Yaa olsun da beklemeye razıyımBize yine beklemek düşüyor
Ben adetin 4.Günü başladım sabah akşam beş gün kullandim 2 gün ara verdim 3.gün ovitrelle iğne kullandım 83tl gibi biseydi hemşire vurdu bana bugün 13. Gunumdeyim çok fazla sancim var bacağıma falan atıyor sancısıYa kizlR ben yeniyim bu konuda klomene başlıcam kendim catlatma ignesi de istedim ama nasil oluyor ne kadar ignenin fiyati ? Igneyi doktor mu vurdu ? Klomenden sonra kaç gün boyunca gittiniz yumurtayi takip icin igneyi kacinci gün vuruldunuz cok heyecanli ve merakliyim
Klomeni 5 gün kullandınız değil mi? İğne icin sadece bi kere mi gittiniz yumurta takibine . Bu arada insallah Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin insalalhBen adetin 4.Günü başladım sabah akşam beş gün kullandim 2 gün ara verdim 3.gün ovitrelle iğne kullandım 83tl gibi biseydi hemşire vurdu bana bugün 13. Gunumdeyim çok fazla sancim var bacağıma falan atıyor sancısı
Amin inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin evet 5 gün kullandım iki tane yumurtam oluşmustu 19mm beni adet ol veya günün geçince gel dediKlomeni 5 gün kullandınız değil mi? İğne icin sadece bi kere mi gittiniz yumurta takibine . Bu arada insallah Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin insalalh
Şimdiden çok heveslendim ve heyecanlandım. Insallah olur herkese nasip etsin Allah isteyen. Igne nerden vuruluyor son bi soru sorcam cok oluyorum amaAmin inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin evet 5 gün kullandım iki tane yumurtam oluşmustu 19mm beni adet ol veya günün geçince gel dedi
Insalalh canimm Alalh razi olsun:)Yok olurmu öyle canım sorabilirsin bende senin gibiyim sürekli sorarım ben koldan vuruldum ama göbekten de vuruluyormus inşallah niyetin hasıl olur bu ay hamile kalırsın ☺
Canım sen adet oldun muAynen ayni duygulari paylasioruz.
Sağol canım sen ne zaman baslican yumurta takibineInsalalh canimm Alalh razi olsun:)
Ciddi misin canım ya o kadar mı ağrın oluyorBen adetin 4.Günü başladım sabah akşam beş gün kullandim 2 gün ara verdim 3.gün ovitrelle iğne kullandım 83tl gibi biseydi hemşire vurdu bana bugün 13. Gunumdeyim çok fazla sancim var bacağıma falan atıyor sancısı
Evet ya normalde adetken böle oluyordu daha bir kaç günüm var ama ara ara sancı oluyor ama şiddetli ağrıyorCiddi misin canım ya o kadar mı ağrın oluyor
Benimde reglime 10 gün var canim daha cok stresli bi bekleyiş benim icin uzun bir zamanSağol canım sen ne zaman baslican yumurta takibine
Hadi inşallah hiç gerek kalmaz tedaviye bu ay kendiliğinden olurBenimde reglime 10 gün var canim daha cok stresli bi bekleyiş benim icin uzun bir zaman
Insallah.ama o kadar umudum yok ki bu ayda olmicak çok istemiyorum diyorum ama içten içe bebek kojusu özlemi içindeyimHadi inşallah hiç gerek kalmaz tedaviye bu ay kendiliğinden olur
Seni çok iyi anlıyorum Allahtan ümit kesilmezInsallah.ama o kadar umudum yok ki bu ayda olmicak çok istemiyorum diyorum ama içten içe bebek kojusu özlemi içindeyim
Rabbim yardımcımız olsun üzme kendini belki olmazsın bazen hemen testte cikmayabilir bekle bakam ne olcakLelilo yok kuzu olmadimda olmak uzeryim ben yine dayanamayip bi test daha yaptim ama yok bu ayda olmadi
Canın hemen üzülme belki testte çıkmamıştır nasip tabi herşey Allah’ın izni ile olurLelilo yok kuzu olmadimda olmak uzeryim ben yine dayanamayip bi test daha yaptim ama yok bu ayda olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?