Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi vurulanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu benim 2. Aşılamam ilki kimyasal olmuştu. Nerdeyse hiç ağrım sızım olmamıştı. Ama bu sefer aşılama olduğum günden beri her yerim ağrıyordu. Sağa sola dönerken bile karnım çok ağrıdı. Hatta cumartesi gecesi çok sancılandım ve doktora gittik. Sol yumurtalıgımda devasa bir yumurta gördü ve rahmin kalın gebelik olabilir dedi sonra kan testi vepozitif. Ama şimdi 2 gün sonra tekrar yapıcam. Ne olur dua edin yükselsin. Ve acaba o büyük yumurta bi sıkıntı yaratır mi korkuyorum.

Allahımmm inşallah bebişin varsa ayırmasınn senden ama ayırırsa bile her şerde bir hayır vardır Allah gönlümüze göre versin inşallahhh kimyasal gebelik nasıl oluyor kese görünmüyoe mu

Canım mesela nasıl biliyor musun geçen sefer ki 15. Gün test yapmıştım ve 17 çıkmıştı doktor değer düşük dedi. Ve 2 gün sonra 2 gün sonra derken 100 e kadae cıktı ama sonra bir den 40 a düştü buda kimyasal oluyor adetle beraber atıyorsun. Şimdi 12. Gün 66 cıktı ama bakalım iki gün sonra iki katı olması lazım.

Hmm ben umuyorum insallahh hep artacak iyi düşün hep internetten de okuma bişey onlarla ilgili moralimiz bozulmasın :) Allah verdi bisey olursa da Allah alır diye düsün burda yazılanları kesimlikle okuma bence ruhumuzu karartıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…