Amaninn (= peki hepsi aynı ayda zararlı değilmiymiş canım ya ? Bi de yumurtaların büyümüyor mu ikisini de verdiEvet canim dogru sanmissin benim dedigim yumurta buyutme ignesi ve klomen. Ustune caglatma ignesi:) anlasamadik.
Valla bilmiyorum insallah zararli degildir :)Amaninn (= peki hepsi aynı ayda zararlı değilmiymiş canım ya ? Bi de yumurtaların büyümüyor mu ikisini de verdi
İnşallah canım hamilesindir rabbimin de izni ile bende de durumlar aynı bugün adet günüm bakalım nasıl olucak inşallah hayırlısı ile hepimiz hayallerimize bebişlerimize kavuşuruz tez zamandabenim de tek tesellim o.nolur dua Et canım kırmızıları görmek istemiyorum
ya aynı durumdayız demek ki :/İnşallah canım hamilesindir rabbimin de izni ile bende de durumlar aynı bugün adet günüm bakalım nasıl olucak inşallah hayırlısı ile hepimiz hayallerimize bebişlerimize kavuşuruz tez zamanda
Moral bozmak yok:) insallah guzel olacak her sey. Kim bilir belki bebeklerimizin isimlerini konusuruz ilerde.:)ya aynı durumdayız demek ki :/
Ya ne kadar güzel söyledin :)Moral bozmak yok:) insallah guzel olacak her sey. Kim bilir belki bebeklerimizin isimlerini konusuruz ilerde.:)
Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsn canımMoral bozmak yok:) insallah guzel olacak her sey. Kim bilir belki bebeklerimizin isimlerini konusuruz ilerde.:)
İnşallah Canlar inşallah yaşarız bize de rabbim nasip eder inşallahMoral bozmak yok:) insallah guzel olacak her sey. Kim bilir belki bebeklerimizin isimlerini konusuruz ilerde.:)
Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsn canım
Canım inanki dualarım hep sizlerle o kadar iyi anlıyorum ki inşallah olmaz sen içini ferah tutbenim de tek tesellim o.nolur dua Et canım kırmızıları görmek istemiyorum
Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsn canımMoral bozmak yok:) insallah guzel olacak her sey. Kim bilir belki bebeklerimizin isimlerini konusuruz ilerde.:)
Sağol canım benimCanım inanki dualarım hep sizlerle o kadar iyi anlıyorum ki inşallah olmaz sen içini ferah tut
Ya bence sende nil060 da ikinizde hamilesiniz galiba bi an öyle hissettim herşey rabbimden sabırla bekleyelimSağol canım benim
Adet düzensizliği olanlarda bile iğne adeti düzene koyuyor bence sen hamilesin daha yeni olduğu için de çıkmamış testte sen bende sonra iğne olmuşsun benim bile birkaç gün önce çıktı seninde birkaç gün sonra belki olur inşallahİnş canım ben de öyle hissediyorum ama fazla da kaptırmak istemiyorum kendimi:/ acaba iğneden en geç kaç gün sonra adet olan var yarın 20 gün olcak
Öğrendiğin zaman ne kadarlık olmuştu canımAdet düzensizliği olanlarda bile iğne adeti düzene koyuyor bence sen hamilesin daha yeni olduğu için de çıkmamış testte sen bende sonra iğne olmuşsun benim bile birkaç gün önce çıktı seninde birkaç gün sonra belki olur inşallah
inşallah bebeğim güzel haberini bekliyoruzEğer bi işim çıkmazsa yarın sabah kan vermeye gitçem o zaman öğrenirim var mı yok mu:)
İnşallah canım benim ne güzel moraller veriyorsun Allah razı olsunYa bence sende nil060 da ikinizde hamilesiniz galiba bi an öyle hissettim herşey rabbimden sabırla bekleyelim
Canım benim daha yeni olduğu için kanda belli oldu şuan 5 haftalık oldu önümüzdeki hafta içi keseye düşer dedi doktorÖğrendiğin zaman ne kadarlık olmuştu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?