• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Insallh o degil boyle beklyip adet olunca gercktn cok kotu oluo takma dicm ama bnde oyleyim. Bklm hayrlisi.
Normalde bu kadar değildim ama iğneden olsa gerek çok umutlandım hergün takvimde hesaplama yapıyorum yolculuğa cikcam erteliyoRum o yüzden

Insallh o degil boyle beklyip adet olunca gercktn cok kotu oluo takma dicm ama bnde oyleyim. Bklm hayrlisi.
Ahh ahh bilmez miyim yaşayan bilir =( rabbim kimseyi bekletmesin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın. Kafaya takma diyorlar ama ben takmadan duramıyorum takmayan varsa helal olsun valla ne diyim .rabbim korktuğumuza uğratmasın hepimiz hayırlısı ile anne oluruz inşallahhh

Ahh ahh bilmez miyim yaşayan bilir =( rabbim kimseyi bekletmesin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın. Kafaya takma diyorlar ama ben takmadan duramıyorum takmayan varsa helal olsun valla ne diyim .rabbim korktuğumuza uğratmasın hepimiz hayırlısı ile anne oluruz inşallahhh
İnşallah kuzum inşallah Rabbim kimşeyi bebiş hasretiyle sınamasn bebeğimin odası bile belli boş onu bekliyor

Rabbim bizede saglikli hayrli evlatlar nasip etsin insallah en yakn zmnda daha fazla yipranmadan :KK43:

Çok yazıyorum ama ya derdimi anlatacak kimse konuşunca kimse beni anlamıyor o yüzden bende size yazıyorum

Back