Amin canım rabbim kapı kapı aratmasın dediğin gibi çok zor çok bunalıma girdim çok stres yapıyorum çok istiyorum bende anne olmayı her ay hüsran olunca umudu kırılıyor insanın =(2 yıldır istiyoruz canım hiçbir sorun olmadığı halde olmuyor doktor 3 sefer iğne ile deneyecek günü tutturamadığımızı düşünüyor sanırım olmazsa aşılama yaparız dedi aslında yumurtlamada vs. bir sıkıntım yok hormonlarda rahim de sıkıntı yok eşimde de bir şey görülmedi varikosel e morfoloji ye dahi bakıldı bizim de nasibimiz tedevi imiş demek ki Rabbim kimseye aratmasın beklemek zor
benim de bugün 18 oldu ama hala test yapmaya korkuyorumTSK ederim bebeğim darısı senin başına evet 17.günü test yaptım çıktı bugün tekrar kan degerime bakılacak
Ayy hadi inşallah canım adet düzensizliği yoksa bence kesin hamilesin test yap kesin çıkar ☺benim de bugün 18 oldu ama hala test yapmaya korkuyorum
Ya ağzın bal yesin ne güzel söyledin :)) ama geçen sefer 19.gun adet olmustum o yüzden bu ay 20 gün beklemeyi düşünüyormAyy hadi inşallah canım adet düzensizliği yoksa bence kesin hamilesin test yap kesin çıkar ☺
Rabbim inşallah nasip eder bu ay canım inşallah niyetin hasıl olur bol bol dua et herşey rabbimden 20 ye kadar olmazsan test yapYa ağzın bal yesin ne güzel söyledin :)) ama geçen sefer 19.gun adet olmustum o yüzden bu ay 20 gün beklemeyi düşünüyorm
Canım mesajını yeni gördüm dualarım hep sizlerle nasıl bir duygu çok iyi anlıyorum Rabbim sana da isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin bebişlerimizi beraber büyütelimİnşallah canım inşallah bana da bol bol dua et lütfen
Amin canim benim çok sağol :) biraz zor ama beklemek zorundayım eğer adet olmazsam cuma ya da cumartesi test yapcam inş :) sen de dua et benim icin hamilelerin duası kabul olurmusRabbim inşallah nasip eder bu ay canım inşallah niyetin hasıl olur bol bol dua et herşey rabbimden 20 ye kadar olmazsan test yap
Amin inşallah cuma günü testinde sende pozitifi görürsün inşallah canımAmin canim benim çok sağol :) biraz zor ama beklemek zorundayım eğer adet olmazsam cuma ya da cumartesi test yapcam inş :) sen de dua et benim icin hamilelerin duası kabul olurmus
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun inşallah bende hamileyimdirCanım mesajını yeni gördüm dualarım hep sizlerle nasıl bir duygu çok iyi anlıyorum Rabbim sana da isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin bebişlerimizi beraber büyütelim
İnşallah canım yaİnşallah canım inşallah Allah razı olsun inşallah bende hamileyimdir
Bu ay sadece iğne denedik adet olursam önümüzdeki ay klomen le beraber iğne deneyecekmiş iz canım hayırlısı olsun hakkımızdaKizlar ben de bu ay klomene basladim ayni sureci yasayan varsa paylasip rahatlayalim
Merhaba canım benim 2. Ayım klomende ilkin de tutmadı 2. De de daha adet olmadımKizlar ben de bu ay klomene basladim ayni sureci yasayan varsa paylasip rahatlayalim
Ben igne ve klomen beraber kullandim. Yarin kontrolum var yumurtam olusmus mu diye bakacak sanirim.Bu ay sadece iğne denedik adet olursam önümüzdeki ay klomen le beraber iğne deneyecekmiş iz canım hayırlısı olsun hakkımızda
İnsallah tutmustur diyelim o zaman.Merhaba canım benim 2. Ayım klomende ilkin de tutmadı 2. De de daha adet olmadım
Sen ne ignesi oluyorsun canimKızlar ben iğne olalı 3 gün oldu ağrı yok inceden kıpırtı gibi bişiler bide su gibi sürekli akıntım var normal mi bunlar iyiye işarettir inşaAllah
Ovitrelle canımSen ne ignesi oluyorsun canim
İnşallah canım ama bu ay hiç ümidim yok =(İnsallah tutmustur diyelim o zaman.
Ben igne ve klomen kullandim.
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin inşallah bebeğinizine tez zamansa kavuşursunuzBen igne ve klomen beraber kullandim. Yarin kontrolum var yumurtam olusmus mu diye bakacak sanirim.
Kac gun var hastaligina?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?