iğneyi yapıldıktan sonra içmedeydin yanlış bilmiyorsam o adetli iken başlanıyor hakkında hayırlısı CnmKizlar ben 4 gun once vuruldum ignemi ve Hafif kanamam var sizlerde de oldu mu ? Cikolata kistim icin sogan Suyu’nun iciyorum ondan mi catlatma ignesinden mi bilemedim
Sağol cnmmmmmm :)Canım benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :))
Sağol cnmmmmmm :)
Allah razı olsun Cnm insallah rabbim sanada kısmet eder seviniriz ağlarız :) yaptıracağım Cnm insallah artmıştır değerim sağlıklı olur bebeğim dualarını benden esirgeme olurmuSenin adına o kadar sevindim ki ilk okuduğumda ağladım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım cuma günü testi tekrar yaptır bence sağlıklı gelişiyorsa değerin en az % 60 artması lazım ona göre doktora gidersin
Sen napacaksin Cnm tekrar deneyecekmisinSenin adına o kadar sevindim ki ilk okuduğumda ağladım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım cuma günü testi tekrar yaptır bence sağlıklı gelişiyorsa değerin en az % 60 artması lazım ona göre doktora gidersin
Allah razı olsun Cnm insallah rabbim sanada kısmet eder seviniriz ağlarız :) yaptıracağım Cnm insallah artmıştır değerim sağlıklı olur bebeğim dualarını benden esirgeme olurmu
İnsallah Cnm hepimiz de insallah aminnnn :)Dua etmem mi delimisin allah mutluluk sağlıkla evladını kucağına almayı mis gibi koklamayı sana ve isteyen herkese nasip etsin değerlerin hep sağlıkla artsın canım benim
Sen napacaksin Cnm tekrar deneyecekmisin
Kuzum rabbim yardımcın olsun öyle düşünme rabbim kısmet ederse bir bakmışsın hamilesin beklemediğin andaYok canım deneyecek ne moralim ne param kaldı allah nasibime yazdıysa olur zaten ayrıca çikolata kistimle zaten zor hayırlısı
Hiç kötü düşünme, benim de sol yumurtalıkta çikolata kistim var. Kisti olup hamile kalan milyonlarca kadınlar var. İçimizi ferah tutalımYok canım deneyecek ne moralim ne param kaldı allah nasibime yazdıysa olur zaten ayrıca çikolata kistimle zaten zor hayırlısı
Sen bi meleksin kızlar insallah kalbiniz gibi hayatınız da güzel olur Bebislerle dolu olur :)Hiç kötü düşünme, benim de sol yumurtalıkta çikolata kistim var. Kisti olup hamile kalan milyonlarca kadınlar var. İçimizi ferah tutalım