Çatlatma iğnesi

Amin canım rabbim kapı kapı aratmasın dediğin gibi çok zor çok bunalıma girdim çok stres yapıyorum çok istiyorum bende anne olmayı her ay hüsran olunca umudu kırılıyor insanın =(

Ayy hadi inşallah canım adet düzensizliği yoksa bence kesin hamilesin test yap kesin çıkar ☺
Ya ağzın bal yesin ne güzel söyledin :)) ama geçen sefer 19.gun adet olmustum o yüzden bu ay 20 gün beklemeyi düşünüyorm

Ya ağzın bal yesin ne güzel söyledin :)) ama geçen sefer 19.gun adet olmustum o yüzden bu ay 20 gün beklemeyi düşünüyorm
Rabbim inşallah nasip eder bu ay canım inşallah niyetin hasıl olur bol bol dua et herşey rabbimden 20 ye kadar olmazsan test yap

İnşallah canım inşallah bana da bol bol dua et lütfen
Canım mesajını yeni gördüm dualarım hep sizlerle nasıl bir duygu çok iyi anlıyorum Rabbim sana da isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin bebişlerimizi beraber büyütelim

Rabbim inşallah nasip eder bu ay canım inşallah niyetin hasıl olur bol bol dua et herşey rabbimden 20 ye kadar olmazsan test yap
Amin canim benim çok sağol :) biraz zor ama beklemek zorundayım eğer adet olmazsam cuma ya da cumartesi test yapcam inş :) sen de dua et benim icin hamilelerin duası kabul olurmus

Amin canim benim çok sağol :) biraz zor ama beklemek zorundayım eğer adet olmazsam cuma ya da cumartesi test yapcam inş :) sen de dua et benim icin hamilelerin duası kabul olurmus
Amin inşallah cuma günü testinde sende pozitifi görürsün inşallah canım

Canım mesajını yeni gördüm dualarım hep sizlerle nasıl bir duygu çok iyi anlıyorum Rabbim sana da isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin bebişlerimizi beraber büyütelim
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun inşallah bende hamileyimdir

Kızlar ben iğne olalı 3 gün oldu ağrı yok inceden kıpırtı gibi bişiler bide su gibi sürekli akıntım var normal mi bunlar iyiye işarettir inşaAllah

Bu ay sadece iğne denedik adet olursam önümüzdeki ay klomen le beraber iğne deneyecekmiş iz canım hayırlısı olsun hakkımızda
Ben igne ve klomen beraber kullandim. Yarin kontrolum var yumurtam olusmus mu diye bakacak sanirim.
Kac gun var hastaligina?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…