Anladım tatlım olur elbet herşeyim bir zamanı var derler inşallah o zaman hayırlısı ile gelmiştir2 yildr evliyiz bir yildir olmuyr kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım tatlım olur elbet herşeyim bir zamanı var derler inşallah o zaman hayırlısı ile gelmiştir2 yildr evliyiz bir yildir olmuyr kuzum
Evet gerçekten anlamıyor yaşamayan kasıklarım ağrıyor sürekli lavaboya gidiyorm varmı bişey diyeOlucak Allah’ın izni ile canım rabbim büyük. Öyle valla yaşamayan bilemez =(
Of ya çok kötü bi duygu her ay anı durum. Adetime 1 hafta kala bende hep öyle oluyorum kırmızıyı görücek miyim diye ağlama geliyor sürekli çaresizceEvet gerçekten anlamıyor yaşamayan kasıklarım ağrıyor sürekli lavaboya gidiyorm varmı bişey diye
Ahh yavrum ah inanki benimde gözlerim doluyor ama inşallah bizde bu ay mutluluk haberini alıcazOf ya çok kötü bi duygu her ay anı durum. Adetime 1 hafta kala bende hep öyle oluyorum kırmızıyı görücek miyim diye ağlama geliyor sürekli çaresizce
Çok yazıyorum ama ya derdimi anlatacak kimse konuşunca kimse beni anlamıyor o yüzden bende size yazıyorum[/QUOTE
Bende kuzum belkide burdaki herkes aynidir emin ol. Tabiki yazcan yazcaz.. Birbirimizn derdini paylasip merhem olmaya caliscaz
Allah yardımcın olsun canım bu konuda bi bilgim yokKızlar merhaba yakın zamanda istanbul anadolu da hsg çektirenler rica etsem fiyat yazabilirmi? Devlet hastanesine gittim geçen gün sıra yokmuş pek durumumuz da müsait değil şu aralar. O yüzden en uygun hastaneyi arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.
Ben Ankara’da özel de çektirdim 500 tl idiKızlar merhaba yakın zamanda istanbul anadolu da hsg çektirenler rica etsem fiyat yazabilirmi? Devlet hastanesine gittim geçen gün sıra yokmuş pek durumumuz da müsait değil şu aralar. O yüzden en uygun hastaneyi arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.
Ben 25 yaşındayım canım. Herkes diyor ki daha çok gençsin olur diyorlar bende diyorum ki en güzel yaşlardaysam neden olmuyor sonuçta bu yaşlar en güzel yaşlar en yumurtaların en kıpır kıpır olduğu zamanlar bende neden yok of of =(Sağol un bebeğim ya allah razı olsun sizin yaşlar kaç benim 23
İnşallah canım ama benim pek ümidim yok bu ay sadece klomen kullanmıştım o da tek başına yeterli olmuyor ama nasip işte bakalım hayırlısı rabbimden mucize bekliyorum inşallah hepimiz bu ay Benin’i haberlerimizi alırız inşallahhhAhh yavrum ah inanki benimde gözlerim doluyor ama inşallah bizde bu ay mutluluk haberini alıcaz
Aramızda bir yaş var durum nasıl ağrı siziBende 24 yasindayim canim
Üzme kendini bebeğim bizim de sınavımız bu ama inşallah olucak bu ara ankara'dasn ben önce Eskişehire ordan ankara mamağa gecicem☺Ben 25 yaşındayım canım. Herkes diyor ki daha çok gençsin olur diyorlar bende diyorum ki en güzel yaşlardaysam neden olmuyor sonuçta bu yaşlar en güzel yaşlar en yumurtaların en kıpır kıpır olduğu zamanlar bende neden yok of of =(
Aynen. Anım büyük zorlu bi sınav iayan etmekten korkuyorum =( ben Ankara keçiörende oturuyorum siz mamağa mı taşınacaksınızÜzme kendini bebeğim bizim de sınavımız bu ama inşallah olucak bu ara ankara'dasn ben önce Eskişehire ordan ankara mamağa gecicem☺
rabbim herşeyin en iyisini bilir dua et bol bol yok kız kardeşimi görmeye gidicemAynen. Anım büyük zorlu bi sınav iayan etmekten korkuyorum =( ben Ankara keçiörende oturuyorum siz mamağa mı taşınacaksınız
Ağrı dvm canim bakalim 22 si adet gunum onu bekliorum senn?Aramızda bir yaş var durum nasıl ağrı sizi
Anladım canım hakkımızda herşeyin hayırlısı bakalım güzel haberlerinizi bekliyorumrabbim herşeyin en iyisini bilir dua et bol bol yok kız kardeşimi görmeye gidicem