- Konu Sahibi Kelebek1122
Canım test yaptınmı senÇok kasık ağrısı var sadece başkada bişi yok iğnenin etkisi 10.12 gün sürermiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım test yaptınmı senÇok kasık ağrısı var sadece başkada bişi yok iğnenin etkisi 10.12 gün sürermiş
Test yaptınmı canımEvet Ağırıyor ama 13 gün oldu vurulalı gectı artık agrılar
Çatlatma iğnesi cuma günü vuruldu henüz yeni testi 3 eylül gibi yapacağımCanım test yaptınmı sen
Regl gecınce canımm sımdı yok cıkarsa üzülürümTest yaptınmı canım
Evet öyle bende de öyle oldu bir de sonra verecegı ılac sa bas dönmesi yaptı progestanÇok kasık ağrısı var sadece başkada bişi yok iğnenin etkisi 10.12 gün sürermiş
Yaaa cok sevindimm canım darısı bize insallah :) benim 14. Gün ama gebelik testi yapmadım var ama yapmıcam ://Kızlar benim 12. Gün beta 66
Oylesıne ovukasyon testi yaptım pik cıktı sanırım hormon ilacı kullandım igne vuruldum diyeKızlar benim 12. Gün beta 66
Kan testi yaptır çıkar canımYaaa cok sevindimm canım darısı bize insallah :) benim 14. Gün ama gebelik testi yapmadım var ama yapmıcam ://
Allahımmm inşallah bebişin varsa ayırmasınn senden ama ayırırsa bile her şerde bir hayır vardır Allah gönlümüze göre versin inşallahhh kimyasal gebelik nasıl oluyor kese görünmüyoe muKızlar bu benim 2. Aşılamam ilki kimyasal olmuştu. Nerdeyse hiç ağrım sızım olmamıştı. Ama bu sefer aşılama olduğum günden beri her yerim ağrıyordu. Sağa sola dönerken bile karnım çok ağrıdı. Hatta cumartesi gecesi çok sancılandım ve doktora gittik. Sol yumurtalıgımda devasa bir yumurta gördü ve rahmin kalın gebelik olabilir dedi sonra kan testi vepozitif. Ama şimdi 2 gün sonra tekrar yapıcam. Ne olur dua edin yükselsin. Ve acaba o büyük yumurta bi sıkıntı yaratır mi korkuyorum.
Yok canım kArarlıyım 2 tane erken gebelik testi var evde ama yapmıycam yoksa strese girerim negatifse üZülüyoruz pozitifse artacak mı dıye strese giriyoruz bosver o yuzdenKan testi yaptır çıkar canım
Allah hepimize evlat nasip etsin. Çok zor. Yasayan bilir. Ben dört senedir uğraşıyorumYok canım kArarlıyım 2 tane erken gebelik testi var evde ama yapmıycam yoksa strese girerim negatifse üZülüyoruz pozitifse artacak mı dıye strese giriyoruz bosver o yuzden
Hmm ben umuyorum insallahh hep artacak iyi düşün hep internetten de okuma bişey onlarla ilgili moralimiz bozulmasın :) Allah verdi bisey olursa da Allah alır diye düsün burda yazılanları kesimlikle okuma bence ruhumuzu karartıyoCanım mesela nasıl biliyor musun geçen sefer ki 15. Gün test yapmıştım ve 17 çıkmıştı doktor değer düşük dedi. Ve 2 gün sonra 2 gün sonra derken 100 e kadae cıktı ama sonra bir den 40 a düştü buda kimyasal oluyor adetle beraber atıyorsun. Şimdi 12. Gün 66 cıktı ama bakalım iki gün sonra iki katı olması lazım.
Zor tabi ama bu zorlugu yasayan bebeginin kıymetini daha çok bilir inan doğurup doğurup atanları da görüyoruz. Bekliyorsak da vardır bir hayır.Allah hepimize evlat nasip etsin. Çok zor. Yasayan bilir. Ben dört senedir uğraşıyorum
Hayırlısı olsun canımm klomen mi kullandın kaçıncı kullanışınKızlar benim 12. Gün beta 66
Maşallahh gözünaydın cnm darısı bizeeKızlar benim 12. Gün beta 66
Sen kacıncı gündesinMaşallahh gözünaydın cnm darısı bizee