- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
- Konu Sahibi Kelebek1122
-
Ben 1 adet vuruldum az ağrım var ama geçen ay 2 adet yaptırmıştım çok fazla ağrılarım olmuştuBen cumartesi vuruldum sizinde kaşıklarınız ağrıyor mu
Polistik over mi var sizde deBen 1 adet vuruldum az ağrım var ama geçen ay 2 adet yaptırmıştım çok fazla ağrılarım olmuştu
Bilmiyorum öyle birsey yok herhaldePolistik over mi var sizde de
Genelde yumurtlama döneminde vuruyorlar doktor takip ediyor çatlama boyutuna geldiğinde vuruyorlarKacinci gun igneyi vuruyorsunuz aceba
Devlet hastanesindeki doktorlar mi takip ediyor, ben gittim ama asla yumurta takibi vs yapmadi anlamadim benGenelde yumurtlama döneminde vuruyorlar doktor takip ediyor çatlama boyutuna geldiğinde vuruyorlar
Nasıl gidiyor sizdeBen dün vurdum yarın aşılamam var
Bende bu ay tutmazda rahim filmi dediDün vuruldum canlar eğer tutmazsa eylülde alılama yaptıracax
Evet anladım inşallah hiç gerek kalmaz aşılamaya hemen tutar. Belirti var mı sendeAşılama yazıcaktım
Doktor söylüyor ne zaman geleceginiKacinci gun igneyi vuruyorsunuz aceba
Özel daha ilgili bence deCanım ben özele gidiyorum
Evet Ağırıyor ama 13 gün oldu vurulalı gectı artık agrılarBen cumartesi vuruldum sizinde kaşıklarınız ağrıyor mu
Çok kasık ağrısı var sadece başkada bişi yok iğnenin etkisi 10.12 gün sürermişEvet anladım inşallah hiç gerek kalmaz aşılamaya hemen tutar. Belirti var mı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?