• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Canım inşallah o müjdeli haberi alırsın bu ay inşallah rüyaların gerçek olur aynı psikolojiyi bende yaşadım bu ay ben daha olmadım inşallah Rabbim niyetimizi hasıl eder de olmam
İnşallah canım bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz Allah’ın izni ile çok istiyorum beklemek her ağrıda acaba bebek var mı diye düşünmek çok zor. Sen ne zaman test yapacaksın canım inşallah pozitif çıkar hamilesindir

İnşallah canım bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz Allah’ın izni ile çok istiyorum beklemek her ağrıda acaba bebek var mı diye düşünmek çok zor. Sen ne zaman test yapacaksın canım inşallah pozitif çıkar hamilesindir
Ben bugün allah nasip ederse Eskişehire gidiyorum yarın orda yapicam amin inşallah bu ay hepimizin yüzü güler hayırlı cumalar bu arada

Ben bugün allah nasip ederse Eskişehire gidiyorum yarın orda yapicam amin inşallah bu ay hepimizin yüzü güler hayırlı cumalar bu arada
Hayırlı cumalar canım allahım bu mübarek cumaların yüzü suyu hürmetine allahım inşallah bir an önce evlatlarımıza kavuşuruz inşallah bizde o güzel duyguları tadarız inşallahhhh

Hayırlı cumalar canım allahım bu mübarek cumaların yüzü suyu hürmetine allahım inşallah bir an önce evlatlarımıza kavuşuruz inşallah bizde o güzel duyguları tadarız inşallahhhh
İnşallah kuzum inşallah bol bol dua edelim

İnşallah isteyen herkes tadar çok dua ediyorum ama bu ay ümidim yok iğne olamadım sadece klomen kullandım bakalım vardır elbet bi hayır bazen sabretmekte zorlanıyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama Allahtan ümit kesilmez bi bakmışsın olmuş

N Nil060 gittim kuzum. Doktor ilk gebelik olabilir dedi. Test yaptirdim ama yok. 1 hafta daha Eger kanaman gelmesse tekrar gel dedi ama hic sanmiyorum umudim kirildi .

N Nil060 gittim kuzum. Doktor ilk gebelik olabilir dedi. Test yaptirdim ama yok. 1 hafta daha Eger kanaman gelmesse tekrar gel dedi ama hic sanmiyorum umudim kirildi .
Yaa deme öyle canım nasip herşey hiç belli olmaz rabbim hikmeti sonsuz belki bebiş vardır daha belli olmuyordur ama yoldaşa senin güzel canın sağolsun olur elbet vardır bir samanı kırılmasın umudun yılmadan denicez daha yolun başındayız tabi inşallah gerek kalmaz hemen anne oluruz

N Nil060 evet kuzumda artk gercektn uzulmekten yoruldum eminim sizde oylesiniz ama 2 iki yil oldu ben esime karsi bile mahcup hissediorum sanki bnm elimdeymis gibi hersey . verende alanda rabbim . sadece duygularima engel olamiyorum.

N Nil060 bebeim bide hic heveslnmiyrum cnki bana bikere daha boyle olmustu kan yahlilndede dpgrulandi anlycgn doktor tedbir amacli bekliylm dedi cnki baska dck bisey yok tu

Yaa deme öyle canım nasip herşey hiç belli olmaz rabbim hikmeti sonsuz belki bebiş vardır daha belli olmuyordur ama yoldaşa senin güzel canın sağolsun olur elbet vardır bir samanı kırılmasın umudun yılmadan denicez daha yolun başındayız tabi inşallah gerek kalmaz hemen anne oluruz
Kızlar ben hala adet olmadım çok hafif ağrılarm oluyor geri geçiyor

N Nil060 bebeim bide hic heveslnmiyrum cnki bana bikere daha boyle olmustu kan yahlilndede dpgrulandi anlycgn doktor tedbir amacli bekliylm dedi cnki baska dck bisey yok tu
Evet canım çok iyi anlıyorum İnan bazen isyan ettiğim bile oldu allahım affetsin bazen hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor ama inşallah olacaktır elbet rabbim büyük vardır elbet bildiği inşallah daha fazla aratmaz rabbim isteyen herkese tattırsın

Back