Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi vurulanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kist kücüldü mü diye bile gitmedim akısına bıraktım. Suan adete 12 gün var adet bitiminde hayıt tohumu dıye bısey aldım bir de onu deniycem
Belkide kullanmaya gerek kalmaz akışına bırakınca hep hamile kalanları okuyoruz burada

Merhaba bende 11 Ekim'de aşılama oldum bugün ovitrellenin 9.gunu test yaptım ikici çizgi çok silikte olsa çıktı acaba sizde durum nedir
14 günden önce test yapmayı önermiyorlar ama inşallah doğrudur ve genişiniz sizinledir:) benm malesef 14.gün testim negatif çıktı ertesi gün adet oldum dünde rahim filmi çekildim polip çıktı bende onlarda alındı histereskopiyle haftaya pazartesi kontrole gideceğim. Aşılamadan onc3 hsg çekildiniz mi

Bebisiniz

İnşallah çok teşekkür ederim evet çekildim benim sonuçlarda sorun yok yanlizca TSH biraz yüksek çıktı onu da ilaçla kontrol altına aldık doğal yoldan bir dış gebelik bir kimyasal gebeligim var rabbim kimseye yasatmasin
Hsg benim çok rahattı hicbirsey hissetmedim

Bebi
Ben anestezi altında çekildim oncesindensaat başı ilaç verdiler vajinal yolla ve farklı türde onlar canımı çok acıttı bugün 2. Günün gayet iyiyim misafirim.bile var :)

Bebi

Ben anestezi altında çekildim oncesindensaat başı ilaç verdiler vajinal yolla ve farklı türde onlar canımı çok acıttı bugün 2. Günün gayet iyiyim misafirim.bile var :)
Rabbim kısa sürede bebişinizi nasip etsin benim bugün 11.gun test yaptım 190 çıktı acaba iğnenin etkisimi

Rabbim kısa sürede bebişinizi nasip etsin benim bugün 11.gun test yaptım 190 çıktı acaba iğnenin etkisimi
Hepimizin inşallah değere bakınca yüksek bi değer 14 günden önce test önerilmiyor ama 11.gün için değeriniz çok iyi güzel haberlerle dönmeniz diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…