Gebeliğe Hazırlık Çatlatma ignesi ve sonrasındaki aşamalar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün çatlatma iğnesinin 11.günü ve çok az kırmızı renkte lekelenmem geldi 4 saattir de yok. Adetime 10 gün var anlamadım kasıklarım da ağrımaya başladı hafif. Kiste mi döndü acaba

Kızlar şimdi doktordan geldim. Doktor kan almadı direk rahime baktı alttan önce gebelik var mı diye yok tabiki. Sonra sağ ve sol yumurtalıklarıma baktı 11 tane saydı ve daha da çok fazla yumurtan var dedi. En büyüğü 41 mm ve en küçüğü 20 mm boyutlarında. Çatlamamış kiste dönmüş dedi ve doğum kontrol hapı verdi 1 aylık bitince tekrar gel dedi. Çatlamamış yumurtalarım ve çoğaldıkça çoğalmış tutsaydı 6tız 7diz olabilirdi kist olduğuna şükret dedi. Çatlama iğnesi 1 tane vuruldum az gelmiş dozu 3 tane falan vurmalıydık dedi. Bir dahakine 2 tane vuracağız 36 saat sonra gel çatlayıp çatlamadığına bakacağız baktık çatlamadı mı tekrar çatlatma iğnesi vuracağız dedi. Hiç bakmıyorlardı çatlamış mı diye ilk olacak.

Hayirlisi olsun canım bakalım önümüzde ki ay alırız inşallah güzel haberleri

Hayirlisi olsun canım bakalım önümüzde ki ay alırız inşallah güzel haberleri
Zaten canım her ay yeni umut oldu bizler için. Çok yaklaştığımı hissediyorum az daha sabır. İnşallah senden de en güzel haberleri alırız durumunu haberdar et sende bize

Kızlar benim Adetim 19 unda ama böyle göğüsümün ucuna dokununca açıyor ve aşırı halsizim çok erken bence dimi aranızda varmı böyle olup gebe kalan

kızlar 1. Sayfadan okumaya başladım. Ama hiç kimse hamile kalamamış bende bu ay ilk defa klomen kullanıp ardına çatlama iğnesi olacaktım. Ama burayı okuyunca hevesim kırıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…