- 25 Nisan 2016
- 986
- 890
- 103
- 42
- Konu Sahibi Kelebek1122
3.gün cnm dahaSen kacıncı gündesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.gün cnm dahaSen kacıncı gündesin
Suan cok kotu bel agrım var acaba regl mi olcam ya 4 gün var regleKızlar benim 12. Gün beta 66
Arkadasım aynıyız iğnemi 11 Ağustos’ta oldum solda 3 yumurta büyüdü çatladı sağda 3.5 cm kistim oldu bugün ki testimde hafif gölge gibi çıktı acaba hala iğne etkisimiSuan cok kotu bel agrım var acaba regl mi olcam ya 4 gün var regle
Pekş kistin oldugunu nasıl ogrendın doktora mı gittin hemen catlatmadan sonra. 13 güne kadar sürüyormus ıgne etkısıArkadasım aynıyız iğnemi 11 Ağustos’ta oldum solda 3 yumurta büyüdü çatladı sağda 3.5 cm kistim oldu bugün ki testimde hafif gölge gibi çıktı acaba hala iğne etkisimi
Canım cumartesi günğ yani iğneden 10 gün sonra gittim daha öncede iğneden 6 gün felan sonra gitmiştimPekş kistin oldugunu nasıl ogrendın doktora mı gittin hemen catlatmadan sonra. 13 güne kadar sürüyormus ıgne etkısı
Yaa ilişki bir var bir yok muyduCanım cumartesi günğ yani iğneden 10 gün sonra gittim daha öncede iğneden 6 gün felan sonra gitmiştim
Test yaptınız mıBen cumartesi vuruldum sizinde kaşıklarınız ağrıyor mu
Test yaptınız mıBen 1 adet vuruldum az ağrım var ama geçen ay 2 adet yaptırmıştım çok fazla ağrılarım olmuştu
Yaptım negatifTest yapmadan anlayamazsın malesef. Ne desem boş kalır. Sonuçta eninde sonunda yapacaksın yap bence.
Amin evet haklısın Allah verecegi zamanı bilir vermek istedigindeCanım çok üzüldüm. Allah hayırlısını versin. Üzülme. Bu da bizim imtihanımız malesef
Merhaba hayirli olsun hamileliginiz. Ovulasyon testiyle nasil biliyorsunuz hamile oldugunuzu?Oylesıne ovukasyon testi yaptım pik cıktı sanırım hormon ilacı kullandım igne vuruldum diye
Yok canım hamile değilim de ovulasyon testi sürekli boyle koyu cızgı cıkanlar hamıleyken oluyomusMerhaba hayirli olsun hamileliginiz. Ovulasyon testiyle nasil biliyorsunuz hamile oldugunuzu?
Ayy canım cok sevindimm inşallah hayırlısıyla gelir bebiş Rabbim göstersin inşallah o günleri tüm isteyenlere.. İkiz hele cok tatlı olur yaaKızlar bende klomen kullandım 12. Güne göre çok güzel yumurtalarınız gelişmiş dedi, 2 tanesi yeterli olgunlukla dedi, biri 18 mm diğeri 20 mm.
Bugün ovitrelle çatlama iğnesi yaptırdım. Rahim kalınlığında baktı 9 yada 90 dedi anlamadım neye baktığını ama çok iyi dedi. Olma ihtimali yüksek ama olursa ikiz olma olasılığı çok yüksekmiş
Canım benimde 8.günümMerhabaa bugün kimler çatlatma ignesi vurulduu bilgi verir misinizz ne yapmalıyız
Hadi bakalım inşallah gelir bebiş canımCanım benimde 8.günüm
2. Kan teatını yaptın mı nasıl sonuc canımmTest yapmadan anlayamazsın malesef. Ne desem boş kalır. Sonuçta eninde sonunda yapacaksın yap bence.
İnşallah canım hiç umudum yok ama sürekli adet sancım var ayaklarima vuruyor birde eşim 1.5 yıldır varikosel ameliyatı oldu geç düzeldi ondan olmaz dedi doktorlar son bir klomen hakkım kaldı sonra aşılama olucamHadi bakalım inşallah gelir bebiş canım