Çatlatma iğnesi

Catlatma ignesini vuruldum az once. Okuyanlardan dua bekliyorum:)

Maşallah ne güzel büyümüş canım olur Allah’ın izni ile inşallah
Amin canim sagol insalah.bu yorucu doktora gidip gelmeler yuzunden esim de degisti surekli agresif icine atiyor sanirim Allahim yardimcimiz olsun. Olumlu olmaya calisiyorum ama yipraniyorum.

Nasıl yani canım anlamadım hem klomen hem de iğneyle büyütme yöntemi mi
Evet daha once sadece klomen kullanmistim bu ay igne de verdi yaninda. Klomenle iki tane olusmustu 17-12 mm ertesi gun vurulmustum catlatma ignesini.

Evet daha once sadece klomen kullanmistim bu ay igne de verdi yaninda. Klomenle iki tane olusmustu 17-12 mm ertesi gun vurulmustum catlatma ignesini.
Tamam canım klomen+çatlatma iğnesi (= bi de bazı doktorlar klomen yerine iğneyle büyütme yöntemi varmış.yumurtalar daha kaliteli oluyormuş sanırım onu ve klomeni aynı anda uyguladın sandım

Tamam canım klomen+çatlatma iğnesi (= bi de bazı doktorlar klomen yerine iğneyle büyütme yöntemi varmış.yumurtalar daha kaliteli oluyormuş sanırım onu ve klomeni aynı anda uyguladın sandım
Evet canim dogru sanmissin benim dedigim yumurta buyutme ignesi ve klomen. Ustune caglatma ignesi:) anlasamadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…