• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Bana iğne yapmadılar sadece klomen kullandım diğer ay iğne yapılacak ondan sordum iğneyle de kist oluyor mu acaba diye
Kistin kendiliğinden atılmadı mı yani kalıcı mı oldu ?rabbim gönlündekini hayırlı eylesin inşallah canım en yakın zamanda bebişine kavuşursun inşallah

Ayy hadi inşallah bebiş vardır
Yaa inşallah adetlerimde sancılı oluyor ama sanki bu ay daha erken oldu ağrım ya bu iğneden olsa gerek herşeyi unuttum adet günümü bile böyle ağrılar hissediyormuydum önceden diye düşünüyorum

Yaa inşallah adetlerimde sancılı oluyor ama sanki bu ay daha erken oldu ağrım ya bu iğneden olsa gerek herşeyi unuttum adet günümü bile böyle ağrılar hissediyormuydum önceden diye düşünüyorum
Kendimizi de çok dinliyoruz canım o kadar çok odaklandık ki herşeyimiz bütün düşüncelerimiz sabitleşti rabbim hayırlısı ile bebişlerimize kavuştursun bizleri inşallah allahım Bende şimdiye kadar hiç batma olmadı

Ayrıca canım iğneden sonra hiç doktora gittin mi yumurta çatlamış mı diye baktılar mı ?

Kendimizi de çok dinliyoruz canım o kadar çok odaklandık ki herşeyimiz bütün düşüncelerimiz sabitleşti rabbim hayırlısı ile bebişlerimize kavuştursun bizleri inşallah allahım Bende şimdiye kadar hiç batma olmadı
Bende bu ay çok oldu ya değişik ağrılar hissediyorum bilmiyorum artık sürekli dua ediyorum

Back