Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman büyük gün o gün Rabbim inşallah vermiştir bebeğimi Amin dua ediyorum etmem mi her gün her saat neredeyse Rabbim duyacak biliyorum artık
inşallah canım inşalllah sen her günü değerlendir.rabbim dualarımızı duyacak inşallahhh

inşallah canım inşalllah sen her günü değerlendir.rabbim dualarımızı duyacak inşallahhh
Ovitrelle kullanıp yumurtası catlamayan bir sürü insan var burda inşallah bende de böyle bir sorun olmamıstır. Belki de bu yüzden cagırdı beni yumurta catladı mı yoksa kist mi oluştur du diye

Ovitrelle kullanıp yumurtası catlamayan bir sürü insan var burda inşallah bende de böyle bir sorun olmamıstır. Belki de bu yüzden cagırdı beni yumurta catladı mı yoksa kist mi oluştur du diye
muhtemelen yumurtaya bakacak çatladı mı diye benide çağırmadı bak benim bugün adetim geldi inşallah senin tutar

Benim ilk denemem 12 haziranda iğne vuruldum bat 26 haziran bugün 1 adet sivilcem çıktı sanırım bende adet olucam
hayırlısını dıleyın ıyı dusunun ıyı olsun. bu süreçler cok zor sürekli hayal kırıklığı sanırım çok fazla kendımızı sıkıyoruz .İnş en kısa zzmanda allah isteyen herkse nasip eder.

Doktorum asla kafana takma ve düşünme nekadar çok düşünürsen okadar çok stres ve buda seni olumsuz etkiler dedi. Aslında sürekli bu siteye girip sabahlara kadar form okumat bile hata ama kendimize söz geçiremiyoruz malesef. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun

EVET haklısınız hepimiz aynı şeyi yapıyoruz ama insan napıcağını şaşırıyor.

neden olmuyor ya sızınde ılk denemenızmıydı?
aynen canım ilk iğne kullanımım daha önce klomen vermişti doktor fakat iğne vermemişti bu sefer iğne verdi ama yine olmadı demekki zamanı değil rabbim hayırlı zamanda versin şu mübarek günde

Bende 5 Haziran'da iğne olmuştum öncesinde de klomen kullandım bugün 28.günüm bugün veya yarın olmam lazım zaten adet olcak gibi sancım da var keşke olmasam

Bende 5 Haziran'da iğne olmuştum öncesinde de klomen kullandım bugün 28.günüm bugün veya yarın olmam lazım zaten adet olcak gibi sancım da var keşke olmasam
canım inşallah gelmez benim de 28.gün olurum normelde ama 30.gün geldi seninki inşallah gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…