• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi vurulanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Suan cok kotu bel agrım var acaba regl mi olcam ya 4 gün var regle :KK43:
Arkadasım aynıyız iğnemi 11 Ağustos’ta oldum solda 3 yumurta büyüdü çatladı sağda 3.5 cm kistim oldu bugün ki testimde hafif gölge gibi çıktı acaba hala iğne etkisimi

Arkadasım aynıyız iğnemi 11 Ağustos’ta oldum solda 3 yumurta büyüdü çatladı sağda 3.5 cm kistim oldu bugün ki testimde hafif gölge gibi çıktı acaba hala iğne etkisimi
Pekş kistin oldugunu nasıl ogrendın doktora mı gittin hemen catlatmadan sonra. 13 güne kadar sürüyormus ıgne etkısı

Kızlar bende klomen kullandım 12. Güne göre çok güzel yumurtalarınız gelişmiş dedi, 2 tanesi yeterli olgunlukla dedi, biri 18 mm diğeri 20 mm.
Bugün ovitrelle çatlama iğnesi yaptırdım. Rahim kalınlığında baktı 9 yada 90 dedi anlamadım neye baktığını ama çok iyi dedi. Olma ihtimali yüksek ama olursa ikiz olma olasılığı çok yüksekmiş 😱

Kızlar bende klomen kullandım 12. Güne göre çok güzel yumurtalarınız gelişmiş dedi, 2 tanesi yeterli olgunlukla dedi, biri 18 mm diğeri 20 mm.
Bugün ovitrelle çatlama iğnesi yaptırdım. Rahim kalınlığında baktı 9 yada 90 dedi anlamadım neye baktığını ama çok iyi dedi. Olma ihtimali yüksek ama olursa ikiz olma olasılığı çok yüksekmiş 😱
Ayy canım cok sevindimm inşallah hayırlısıyla gelir bebiş Rabbim göstersin inşallah o günleri tüm isteyenlere.. İkiz hele cok tatlı olur yaa 😍😍

Back