- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
inşallah canım inşalllah sen her günü değerlendir.rabbim dualarımızı duyacak inşallahhhO zaman büyük gün o gün Rabbim inşallah vermiştir bebeğimi Amin dua ediyorum etmem mi her gün her saat neredeyse Rabbim duyacak biliyorum artık
Ovitrelle kullanıp yumurtası catlamayan bir sürü insan var burda inşallah bende de böyle bir sorun olmamıstır. Belki de bu yüzden cagırdı beni yumurta catladı mı yoksa kist mi oluştur du diyeinşallah canım inşalllah sen her günü değerlendir.rabbim dualarımızı duyacak inşallahhh
muhtemelen yumurtaya bakacak çatladı mı diye benide çağırmadı bak benim bugün adetim geldiOvitrelle kullanıp yumurtası catlamayan bir sürü insan var burda inşallah bende de böyle bir sorun olmamıstır. Belki de bu yüzden cagırdı beni yumurta catladı mı yoksa kist mi oluştur du diye
Hadi ya Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin. Aynen muhtemelen onun için çağırdımuhtemelen yumurtaya bakacak çatladı mı diye benide çağırmadı bak benim bugün adetim geldiinşallah senin tutar
AMİN CANIM AMİN CÜMLEMİZE RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN, İNŞALLAH SENİN TUTAR BU AYHadi ya Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin. Aynen muhtemelen onun için çağırdı
ben 04 haziranda iğne yaptım. 25 mayıs ta adet olmustum 26 gün snra adet oldum.Kızlar bu ay iğne vurulup adet olan var mı kaçıncı günü oldunuz
canım ben iğne yaptırdım progestan kullandım vede adetim 1 gün gecikti son aylarda 29 ve 30. günler olmaya başladımKızlar bu ay iğne vurulup adet olan var mı kaçıncı günü oldunuz
bende 3 haziranda iğne oldum iğneden sonraki 17.gün adet oldumben 04 haziranda iğne yaptım.26 gün snra adet oldum.yanı olmadı
neden olmuyor ya sızınde ılk denemenızmıydı?bende 3 haziranda iğne oldum iğneden sonraki 17.gün adet oldum
Benim ilk denemem 12 haziranda iğne vuruldum bat 26 haziran bugün 1 adet sivilcem çıktı sanırım bende adet olucamKızlar bu ay iğne vurulup adet olan var mı kaçıncı günü oldunuz
hayırlısını dıleyın ıyı dusunun ıyı olsun. bu süreçler cok zor sürekli hayal kırıklığı sanırım çok fazla kendımızı sıkıyoruz .İnş en kısa zzmanda allah isteyen herkse nasip eder.Benim ilk denemem 12 haziranda iğne vuruldum bat 26 haziran bugün 1 adet sivilcem çıktı sanırım bende adet olucam
Doktorum asla kafana takma ve düşünme nekadar çok düşünürsen okadar çok stres ve buda seni olumsuz etkiler dedi. Aslında sürekli bu siteye girip sabahlara kadar form okumat bile hata ama kendimize söz geçiremiyoruz malesef. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsunhayırlısını dıleyın ıyı dusunun ıyı olsun. bu süreçler cok zor sürekli hayal kırıklığı sanırım çok fazla kendımızı sıkıyoruz .İnş en kısa zzmanda allah isteyen herkse nasip eder.
EVET haklısınız hepimiz aynı şeyi yapıyoruz ama insan napıcağını şaşırıyor.Doktorum asla kafana takma ve düşünme nekadar çok düşünürsen okadar çok stres ve buda seni olumsuz etkiler dedi. Aslında sürekli bu siteye girip sabahlara kadar form okumat bile hata ama kendimize söz geçiremiyoruz malesef. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun
aynen canım ilk iğne kullanımım daha önce klomen vermişti doktor fakat iğne vermemişti bu sefer iğne verdi ama yine olmadı demekki zamanı değil rabbim hayırlı zamanda versin şu mübarek gündeneden olmuyor ya sızınde ılk denemenızmıydı?
aminnn aminnn inşallah. Bakalım bu ay bizi neler bekliyor.aynen canım ilk iğne kullanımım daha önce klomen vermişti doktor fakat iğne vermemişti bu sefer iğne verdi ama yine olmadı demekki zamanı değil rabbim hayırlı zamanda versin şu mübarek günde
bakalım herşeyin hayırlısıaminnn aminnn inşallah. Bakalım bu ay bizi neler bekliyor.
canım inşallah gelmez benim de 28.gün olurum normelde ama 30.gün geldi seninki inşallah gelmezBende 5 Haziran'da iğne olmuştum öncesinde de klomen kullandım bugün 28.günüm bugün veya yarın olmam lazım zaten adet olcak gibi sancım da var keşke olmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?