Çatlatma iğnesi

Tamam canim tesekkur ederim bilgilendirdigin icin.hamile kalabildin mi peki?insallah olur
Canım valla benim yumurtlama sorunum var ilk ay klomen denemem çok iyiydi ama gebe kalamadım ve kocaman kist oluştu sonra onu adet ile attım 1 ay ara verdik bu ay tekrar kullandım çok büyümedi ama daha adetime var bakalım hayırlısı canım inşallah sende işe yarar

Bende bu gece ya da yarın sabah çatlatma iğnesi olucam doktor pazartesi dedi ama çalışıyorum bu gece yarısı nöbetçi eczanede yaptırsam olur mu

Zaten nöbetçi eczaneye gittim siparişle getiriyorlarmış iğneyi sabah 9 da gelcek iğne ama çalıştığım için akşam 5 te vurdurabileceğim sorun olmaz inşaAllah
Bir de kendim vurabilir miyim acaba eczane vurmuyor muş sağlık ocağı kapalı hastane çok uzak

Yok kendin vurma canım iyi bilen biri yapsın

ya birde benim yumurtlama akıntılarım da başladı bi sakıncası olmaz değil mi sizin nasıl oldu benim hiç tecrübem yok bu konu da N Nil060

Senin sorunun nedir canım ne zamandır çocuk istiyorsunuz ?
2 yıldır istiyoruz canım hiçbir sorun olmadığı halde olmuyor doktor 3 sefer iğne ile deneyecek günü tutturamadığımızı düşünüyor sanırım olmazsa aşılama yaparız dedi aslında yumurtlamada vs. bir sıkıntım yok hormonlarda rahim de sıkıntı yok eşimde de bir şey görülmedi varikosel e morfoloji ye dahi bakıldı bizim de nasibimiz tedevi imiş demek ki Rabbim kimseye aratmasın beklemek zor

Senin sorunun nedir canım ne zamandır çocuk istiyorsunuz ?
Canım bizde 1 Yıldırımlar istiyoruz benim yumurtlarım olmadı gereken düzeyde büyümüyormuş eşime de bakıldı sorun yok hsg çektirdim çok şükür o da temiz çıktı bir kere klomen kullandım büyüdü gelişti yumurtalarım ama nasip olmadı yine sonra çok büyük bir de kist yaptı klomen ama çok şükür adet ile atıldı 1 Ay ara verdik ilaca bu ay tek doz kullan dedi doktor ama bu seferde tam büyümedi bakalım daha adetime 3 gün var nasip herşey inşallah tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…