Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
khaleesi41 ilk denemeyse öyleyse bence doktora gitmeye devam et yarım bırakma tedavini

gidersem bile başka doktora giderim. Daha ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi ile tedaviye başladım ve gittiğim doktor dedi ki bu ay olmazsa gelecek ay aşılama yaparız. Daha ilk tedavimde böyle dedi o yüzden onu tercih etmeyecem.

Doğru zamanda gelecektir pes etmek yokk

öyle ilk Kızım da da çok denedik klomen çatlatma iğnesi vs. Olmadi hic biri. Tedavileri bıraktıktan 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Beklenmedik anda geldi. Simdi ikinciyi istiyorum testesteron hormonu yuksek diye adet bile hapsiz olamıyorum. Simdi klomen ve çatlatma iğnesine geri döndüm. Geçen ay sadece klomen kullandım bu ay klomen çatlatma iğnesi kullandım. Bu ayda olmadi sanırım. Bir daha ki aya kısmet

Her şey çok zor ,çocuk yapmak,onu sağlıkla beslemek,doğurmak,büyütmek...bgn bir arkadaşımın akrabası kürtaj olmuş mesela 8 haftalık çocuğun kalbi durduğu için ve bu ikincisiymiş.neler var allah verecekse sağlıklı versin valla

Aminnn

amin inşallah Allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Hanımlar neye göre çatlatma iğnesi ne ihtiyaç duyuyor doktorlar? Yani önce ne gibi tetkikler yapıyor da bu iğne gerekiyor ?
Çocuk düşünüp çocuğu olmayanlar için uygulanıyor yumurta geliştiriciler ve çatlatma iğneleri.işi kolaylaştırıyorlar yani

Çocuk düşünüp çocuğu olmayanlar için uygulanıyor yumurta geliştiriciler ve çatlatma iğneleri.işi kolaylaştırıyorlar yani

Onu biliyorum da hangi aşamada buna gerek duyuluyor. Ben de çocuk konusunda tedaviye başladık bana şimdi bir film verdi doktor histeroskopi , henüz böyle bir iğneden bahsedilmedi. Ben de çatlamaya ilgili bir durum olmadığından mı acaba. Ne dersiniz

Doktorların metotları çok farklı birbirinden hangi aşamada doktorun gerek görecek onu doktorun bilir.bana hmn ilk aşamada uygulanmıştı mesela

Bana da ilk tedavi olarak verdi.

Histeroskopi yapıldı mı size? Direkt bebek tedavisi amaçlı gitiginizde çatlatma iğnesi mı verdi yani? Bir de ozele mı devlete mı gittiniz?
Canım ben bir dış gebelik geçirdim geçen sene doğal yollarla gebe kalmıştım. Sağ tüpümü kaybettim dış gebelik sebebiyle. Sonra 9 ay hamile kalamadım. Doktora gittim (özel hastane) yumurtlama ve rahim normal ama sorun tek tüpün yok tedavi başlayalım dedi. Klomen ve çatlatma iğnesiyle başlamak istedi. Yumurta vardı ve büyüktü 2. gün o yüzden klomen vermedi sadece çatlatma iğnesi yaptı 8. gün. Rahim filmi çekilmedim. Bence doktorlar hastaya göre tedavi başlıyorlar. Herkesin durumu farklı tedavi de farklı oluyor. Ben doktoruma çok güveniyorum. Siz de güveniyorsanız hiç sorgulamayın güvenmiyorsanız bence doktorunuzu değiştirin.

Kızlar merhaba. Bende 31 ağustosta igne vurulmustum 3.klomen kullanisim ilk ignemdi. Fakat soldaki yumrtam catladi ama döllenmedi. Sagdaki 10mm lik yumurtam ise gelisti ve kiste dönüştü. Sat 14 eylül. Adetim bittiten sonra Bnde sogan kürune başladim kist erisin diye. Küçülme vardi en son dr gittiğmde. Eģer adet olursam bu sfer incir kürüne baslicam ve dr gidicem tekrardan. Klomene 2-3 ay ara vermk istiyorum. Sizce bu izlediģm yol doğru mu ? Ayrica rahim filmi de hic cektirmedim. Dr sdce yumurta takibi icn gidicem ama bi süre ilac kullanmicam

benimde kloman ve ovitrellede 6.ayım hala gezel sonuç alamadım. artık bu son şansım 3-6 ay kadar ara vrecez tedaviye.7 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum ama 2 gündür sağ kasığımda ağrı hissediyorum acaba ne zaman tahlil yaptırabilirim erken olarak. en erken ne kadar sürede tespit edilir. iğneden sonra 12 gün pozitiftir diye cesaret edemiyorum artık yoruldum her ay kırmızıları görmekten.

allah hepimize yardım etsin cnmm umarım bu ay güzel sonuçlar alırsın test için bi kaç gün daha bekle derim. gerçi 12. gün kanda belli olur ama yinede net olsun. bende cumartesi yaptırdım çatlatma iğnesini beklemedeyim bir yılı geçti deniyoruz bizde pko var bende her gün dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…