Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım akıntım şeffaf var hala eskisi kadar yoğun olmasa da sivilce belirti mi bilmiyorum ama sabah bir kalktım alnımda bir sivilce çıkmış birde dün geceden beri belim çok ağrıyor göğüslerim ile birlikte ama bunlar adet belirtiside olabilir biliyorsun kendimi ümitlendirmek istemiyorum :KK43:
Aynen :KK43: yarın test yapacakmısin

Adet belirtileriyle birebir aynı olması ne kadar gıcık ya, psikolojimizle oynanıyor hep :110:
Aynen ya sinirlerim bozuldu valla kasık batması oluyormuş herkeste dünden beri kaşıklarımda batma oluyor mu diye kendimi dinliyorum ama yok öyle birşey bu aralar her anım belirti yaşıyor muyum acaba diye kendimi dinlemekle geçiyor belirsizlik ne kadar kötü birşey ya :bicak:

Aynen ya sinirlerim bozuldu valla kasık batması oluyormuş herkeste dünden beri kaşıklarımda batma oluyor mu diye kendimi dinliyorum ama yok öyle birşey bu aralar her anım belirti yaşıyor muyum acaba diye kendimi dinlemekle geçiyor belirsizlik ne kadar kötü birşey ya :bicak:
Kuzum banada ara ara kasık batması oluyor ama adet olacağım zamanda oluyordu o yuzden saymıyorum ben batmaya off allahım yardımcımız olsun bugun ıgne olalı 6 Gun oldu kendimde belırtı arayıp duruyorum birde başka şehre tasındım sıkıntıdan sureklı bunu dusnuyorum

Kuzum banada ara ara kasık batması oluyor ama adet olacağım zamanda oluyordu o yuzden saymıyorum ben batmaya off allahım yardımcımız olsun bugun ıgne olalı 6 Gun oldu kendimde belırtı arayıp duruyorum birde başka şehre tasındım sıkıntıdan sureklı bunu dusnuyorum
Allah daha fazla bekletmesin kucağımızı boş bırakmasın inşallah. Beklerken kafayı sıyırcaz bu gidişle:KK45:

Canım ben 3,5 yıllık evliyim. 1,5 yıldır korunmuyoruz 2 aydır da doktora gidiyorum işte görünürde bir problem yok herşeye bakıldı ama olmuyor bekliyoruz işte
Ay cnm bnm sorun yok diyorlar ama olmuyor bnm 2.5 yılda yaşadıklarımı Bı Allah Bı ben bılırım 2 kere rahım filmi Bı acık ameliyat Bı laporoskopi oldum tup bebek yaparsak cocuk ölür ameliyat okursa kısır olursun dediler artık iyice psikolojim bızulmustu en son 5 milyara ameliyat oldum doktor müjdeyı verdi normal yollarla anne olabılceksın dedi 1 yıl gectı olmadı başka seher tasındım devlet hastanesine gittim hic bir sorun yok sebepsiz kısırlık dedi klomen ve çatlatma iğnesi verdi şimdi bekliyorum

Ay cnm bnm sorun yok diyorlar ama olmuyor bnm 2.5 yılda yaşadıklarımı Bı Allah Bı ben bılırım 2 kere rahım filmi Bı acık ameliyat Bı laporoskopi oldum tup bebek yaparsak cocuk ölür ameliyat okursa kısır olursun dediler artık iyice psikolojim bızulmustu en son 5 milyara ameliyat oldum doktor müjdeyı verdi normal yollarla anne olabılceksın dedi 1 yıl gectı olmadı başka seher tasındım devlet hastanesine gittim hic bir sorun yok sebepsiz kısırlık dedi klomen ve çatlatma iğnesi verdi şimdi bekliyorum
Bende bu ay yumurtam kendi geliştiği için çatlatma iğnesi yaptırdım. Ama olmazsa bir daha ki ay hem klomen hem çatlatma iğnesi isteyeceğim doktorumdan İnan geçen gün eşime diyorum ki keşke doktor dese ki şu problemin çar tedavi olman lazım ya da senin çocuğun olmaz uğraşma en azından ne yapacağımı bilirim ama böyle çok kötü

