Çatlatma iğnesi

İğnenin 5. Günü bugüne kadar hiçbişi yoktu bugün yumurtladığım tarafta batma lar başladı umudum geri geldi sanki biraz :)

Henüz gelmedi doktor biraz daha bekle gelmezse hassas gebelik testi kullan dedi yine negatif çıkarsa o zaman söktürücü kullan dedi. Ama pek ihtimal vermedi yüzde doksanbes gebe değilsin sadece yüzde beşlik bir geç döllenme ihtimali olabilir dedi ama çok zor bir ihtimalmiş.ben de bıgün yarın adet olurum gibi hissediyorum.olursam bu ay film çektirip aşılamaya geçicez :/ yani zor bir süreç beni bekliyor anlayacağın ve hiç umudum yok

Allah yardımcın olsun canım hakkında herşeyin hayırlısı inşallah ama kendini üzme

Yok üzülme canım olucak Allah’ın izni ile evet biraz uğraştırıcı ve zorlu bir yol ama rabbim büyük vardır elbet bir bildiği zamanı gelmemiş demek ki bak film çektirdikten sonra gebelik şansı yükseliyormuş bazı kadınların çünkü bazı tüplerde görünmeyen perde tül dedikleri şeyler açılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…