İnşallah olmazsın canım allah büyük belirti falan varmiBugün adet günüm ama daha olmadım canım günüm geçerse test yapıcam tek çizgiyi görmek acı veriyor =(
Valla canım değişik bir belirti yok her ay aynı olan sancım var sadece bi de akıntım hala devam ediyor nasip bakalım canım bekliyorum öyleİnşallah olmazsın canım allah büyük belirti falan varmi
Hadi hayırlı olur inşallah canım kaç tane oluşmuş yumurtaların ve kaç mm olmuşCatlatma ignesini vuruldum az once. Okuyanlardan dua bekliyorum:)
4 tane olusmus biri fazla buyumus 24 biri de 18 dedi. 18 olan onemliymis sanirim oyle dedi. Digerlerini bilmiyorum canim.Hadi hayırlı olur inşallah canım kaç tane oluşmuş yumurtaların ve kaç mm olmuş
Canim senin kacinci gun olmustu gecmis mesajlari okuyamadim?Kızlar test yaptım ama hiçbir şey çıkmadı
Yalniz ben klomen yaninda yumurta buyutucu igne de kullandim sadece klomen degil yani4 tane olusmus biri fazla buyumus 24 biri de 18 dedi. 18 olan onemliymis sanirim oyle dedi. Digerlerini bilmiyorum canim.
Maşallah ne güzel büyümüş canım olur Allah’ın izni ile inşallah4 tane olusmus biri fazla buyumus 24 biri de 18 dedi. 18 olan onemliymis sanirim oyle dedi. Digerlerini bilmiyorum canim.
Nasıl yani canım anlamadım hem klomen hem de iğneyle büyütme yöntemi miYalniz ben klomen yaninda yumurta buyutucu igne de kullandim sadece klomen degil yani
Amin canim sagol insalah.bu yorucu doktora gidip gelmeler yuzunden esim de degisti surekli agresif icine atiyor sanirim Allahim yardimcimiz olsun. Olumlu olmaya calisiyorum ama yipraniyorum.Maşallah ne güzel büyümüş canım olur Allah’ın izni ile inşallah
Dur canım hemen ümitsizlenme nasip herşey belki testte çıkmamıştır biraz daha bekleKızlar test yaptım ama hiçbir şey çıkmadı
Evet daha once sadece klomen kullanmistim bu ay igne de verdi yaninda. Klomenle iki tane olusmustu 17-12 mm ertesi gun vurulmustum catlatma ignesini.Nasıl yani canım anlamadım hem klomen hem de iğneyle büyütme yöntemi mi
Tamam canım klomen+çatlatma iğnesi (= bi de bazı doktorlar klomen yerine iğneyle büyütme yöntemi varmış.yumurtalar daha kaliteli oluyormuş sanırım onu ve klomeni aynı anda uyguladın sandımEvet daha once sadece klomen kullanmistim bu ay igne de verdi yaninda. Klomenle iki tane olusmustu 17-12 mm ertesi gun vurulmustum catlatma ignesini.
Evet canim dogru sanmissin benim dedigim yumurta buyutme ignesi ve klomen. Ustune caglatma ignesi:) anlasamadik.Tamam canım klomen+çatlatma iğnesi (= bi de bazı doktorlar klomen yerine iğneyle büyütme yöntemi varmış.yumurtalar daha kaliteli oluyormuş sanırım onu ve klomeni aynı anda uyguladın sandım
Öyle moralim bozuldu ki keşke yapmasaydımDur canım hemen ümitsizlenme nasip herşey belki testte çıkmamıştır biraz daha bekle
Anladım canım eğer adet olursam bunlara dikkat edeyim dedim
canım belki vardır hemen ümitsizliğe kapılmaKızlar test yaptım ama hiçbir şey çıkmadı
Moralim çok bozuldu keşke yapmasaydımcanım belki vardır hemen ümitsizliğe kapılma
bazen hemen belli olmuyor canım üzülme adet gelmediği sürece hala umut varMoralim çok bozuldu keşke yapmasaydım
benim de tek tesellim o.nolur dua Et canım kırmızıları görmek istemiyorumbazen hemen belli olmuyor canım üzülme adet gelmediği sürece hala umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?