Daha yeni başladım ilaca inşallah geçer inşallah canım hepimiz bir an önce kavuşuruzKistin kendiliğinden atılmadı mı yani kalıcı mı oldu ?rabbim gönlündekini hayırlı eylesin inşallah canım en yakın zamanda bebişine kavuşursun inşallah
Hımm anladım canım bazı doktorlar iğnem işe yaramış mı yumurta çatlamış mı diye bakıyorlarmış o yüzden sordum neyse inşallah gerek kalmadan hamile okursunYok canım hiç gitmedim doktor bekle adetin olur veya olmaz gel dedi
İnşallah yavrum ama hissettim çatladığını ağrım ve akintim olduHımm anladım canım bazı doktorlar iğnem işe yaramış mı yumurta çatlamış mı diye bakıyorlarmış o yüzden sordum neyse inşallah gerek kalmadan hamile okursun
Benim adetime 5-6 gün kala akıntım oluyor sonra adetime kadar gün aşırı devam ediyor hatta ben kendim için o akıntıyı görünce hamile olmadığımı düşünüyordum ama hamilelik ve adet belirtileri neredeyse aynıymış.Yumurta çatlayınca akıntı ondan mı oluyor?İnşallah yavrum ama hissettim çatladığını ağrım ve akintim oldu
Çatlayinca akıntı oluyormuş benim bu ay çok olduBenim adetime 5-6 gün kala akıntım oluyor sonra adetime kadar gün aşırı devam ediyor hatta ben kendim için o akıntıyı görünce hamile olmadığımı düşünüyordum ama hamilelik ve adet belirtileri neredeyse aynıymış.Yumurta çatlayınca akıntı ondan mı oluyor?
Anladım canım benim öyle çok Olmaz o zaman çok yoğun gelmesi iyi haberlere işaret inşallahÇatlayinca akıntı oluyormuş benim bu ay çok oldu
Yok çalışmıyorum canım yabancıyım hala eşim pek dışarı çıkartmaz tek bilmiyorum hala buralari☺Anladım canım benim öyle çok Olmaz o zaman çok yoğun gelmesi iyi haberlere işaret inşallah
Bu arada çalışıyor Musun canım
Yok çalışmıyorum canım yabancıyım hala eşim pek dışarı çıkartmaz tek bilmiyorum hala buralari☺
Ben bua ay ikinci iğnemi oldum va bir haftadır kasık,bel ağrım var adetime de daha 10 gün var.Çatlatma iğnesi olupta değişik ağrılar hisseden veya testi pozitif çıkan varmı
Daha önce oluyormuydu ağrın falan geçen aylardaBen bua ay ikinci iğnemi oldum va bir haftadır kasık,bel ağrım var adetime de daha 10 gün var.
Benim de iğneden sonra hep ağrım oldu şimdi perşembe günü adet günüm inşallah olmam benim adetlerimde çok sancılı geçiyor o yüzden bende umutlanmak istemiyorumGecen ay böyle olamamıştı adetime bir kaç gün kala olmustu.ama bu sefer iğne olduğum hafta başladı va ara ara oluyor ağrı ama hemen umutlanmak istemiyorum :/
İnş bebislerimizi kucağımıza almayı nasip eder Mevla,öyle zor ki beklemek test yapmamak icin zor tutuyorm kendimi :/Benim de iğneden sonra hep ağrım oldu şimdi perşembe günü adet günüm inşallah olmam benim adetlerimde çok sancılı geçiyor o yüzden bende umutlanmak istemiyorum
Benim bugün iğnenin 13.günü bende test yapsammi yapmasammi tereddüte kalıyorum inşallah bu ay hepimiz mutlu olucazİnş bebislerimizi kucağımıza almayı nasip eder Mevla,öyle zor ki beklemek test yapmamak icin zor tutuyorm kendimi :/
Canım ilk defa bu ay iğne oldumBenim de 10.gunum geçen sefer 19.gunumde adet olmuşum bu sefer de 20.gune kadar olmazsam 30.gün test yapcam.sen daha önce iğne oldn mu kaçıncı günde adet oldun
İnşallah canım günümün geçmesini beklicem üzülmek istemiyorumİnş ilk seferde tutar canım :) sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?