- 10 Kasım 2017
- 144
- 46
- 13
- 29
İnşallah ya çok sancim var ya korkuyorum adet olmaktan salati tefriciye okuyorum rabbim kabul etsinAnladım canım hakkımızda herşeyin hayırlısı bakalım güzel haberlerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya çok sancim var ya korkuyorum adet olmaktan salati tefriciye okuyorum rabbim kabul etsinAnladım canım hakkımızda herşeyin hayırlısı bakalım güzel haberlerinizi bekliyorum
Sende kistmi oluştu yumurtan çatlamadımiKızlar çatlatma iğnesinden sonra kisti olan var mı
Amin canım rabbim kabul etsin inşallahİnşallah ya çok sancim var ya korkuyorum adet olmaktan salati tefriciye okuyorum rabbim kabul etsin
Canım ben iğne olacaktım bu ay ama olmadı. Klomen bende kist yapıyor ama bir sonraki ay adet ile atılıyorKızlar çatlatma iğnesinden sonra kisti olan var mı
Amin inşallahAmin canım rabbim kabul etsin inşallah
İnşallah canım Rabbim yardımcın olsunCanım ben iğne olacaktım bu ay ama olmadı. Klomen bende kist yapıyor ama bir sonraki ay adet ile atılıyor
Bana iğne yapmadılar sadece klomen kullandım diğer ay iğne yapılacak ondan sordum iğneyle de kist oluyor mu acaba diyeSende kistmi oluştu yumurtan çatlamadımi
Bana da ilaç verdi doktor cyclo prognova diye kist geçsin diyeCanım ben iğne olacaktım bu ay ama olmadı. Klomen bende kist yapıyor ama bir sonraki ay adet ile atılıyor
Ben 9 kasımda iğne oldum bekliyorum hala umarım kist değilde bebiş oluşsunBana iğne yapmadılar sadece klomen kullandım diğer ay iğne yapılacak ondan sordum iğneyle de kist oluyor mu acaba diye
İnşallah canım Allah kalbindekini en kısa zamanda hayırlısıyla versinBen 9 kasımda iğne oldum bekliyorum hala umarım kist değilde bebiş oluşsun
Amin inşallah hepimizin olsun birbirimize hayirli haberleri veririz ☺İnşallah canım Allah kalbindekini en kısa zamanda hayırlısıyla versin
İnşalllah canım olucak olucak Allah’ın izni ile sabırBen 9 kasımda iğne oldum bekliyorum hala umarım kist değilde bebiş oluşsun
Çok ağrım var ya batmalar oluyor kasigimdaİnşalllah canım olucak olucak Allah’ın izni ile sabır
Kistin kendiliğinden atılmadı mı yani kalıcı mı oldu ?rabbim gönlündekini hayırlı eylesin inşallah canım en yakın zamanda bebişine kavuşursun inşallahBana iğne yapmadılar sadece klomen kullandım diğer ay iğne yapılacak ondan sordum iğneyle de kist oluyor mu acaba diye
Ayy hadi inşallah bebiş vardırÇok ağrım var ya batmalar oluyor kasigimda
Yaa inşallah adetlerimde sancılı oluyor ama sanki bu ay daha erken oldu ağrım ya bu iğneden olsa gerek herşeyi unuttum adet günümü bile böyle ağrılar hissediyormuydum önceden diye düşünüyorumAyy hadi inşallah bebiş vardır
Kendimizi de çok dinliyoruz canım o kadar çok odaklandık ki herşeyimiz bütün düşüncelerimiz sabitleşti rabbim hayırlısı ile bebişlerimize kavuştursun bizleri inşallah allahım Bende şimdiye kadar hiç batma olmadıYaa inşallah adetlerimde sancılı oluyor ama sanki bu ay daha erken oldu ağrım ya bu iğneden olsa gerek herşeyi unuttum adet günümü bile böyle ağrılar hissediyormuydum önceden diye düşünüyorum
Ayrıca canım iğneden sonra hiç doktora gittin mi yumurta çatlamış mı diye baktılar mı ?Yaa inşallah adetlerimde sancılı oluyor ama sanki bu ay daha erken oldu ağrım ya bu iğneden olsa gerek herşeyi unuttum adet günümü bile böyle ağrılar hissediyormuydum önceden diye düşünüyorum
Bende bu ay çok oldu ya değişik ağrılar hissediyorum bilmiyorum artık sürekli dua ediyorumKendimizi de çok dinliyoruz canım o kadar çok odaklandık ki herşeyimiz bütün düşüncelerimiz sabitleşti rabbim hayırlısı ile bebişlerimize kavuştursun bizleri inşallah allahım Bende şimdiye kadar hiç batma olmadı
Yok canım hiç gitmedim doktor bekle adetin olur veya olmaz gel dediAyrıca canım iğneden sonra hiç doktora gittin mi yumurta çatlamış mı diye baktılar mı ?