- 15 Nisan 2023
- 27
- -4
-
- Konu Sahibi karamellla
Letu tablet ve ovitirelle kullandım.bir hafta sonra negatif görünce bi umut işte dokuzuncu gün yapayım dedimBence 9. Gün erken cıkmayabilir. 2 3 gün sonra tekrar deneyin. Femara mı kullandınız
Bence 2 gün sonra tekrar deneyin, ben de pazartesi iğne oldum. İnşallah bekliyorum. İnşallah gebelik vardır ikimizde deLetu tablet ve ovitirelle kullandım.bir hafta sonra negatif görünce bi umut işte dokuzuncu gün yapayım dedim
İnşallah yaBence 2 gün sonra tekrar deneyin, ben de pazartesi iğne oldum. İnşallah bekliyorum. İnşallah gebelik vardır ikimizde de
Evet ilk. Ben ovulasyon testi yapıyorum iğneden sonra hep pik görünüyo. Acaba iğneden dolayı mı bilginiz var mıİnşallah yasizin dört gün olmuş var mı sancınız falan ? İlk çocuk mu olacak ?
Kuzum çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapılmaz yanıltır.Ayrıca normal döngüde ki adet tarihi de uymaz iğneden sonra 14-16 gün arasında adet beklenir.Ondandır büyük ihtimal canımEvet ilk. Ben ovulasyon testi yapıyorum iğneden sonra hep pik görünüyo. Acaba iğneden dolayı mı bilginiz var mı
Canım sonucun ne hamile misinn inşallahKuzum çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapılmaz yanıltır.Ayrıca normal döngüde ki adet tarihi de uymaz iğneden sonra 14-16 gün arasında adet beklenir.Ondandır büyük ihtimal canım
Bilmiyorum ki kuzumCanım sonucun ne hamile misinn inşallah
Canım iğnenin 12.günü gebelik testim negatifti, pek bi belirtim de yok. Umudu kesmeli miyimKuzum çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapılmaz yanıltır.Ayrıca normal döngüde ki adet tarihi de uymaz iğneden sonra 14-16 gün arasında adet beklenir.Ondandır büyük ihtimal canım
Kaç çıkmıştı kuzumCanım iğnenin 12.günü gebelik testim negatifti, pek bi belirtim de yok. Umudu kesmeli miyim
Canım geç döllenmedir o. İnşallah hamilesin kuzumBilmiyorum ki kuzumçatlatma iğnesinin 11. Günü beta hcg yaptırdım 1 çıktı bir gün sonra 1,8 çıktı.Hamilelik yok diye düşündüm neyse adet olacağım gün akşamı yaptırdım 16 çıktı adet gecikmesinin birinci günü yaptırdım 47 çıktı ve akşamında yerleşme kanamasına benzer çok açık pembe sümüksü bir leke geldi şu an peçeteye sildiğimde kahveye dönmüş şekilde ama çamaşırıma bulaşmıyor, peçete de görüyorum.Kese falan yok bende anlamadım bu işi.Dr kanda gebelik görünüyor ama ortada bir şey yok dedi kafam karmakarışık işte bekliyorum iki gün sonra tekrar kan vereceğim
İnşallah ödüm kopuyor kimyasala dönecek diyeCanım geç döllenmedir o. İnşallah hamilesin kuzum
Canım kan vermedim. İğnenin 12.günİdrarda negatiftiKaç çıkmıştı kuzum
Merhabalar benimde iğnenin 13. Günü sabah test yaptım negatif çıktı iki gün sonra kan vermeyi düşünüyorum doktorumla da konuştuk inşallah pozitif olur kanda sizin durum ne olduCanım kan vermedim. İğnenin 12.günİdrarda negatifti
13.gün yeniden pozitif oldu , hamileyim çok şükür. Allahım size de nasip etsinMerhabalar benimde iğnenin 13. Günü sabah test yaptım negatif çıktı iki gün sonra kan vermeyi düşünüyorum doktorumla da konuştuk inşallah pozitif olur kanda sizin durum ne oldu
Amin inşallah yarın kan vericem bakalım dua ediyorum test yanıltmıştır beni diye13.gün yeniden pozitif oldu , hamileyim çok şükür. Allahım size de nasip etsin
Klomenle benimde çok zor büyüdü 1 tane pcosluyum bugün kan verdim sonucum negatif cumartesi gidicem tekrar galiba femara vericek bana daArkadaşlar bana doktor klomen verdi 13.günü çağırdı ve yumurtAların büyümediğini söyledi bu sefer de femara verdi ona daha başlamadım. Benim gibi olan var mı
Çatlatma iğnesi vuruldunuz yani değil mi? Femara da işe yaramazsa iğnelerini verecek herhaldeKlomenle benimde çok zor büyüdü 1 tane pcosluyum bugün kan verdim sonucum negatif cumartesi gidicem tekrar galiba femara vericek bana da