Kist kanama yapcanı sanmam benimse oldu kist kanama olmadıBugün çatlatma iğnesinin 11.günü ve çok az kırmızı renkte lekelenmem geldi 4 saattir de yok. Adetime 10 gün var anlamadım kasıklarım da ağrımaya başladı hafif. Kiste mi döndü acaba
Öyle mi diyorsun 3 4 gün daha bekleyip doktora gideceğim gelen bir şey olmazsa haber veririm canım.Kist kanama yapcanı sanmam benimse oldu kist kanama olmadı
Yerleşme kanaması olabilir canım devamı gelmezse testi tekrarlaBugün çatlatma iğnesinin 11.günü ve çok az kırmızı renkte lekelenmem geldi 4 saattir de yok. Adetime 10 gün var anlamadım kasıklarım da ağrımaya başladı hafif. Kiste mi döndü acaba
Günaydın canım bu sabah kanamam başladı adet kanaması olduğuna eminim rengi ve yoğunluğundan çok çok erken geldi nasip değilmiş bu ay.Yerleşme kanaması olabilir canım devamı gelmezse testi tekrarla
Aynen cnm haber ver mutlakaÖyle mi diyorsun 3 4 gün daha bekleyip doktora gideceğim gelen bir şey olmazsa haber veririm canım.
Yarın gidiyorum yazarımAynen cnm haber ver mutlaka
Kan vereceğim bakalım adet mi değil mi bence adet gibi de işte bir umutAynen cnm haber ver mutlaka
Aldin mi canım sonuçlarınıKan vereceğim bakalım adet mi değil mi bence adet gibi de işte bir umut
Haber ver cnm bende merak ettimKan vereceğim bakalım adet mi değil mi bence adet gibi de işte bir umut
Hayirlisi olsun canım bakalım önümüzde ki ay alırız inşallah güzel haberleriKızlar şimdi doktordan geldim. Doktor kan almadı direk rahime baktı alttan önce gebelik var mı diye yok tabiki. Sonra sağ ve sol yumurtalıklarıma baktı 11 tane saydı ve daha da çok fazla yumurtan var dedi. En büyüğü 41 mm ve en küçüğü 20 mm boyutlarında. Çatlamamış kiste dönmüş dedi ve doğum kontrol hapı verdi 1 aylık bitince tekrar gel dedi. Çatlamamış yumurtalarım ve çoğaldıkça çoğalmış tutsaydı 6tız 7diz olabilirdi kist olduğuna şükret dedi. Çatlama iğnesi 1 tane vuruldum az gelmiş dozu 3 tane falan vurmalıydık dedi. Bir dahakine 2 tane vuracağız 36 saat sonra gel çatlayıp çatlamadığına bakacağız baktık çatlamadı mı tekrar çatlatma iğnesi vuracağız dedi. Hiç bakmıyorlardı çatlamış mı diye ilk olacak.
Zaten canım her ay yeni umut oldu bizler için. Çok yaklaştığımı hissediyorum az daha sabır. İnşallah senden de en güzel haberleri alırız durumunu haberdar et sende bizeHayirlisi olsun canım bakalım önümüzde ki ay alırız inşallah güzel haberleri
Hayırlısı cnm insallah Allah büyükZaten canım her ay yeni umut oldu bizler için. Çok yaklaştığımı hissediyorum az daha sabır. İnşallah senden de en güzel haberleri alırız durumunu haberdar et sende bize
Canım benim herşey gönlünce olsun pes etmek yokZaten canım her ay yeni umut oldu bizler için. Çok yaklaştığımı hissediyorum az daha sabır. İnşallah senden de en güzel haberleri alırız durumunu haberdar et sende bize
Benim ablam 12 gün önce öğrenmişti ilk seferde tuttuysa olabilir tabikiKızlar benim Adetim 19 unda ama böyle göğüsümün ucuna dokununca açıyor ve aşırı halsizim çok erken bence dimi aranızda varmı böyle olup gebe kalan
Adet bittiği gün ilişki yapın diyorlar rahim asagıda diye denedim acaba var aklımdaBenim ablam 12 gün önce öğrenmişti ilk seferde tuttuysa olabilir tabiki
Tabiki olabilir sen sabah aç karnına test yap benceAdet bittiği gün ilişki yapın diyorlar rahim asagıda diye denedim acaba var aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?