- 10 Kasım 2017
- 144
- 46
- 13
- 29
Evet ya benim kasıklarım bugün çok ağrıyor ama normalde adetlerimde çok sancılı geçiyor inşallah adet olmamKeşke ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya benim kasıklarım bugün çok ağrıyor ama normalde adetlerimde çok sancılı geçiyor inşallah adet olmamKeşke ❤
Insallh o degil boyle beklyip adet olunca gercktn cok kotu oluo takma dicm ama bnde oyleyim. Bklm hayrlisi.Evet ya benim kasıklarım bugün çok ağrıyor ama normalde adetlerimde çok sancılı geçiyor inşallah adet olmam
Normalde bu kadar değildim ama iğneden olsa gerek çok umutlandım hergün takvimde hesaplama yapıyorum yolculuğa cikcam erteliyoRum o yüzdenInsallh o degil boyle beklyip adet olunca gercktn cok kotu oluo takma dicm ama bnde oyleyim. Bklm hayrlisi.
Aynen ayni duygulari paylasioruz.Normalde bu kadar değildim ama iğneden olsa gerek çok umutlandım hergün takvimde hesaplama yapıyorum yolculuğa cikcam erteliyoRum o yüzden
Senin adet dönemin ayın kaçında kaç günde bir adet oluyonAynen ayni duygulari paylasioruz.
22 kasimda olcam 4 gun kaldi canim bazen degisio araliklari bir 29 gunde bir olduysa bazende 31 gunde oluyr degisio bir iki fark oluo nadirenSenin adet dönemin ayın kaçında kaç günde bir adet oluyon
Benim 28 yada 27 günde bir oluyor 24 kasımda adet günüm ama istemiyorum22 kasimda olcam 4 gun kaldi canim bazen degisio araliklari bir 29 gunde bir olduysa bazende 31 gunde oluyr degisio bir iki fark oluo nadiren
Ahh ahh bilmez miyim yaşayan bilir =( rabbim kimseyi bekletmesin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın. Kafaya takma diyorlar ama ben takmadan duramıyorum takmayan varsa helal olsun valla ne diyim .rabbim korktuğumuza uğratmasın hepimiz hayırlısı ile anne oluruz inşallahhhInsallh o degil boyle beklyip adet olunca gercktn cok kotu oluo takma dicm ama bnde oyleyim. Bklm hayrlisi.
İnşallah kuzum inşallah Rabbim kimşeyi bebiş hasretiyle sınamasn bebeğimin odası bile belli boş onu bekliyorAhh ahh bilmez miyim yaşayan bilir =( rabbim kimseyi bekletmesin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın. Kafaya takma diyorlar ama ben takmadan duramıyorum takmayan varsa helal olsun valla ne diyim .rabbim korktuğumuza uğratmasın hepimiz hayırlısı ile anne oluruz inşallahhh
Rabbim bizede saglikli hayrli evlatlar nasip etsin insallah en yakn zmnda daha fazla yipranmadanAhh ahh bilmez miyim yaşayan bilir =( rabbim kimseyi bekletmesin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın. Kafaya takma diyorlar ama ben takmadan duramıyorum takmayan varsa helal olsun valla ne diyim .rabbim korktuğumuza uğratmasın hepimiz hayırlısı ile anne oluruz inşallahhh
Haber ve kuzum banada insallah hamileyolizdirBenim 28 yada 27 günde bir oluyor 24 kasımda adet günüm ama istemiyorum
İnşallah kuzum ilk haberi sen vercen senin benden önceHaber ve kuzum banada insallah hamileyolizdir
Tamam kuzum insallh birbirimize hayirli haberleri veririz ❤İnşallah kuzum ilk haberi sen vercen senin benden önce
İnşallah canım bekliyoruzTamam kuzum insallh birbirimize hayirli haberleri veririz ❤
Amin maşm canım inşallah sizin ne kadardır olmuyordu canımRabbim bizede saglikli hayrli evlatlar nasip etsin insallah en yakn zmnda daha fazla yipranmadan
2 yildr evliyiz bir yildir olmuyr kuzumAmin maşm canım inşallah sizin ne kadardır olmuyordu canım
İnşallah biran önce olur da bu stres de biter artık rabbim nasip etsin inşallah ☺2 yildr evliyiz bir yildir olmuyr kuzum
Olucak Allah’ın izni ile canım rabbim büyük. Öyle valla yaşamayan bilemez =(Çok yazıyorum ama ya derdimi anlatacak kimse konuşunca kimse beni anlamıyor o yüzden bende size yazıyorum