• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin inşallah bebeğinizine tez zamansa kavuşursunuz
Amin amin.. hepimizin gonlune gore hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah bizlere de. Surekli duam bu. Bugun doktora gidicem heyecanla karisik korkum var. Acaba hamile oldugumu ogrensem kim bilir nasil hissederim.:)

Hadi bakalim insallah tutmustur:) ben daha kac mm oldu onu bilmiyorum. Senin igneni kac mm de vurdular? Gobekten mi yapiyorlar igneyi.
İnşallah canım ama sanmıyorum ne ağrı ne sızı hiç bi kıpırdama bile yok cumartesi gittik 18 mm olmuştu yumurtam pazartesi vur iğneyi dedi arkadaşım sağlıkçı o vurdu karnımdan 4. Gün bugün hiç bişi hissetmiyorum

İnşallah canım ama sanmıyorum ne ağrı ne sızı hiç bi kıpırdama bile yok cumartesi gittik 18 mm olmuştu yumurtam pazartesi vur iğneyi dedi arkadaşım sağlıkçı o vurdu karnımdan 4. Gün bugün hiç bişi hissetmiyorum
Ben bir kere klomen kullanip catlatma ignesi yaptirmistim. Kasik agrim baya vardi etki etti gibi hissetmistim ama olmamisti. Agri olmamasi olumsuz olacagini dusundurmesin. Bak ben de agri oldu da noldu sanki.

Ben de ilk vurulduğumda hiç bir şey hissetmemiştim ama bu ay ikinciyi vuruldum iğne olduğum haftadan beri belimde ve kasıklarımda ağrı var

Ben bir kere klomen kullanip catlatma ignesi yaptirmistim. Kasik agrim baya vardi etki etti gibi hissetmistim ama olmamisti. Agri olmamasi olumsuz olacagini dusundurmesin. Bak ben de agri oldu da noldu sanki.
Canım sen ilk iğne olduğun zaman kaç gün sonra adet olmuştun

Canım sen ilk iğne olduğun zaman kaç gün sonra adet olmuştun
Tam hatirlamiyorum ama gununde olmustu sanirim. Gecikme falan olmamisti. Acikcasi baya oldu. Bir kere denedim sonra nasilsa yeni evliyiz diye birakmistim doktora gitmeyi. Ama baktik iki seneyi geciyor olmuyor mecburen tekrar doktor yolu gorundu bize.

Tam hatirlamiyorum ama gununde olmustu sanirim. Gecikme falan olmamisti. Acikcasi baya oldu. Bir kere denedim sonra nasilsa yeni evliyiz diye birakmistim doktora gitmeyi. Ama baktik iki seneyi geciyor olmuyor mecburen tekrar doktor yolu gorundu bize.
Bizim de bir sene olmak üzere canim :/ ben geçen ay iğne olduğumda 19.gun adet olmuştum bu ay da iğne oldum. bugün 19.gün adet olmadım henüz acaba biraz daha gecikmesini beklesem mi yoksa test yapsam mı karar veremiyorum

Bizim de bir sene olmak üzere canim :/ ben geçen ay iğne olduğumda 19.gun adet olmuştum bu ay da iğne oldum. bugün 19.gün adet olmadım henüz acaba biraz daha gecikmesini beklesem mi yoksa test yapsam mı karar veremiyorum
Sen bilirsin elinde varsa test yapabilirsin

Back