• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum kendi verdi cnm daha dogrusu onerdi yapalim istersen dedi bende tamam dedim

Tesekkur ederim cvbin icin bende yarin gideyim bi banada onerirmi acaba mart ayinda kurtaj oldum korun dedi korunma bitti ya biraz daha bekle der buyuk ihtimalle

Tesekkur ederim cvbin icin bende yarin gideyim bi banada onerirmi acaba mart ayinda kurtaj oldum korun dedi korunma bitti ya biraz daha bekle der buyuk ihtimalle
bende doktora gıttıgımde 1 yıldır olmadı için bir tedaviye baslanmalı dedı ve bu yontem uygulandı 5 gun sabah aksam klomen ılac ve yumurtalar belli bır buyukluge geldıgınde catlatma iğnesi şimdi beklmedeyiz.Sanıyorum %100 sonuc vermıyebılıyorumuş bu sekılde hamıle kalanda var kalamayanda 3 sefer denenıyormus daha sonra asılama veya tup bebek tedavısı yontemı uygulanıyormus benım nacızane bilgim bu yonde

bende doktora gıttıgımde 1 yıldır olmadı için bir tedaviye baslanmalı dedı ve bu yontem uygulandı 5 gun sabah aksam klomen ılac ve yumurtalar belli bır buyukluge geldıgınde catlatma iğnesi şimdi beklmedeyiz.Sanıyorum %100 sonuc vermıyebılıyorumuş bu sekılde hamıle kalanda var kalamayanda 3 sefer denenıyormus daha sonra asılama veya tup bebek tedavısı yontemı uygulanıyormus benım nacızane bilgim bu yonde

Anladim cnm cok sagol iste bende bugun gittim hic bir sorun yok dedi sukur ama ben bi hamilelik gecirdim diye soylemedi bile yani bekleyelim biraz dedi olmazsa tedaviye baslariz dedi

Kizlar kan testi yapti bugun bana doktor süt hormonum yuksek cikmis 've bide tiroit ( guatir ) hormonu yuksek cikmis :110: daha oncede tiroit hormonu yuksek and cikti dahliyede test yapti doktor cikmadi guatir yok dedi kadin dogum vardi doktorumdada cikiyoru anlamadim birsey

Kizlar kan testi yapti bugun bana doktor süt hormonum yuksek cikmis 've bide tiroit ( guatir ) hormonu yuksek cikmis :110: daha oncede tiroit hormonu yuksek and cikti dahliyede test yapti doktor cikmadi guatir yok dedi kadin dogum vardi doktorumdada cikiyoru anlamadim birsey
hay allah peki tedavı ıcın ne dedı sımdıkı surec neymış

Selamun aleykum kizlar bisey soracaktimda catlatma ignesini siz mi kullanmak istiyorsunuz doktora soyluyorsunuz yoksa doktor mu diyor catlama ignesi uygulayalim diye bende istiyorum ama doktora gidip desem kizar gibime geliyor
merhaba canım öncelikle hoş geldin prenses çatlatma ignesıini doktor kendisi veriyor ama istersen doktoru la konuş gerek varsa zaten yapar. Doktor yumurta takibine göre yumurta catlama zamanı gelmişse yapıyor. Ben ilk hamileliğim de çatlatma iğnesi kullandum ise yaramadı daha sonra klomenle devam ettim 3. Ayı hamile kaldim..

kızlar ;bende klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi oldum iğneden sonraki 35.saatteyim şu an fakat beni bir hafta kontrole cagırdı doktorum ve gün aşırı ilişki önerdi .bu progestanı neden verdi size ? bana hiçbirşey vermedi acaba normal mi bu ?folik asit de vermedi.

kızlar ;bende klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi oldum iğneden sonraki 35.saatteyim şu an fakat beni bir hafta kontrole cagırdı doktorum ve gün aşırı ilişki önerdi .bu progestanı neden verdi size ? bana hiçbirşey vermedi acaba normal mi bu ?folik asit de vermedi.
progestan düşük tehlikesi olan veya çocuğun iyi tutunması için veriliyor canım normalde

Back