Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarıyla 12 günde gidiyor etkisi canım tebrikler sağlıkla al kucağına inşaAllah :)Kızlar dayanamadım test yaptım evde pozitif çıktı bugün iğnenin 17. Günü etkisi çoktan gitmiştir demi
Amin inşallah kuzum tsk ederim rabbim isteyen herkeze nasip etsinBildiğim kadarıyla 12 günde gidiyor etkisi canım tebrikler sağlıkla al kucağına inşaAllah :)
Amin inşallah kuzum tsk ederim rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Ayy canım çok sevindim maşallah vallahiKızlar dayanamadım test yaptım evde pozitif çıktı bugün iğnenin 17. Günü etkisi çoktan gitmiştir demi
Evet canım şimdi hamilelik ile ilgili belirtilerin yaz bakalım (=Amin inşallah kuzum tsk ederim rabbim isteyen herkeze nasip etsin
TSK ederim bebeğim darısı senin başınaAyy canım çok sevindim maşallah vallahi
Midemde acayip derecede yanma vardı kasigimda sürekli batma oluyor halabide ayıptır söylemesi kabızlık varTSK ederim bebeğim darısı senin başına
İnşallah canım inşallah bana da bol bol dua et lütfenTSK ederim bebeğim darısı senin başına
Akıntın nasıl pütürlü mü rengi koyu sarı mıydı canım ?Midemde acayip derecede yanma vardı kasigimda sürekli batma oluyor halabide ayıptır söylemesi kabızlık var
Koyu kremsi biraz sarı gibiAkıntın nasıl pütürlü mü rengi koyu sarı mıydı canım ?
Maşallah canım rabbim analı babalı büyütsün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKan testi yaptım 150.43 çıktı ☺
Allah razı olsun canım bu ay sende bu haberi alirsinMaşallah canım rabbim analı babalı büyütsün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben 4.günü başladım canımKızlar doktorunuz klomeni adetinizin kaçıncı günü icmenizi soyledi acaba?
Neden dördüncü gün ki acaba?herkes 3 üncü günü basliyormus doktordan doktora değişiyor galibaBen 4.günü başladım canım
Gunde 2 tane mi peki?Ben 4.günü başladım canım
Evet günde iki tane sonra çatlatma iğnesi oldumGunde 2 tane mi peki?
Tamam canim tesekkur ederim bilgilendirdigin icin.hamile kalabildin mi peki?insallah olurEvet günde iki tane sonra çatlatma iğnesi oldum