Bende bu ay yumurtam kendi geliştiği için çatlatma iğnesi yaptırdım. Ama olmazsa bir daha ki ay hem klomen hem çatlatma iğnesi isteyeceğim doktorumdan İnan geçen gün eşime diyorum ki keşke doktor dese ki şu problemin çar tedavi olman lazım ya da senin çocuğun olmaz uğraşma en azından ne yapacağımı bilirim ama böyle çok kötü
Ay nen cnm klomenle ikisini iste ama ısallah gerek kalmaz hamış Oluruz hiç sorma. Cnm artık bende diyordum allahım kanserse soyşelesınler yada senın hastalığın su desinler diyordum ama allahım buyuk hakkımızda hayırlısı olsun bakalım şimdı hic bi sorun yok diyorlar bakalım

Bende bu ayın 14 ünde Çatlatma iğnesi vuruldum bugün 13. Günüm kan testi yaptırdım sonuç 0.1 negatif belirtilerimde vardı ama adetten heralde :/

Merhaba arkadaşlar bende 15 de çatlatma iğnesi oldum bugün 11. ci günüm sabırsızlıla bekliyorum...zaman geçmiyor resmen.Benim 5 yaşında oğlum var oda çatlatma iğnesi tedavisiyle oldu oğluma hamile kalmadan 1 yıl önce tedaviye başlamıştım çatlatma iğnesi olmuştum ama olmamıştı tedaviyi bıraktım 1 ay sonra kendiğinden hamile kaldım ama boş gebelikti pskolojik olarak çok yıpranıştım 1 yıl ara verdim sonra yine tedaviye başladım ilk ayımda hamile kalmıştım oğlum oldu şimdi 2 yıldır korunmuyorum kendiğimden hamile kaldım ama düşük ile sonuçlandı hep kendiliğimden tedavisiz olacaksa olsun diye düşündüm ama olmadı...Bu ay başladım doktora gittiğimde yumurtalıklarım büyümüştü 15 de iğne oldum bakalım bekliyorum allah herkes için hayırlısını nasip etsin.Hayırlısı ile tüm isteyen arkadaşlara kucaklarına almayı nasip etsin...

Ay nen cnm klomenle ikisini iste ama ısallah gerek kalmaz hamış Oluruz hiç sorma. Cnm artık bende diyordum allahım kanserse soyşelesınler yada senın hastalığın su desinler diyordum ama allahım buyuk hakkımızda hayırlısı olsun bakalım şimdı hic bi sorun yok diyorlar bakalım
Vardır elbette vakti zamanı onu bekliyor. Geçen gün doktorum diyor ki senin bir problemin yok çok rahat olur senin bebeğin ama senin bebek biraz nazlı tek sebebi o diyor :emir_bebek:

Canım ben de senin gibiydim nerdeyse 3 yıldır evliyiz ve problemim olmadığı halde çocuğum olmuyor bende çevremdekilere problemim Yok bir proplem olsa ona göre tedavi görürüm dedim ve 10 gün önce çikolata kistim oluştu söylediğime pişman oldum :KK43:

Benim de bugun 6. Gün :) doktor ayın kaçında test yapabilirsiniz dedi size?

Canım ben de senin gibiydim nerdeyse 3 yıldır evliyiz ve problemim olmadığı halde çocuğum olmuyor bende çevremdekilere problemim Yok bir proplem olsa ona göre tedavi görürüm dedim ve 10 gün önce çikolata kistim oluştu söylediğime pişman oldum :KK43:
Çok geçmiş olsun canım İnan sıkıldım artık sadece doktorum dedi ki polikistik över başlangıcı var ama engel değil kilo almazsan problem yok olur diyor ama insan işte belirsizlik yıpratıyor :KK43:

Aynen öyle kafayı yedim kaşığımda batma değil de sancı var bu gün galiba üşüttüm :KK43:

Benim 11 gün oldu birde bana sor nasıl geciyor günler :KK43:

X