• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

N Nil060 aynen bebeim inan hersey hayirlisi ama bununbiliyrumda yinede uzuntu farkli her hamile olanlari ogrendikten sonra modum dusuo onlar adina sevinyrum ama kendim icin....

N Nil060 aynen bebeim inan hersey hayirlisi ama bununbiliyrumda yinede uzuntu farkli her hamile olanlari ogrendikten sonra modum dusuo onlar adina sevinyrum ama kendim icin....
Ah ahh hep öyle nerede bir hamile görsem bebek görsem içim eriyor kıskanmıyorum ama benim ne zaman çocuğum olucak diye düşünüyorum hatta ya hiç olmazsa naparım diye düşünüyorum bende sonra evlenen herkesin çocuğu oldu ama işte öyle

Çok iyi anlıyorum canım insanım aklı fikri hep orada ders çalışıyorum mesela aklımın bi köşesinde gitmiyor hiç ben senden umutluyum inşallah olucak
Sağol kuzum inşallah bu ay bende sevinirim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn sizinde en kısa zamanda olur insalalh

Kizlar iki gundur adet agrilarim cogaldi . ve kanamam gelmio surekli kahve akinti gelio gebelik testide yaomistim iki gun once sizce neden boyle oluyr

Netten baktim gebelik belirtiside olabilir denilio ama cok agrilarim var yarin doktora gidcz

Kuzum senin durum gününe ne kadar var
Adet takvimine göre Salı günü canım ama klomen kullandığım zaman 1 2 gün erken olur ama 10 gündür falan ara ara ağrım oluyor hayırlısı inşallah canım her ay kendimi dinliyorum sanki her ay farklı şeyler yaşıyormuşum gibi acaba var mı diye düşünüyorum çoğu zaman psikolojik olabiliyor İşte rabbim daha fazla aratmadan bebişlerimize kavuşuruz inşallah sürekli rüyalarımda oğlum olduğunu görüyorum

Adet takvimine göre Salı günü canım ama klomen kullandığım zaman 1 2 gün erken olur ama 10 gündür falan ara ara ağrım oluyor hayırlısı inşallah canım her ay kendimi dinliyorum sanki her ay farklı şeyler yaşıyormuşum gibi acaba var mı diye düşünüyorum çoğu zaman psikolojik olabiliyor İşte rabbim daha fazla aratmadan bebişlerimize kavuşuruz inşallah sürekli rüyalarımda oğlum olduğunu görüyorum
Canım inşallah o müjdeli haberi alırsın bu ay inşallah rüyaların gerçek olur aynı psikolojiyi bende yaşadım bu ay ben daha olmadım inşallah Rabbim niyetimizi hasıl eder de olmam

Back