Hayırlı olsun tedavin ilk seferde ikizleri olan bile var umutsuzluğa kapılma hemenkızlar 1. Sayfadan okumaya başladım. Ama hiç kimse hamile kalamamışbende bu ay ilk defa klomen kullanıp ardına çatlama iğnesi olacaktım. Ama burayı okuyunca hevesim kırıldı.
Uykuya meyilin var mı canım inşallah pozitif sonuçlar alırsınKızlar benim Adetim 19 unda ama böyle göğüsümün ucuna dokununca açıyor ve aşırı halsizim çok erken bence dimi aranızda varmı böyle olup gebe kalan
Ahhh canım inşallah pozitifi yakalarız artık. Tekiz tercihimdir, ikiz bakmak çok zor. Küçük kardeşlerim ikiz. Tabii sağlıklı olduktan sonra ikiz de olsa olur.Hayırlı olsun tedavin ilk seferde ikizleri olan bile var umutsuzluğa kapılma hemen
Bende iğneyle alakalı olduğuna inanmıyorum ama umut ediyor insan denemelisin bence belli olmazkızlar 1. Sayfadan okumaya başladım. Ama hiç kimse hamile kalamamışbende bu ay ilk defa klomen kullanıp ardına çatlama iğnesi olacaktım. Ama burayı okuyunca hevesim kırıldı.
Şimdi bi kaç ay klomen, olmazsa aşılama, olmazsa tüp bebek, Aşama aşama gidelim bakalım, rabbim verecek mi.Bende iğneyle alakalı olduğuna inanmıyorum ama umut ediyor insan denemelisin bence belli olmaz
Nezamandır bebek istiyorsunŞimdi bi kaç ay klomen, olmazsa aşılama, olmazsa tüp bebek, Aşama aşama gidelim bakalım, rabbim verecek mi.
Yaklaşık 2 yıldır canım.Nezamandır bebek istiyorsun
Ben kaldım 1 sene önce dış gebelik geçirdim ve 1 sene sonra ilk kez çatlatma iğnesiyle kimyasal kaldım ama kaldım sonuçtakızlar 1. Sayfadan okumaya başladım. Ama hiç kimse hamile kalamamışbende bu ay ilk defa klomen kullanıp ardına çatlama iğnesi olacaktım. Ama burayı okuyunca hevesim kırıldı.
Problem ne diyorlar peki benim eşimden yana biraz sıkıntı var o yüzden iğnee denedim ilk gebeliğimde biraz uğraştırdı beniYaklaşık 2 yıldır canım.
İnşallah bir sonraki sağlıklı gebelik olur canım.Ben kaldım 1 sene önce dış gebelik geçirdim ve 1 sene sonra ilk kez çatlatma iğnesiyle kimyasal kaldım ama kaldım sonuçta
Aşırı halsizlik var uyku eğilimi çok olmasada var ama kasık agrılarım da başladı hafif hafif hayırlısı diyorumUykuya meyilin var mı canım inşallah pozitif sonuçlar alırsın
Sorunum da o işte canım, hiç bir problem bulamadılar.Problem ne diyorlar peki benim eşimden yana biraz sıkıntı var o yüzden iğnee denedim ilk gebeliğimde biraz uğraştırdı beni
İnsallah mesela bak bu ay aşılama olucam daha adet olmayı bekliyorum 2 gündür göğüs uçlarım açıyor hafif hafif ve kaşık agrısı var hafifte olsa idrara çok cıkıyorumİnşallah bir sonraki sağlıklı gebelik olur canım.
Off o daha zor birşey yok ama tedavi oluyordun rabbim kucağını boş bırakmasın inşallahSorunum da o işte canım, hiç bir problem bulamadılar.
Aaa göğüs ucu ağrısı varsa bence umutlanmalısın. Kaç gün kaldı adet olmana?İnsallah mesela bak bu ay aşılama olucam daha adet olmayı bekliyorum 2 gündür göğüs uçlarım açıyor hafif hafif ve kaşık agrısı var hafifte olsa idrara çok cıkıyorum
Benim ilk gebelikte belirti falan yoktu canım sadece kasıklarda acayip batma adet belirtisiyle aynıAaa göğüs ucu ağrısı varsa bence umutlanmalısın. Kaç gün kaldı adet olmana?
Tedavi derken, klomen tedavisi ne başlayacam cnm bu ay.başka Doktor klomene gerek yok gayet güzel gelişiyor ve çatlıyor yumurtalıkların demişti, doktor değiştirdim, o da bi sorun göremedim ama bi yumurtalıkları klomenle uyaralım bakalım belki etkisi olur dedi.Off o daha zor birşey yok ama tedavi oluyordun rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah
19 unda olmam lazım 1 hafta tam cnmAaa göğüs ucu ağrısı varsa bence umutlanmalısın. Kaç gün kaldı adet olmana?
Hadi bakalım inşallah cnm güzel haberi senden alırız ilkAşırı halsizlik var uyku eğilimi çok olmasada var ama kasık agrılarım da başladı hafif hafif hayırlısı diyorum
Rabbim neye uygun görürse artık. Hani 3üzüm bile olsa isyan etmeyeceğimAhhh canım inşallah pozitifi yakalarız artık. Tekiz tercihimdir, ikiz bakmak çok zor. Küçük kardeşlerim ikiz. Tabii sağlıklı olduktan sonra ikiz de olsa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?