Amin amin.. hepimizin gonlune gore hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah bizlere de. Surekli duam bu. Bugun doktora gidicem heyecanla karisik korkum var. Acaba hamile oldugumu ogrensem kim bilir nasil hissederim.:)İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin inşallah bebeğinizine tez zamansa kavuşursunuz
Hadi bakalim insallah tutmustur:) ben daha kac mm oldu onu bilmiyorum. Senin igneni kac mm de vurdular? Gobekten mi yapiyorlar igneyi.Ovitrelle canım
Canım ya bir şey sorcam sen gebelik testini sabah idrarıyla mı yapmştn yoksa günün her hangi bi saatinde miİnşallah canım ya
İnşallah canım ama sanmıyorum ne ağrı ne sızı hiç bi kıpırdama bile yok cumartesi gittik 18 mm olmuştu yumurtam pazartesi vur iğneyi dedi arkadaşım sağlıkçı o vurdu karnımdan 4. Gün bugün hiç bişi hissetmiyorumHadi bakalim insallah tutmustur:) ben daha kac mm oldu onu bilmiyorum. Senin igneni kac mm de vurdular? Gobekten mi yapiyorlar igneyi.
Ben bir kere klomen kullanip catlatma ignesi yaptirmistim. Kasik agrim baya vardi etki etti gibi hissetmistim ama olmamisti. Agri olmamasi olumsuz olacagini dusundurmesin. Bak ben de agri oldu da noldu sanki.İnşallah canım ama sanmıyorum ne ağrı ne sızı hiç bi kıpırdama bile yok cumartesi gittik 18 mm olmuştu yumurtam pazartesi vur iğneyi dedi arkadaşım sağlıkçı o vurdu karnımdan 4. Gün bugün hiç bişi hissetmiyorum
Ben de ilk vurulduğumda hiç bir şey hissetmemiştim ama bu ay ikinciyi vuruldum iğne olduğum haftadan beri belimde ve kasıklarımda ağrı varİnşallah canım ama sanmıyorum ne ağrı ne sızı hiç bi kıpırdama bile yok cumartesi gittik 18 mm olmuştu yumurtam pazartesi vur iğneyi dedi arkadaşım sağlıkçı o vurdu karnımdan 4. Gün bugün hiç bişi hissetmiyorum
Canım sen ilk iğne olduğun zaman kaç gün sonra adet olmuştunBen bir kere klomen kullanip catlatma ignesi yaptirmistim. Kasik agrim baya vardi etki etti gibi hissetmistim ama olmamisti. Agri olmamasi olumsuz olacagini dusundurmesin. Bak ben de agri oldu da noldu sanki.
Tam hatirlamiyorum ama gununde olmustu sanirim. Gecikme falan olmamisti. Acikcasi baya oldu. Bir kere denedim sonra nasilsa yeni evliyiz diye birakmistim doktora gitmeyi. Ama baktik iki seneyi geciyor olmuyor mecburen tekrar doktor yolu gorundu bize.Canım sen ilk iğne olduğun zaman kaç gün sonra adet olmuştun
Bizim de bir sene olmak üzere canim :/ ben geçen ay iğne olduğumda 19.gun adet olmuştum bu ay da iğne oldum. bugün 19.gün adet olmadım henüz acaba biraz daha gecikmesini beklesem mi yoksa test yapsam mı karar veremiyorumTam hatirlamiyorum ama gununde olmustu sanirim. Gecikme falan olmamisti. Acikcasi baya oldu. Bir kere denedim sonra nasilsa yeni evliyiz diye birakmistim doktora gitmeyi. Ama baktik iki seneyi geciyor olmuyor mecburen tekrar doktor yolu gorundu bize.
Yok canım sabah idrariyla yapmadım akşam üzeri yaptım ve iki çizgi gayet nettiCanım ya bir şey sorcam sen gebelik testini sabah idrarıyla mı yapmştn yoksa günün her hangi bi saatinde mi
Bugün testmi yapcan canım hadi hayırlısıYok canım sabah idrariyla yapmadım akşam üzeri yaptım ve iki çizgi gayet netti
Canım bişey sorulacak senin yumurtaların kaç mm di ? Bide kaçıncı günde iğneyi vurulmuştun ?Yok canım sabah idrariyla yapmadım akşam üzeri yaptım ve iki çizgi gayet netti
Ayy hadi inşallah hayırlı haberleri verirsin (=Ya kendimi tutamicam galiba Belki yaparım
19mm iki tane oluşmuştu 13. Günü vurdurdum iğneyi canimCanım bişey sorulacak senin yumurtaların kaç mm di ? Bide kaçıncı günde iğneyi vurulmuştun ?
İnş canım :)Ayy hadi inşallah hayırlı haberleri verirsin (=
Canım sen naptin durum neAyy hadi inşallah hayırlı haberleri verirsin (=
Sen bilirsin elinde varsa test yapabilirsinBizim de bir sene olmak üzere canim :/ ben geçen ay iğne olduğumda 19.gun adet olmuştum bu ay da iğne oldum. bugün 19.gün adet olmadım henüz acaba biraz daha gecikmesini beklesem mi yoksa test yapsam mı karar veremiyorum
Bugün adet günüm ama daha olmadım canım günüm geçerse test yapıcam tek çizgiyi görmek acı veriyor =(Canım sen naptin durum ne
Anladım canım eğer adet olursam bunlara dikkat edeyim dedim19mm iki tane oluşmuştu 13. Günü vurdurdum iğneyi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?