Hastaligim bi bitsin bakalm kac gun surecek adetten sonra yine denicem olmazsa bnde testi alirim insallah bu sefer olur canm allah gonlune gore versnBu arada ovulasyon testini internettense siparis verebiliosn ben oyle yapicam eczaneden bi kutu istersem ayip olcakinternetten isticem ve adetten sonraki gunlerde baslican bakalim yapmaya cift cizgiyi gordugm gunler insallah bebisim icin calismara baslicam
crınone vajinal jeli doktorum bana hamile olduğumu öğrendiğimde verdi ama bende aşırı derecede vajinal kaşıntı ve mantar yaptı. yanlız gebeliği kurtarma şansını ben göremedim çünkü 4 haftalıkken düşük yaptım. ağrım sancım olmadı sadece kanamam geldi ağrımın olmamasını doktorum jel sayesinde demişti. ben çatlama iğnesi kullanmadan kendiliğimden hamile kaldım ama çikolata kistim vardı.Merhaba arkadaşlar bende sizin gibi gebeliği çok isteyen 2 yıllık evli biriyim. İlk başlarda korunuyorduk fakat şimdi deli gibi bebek istiyoruz 6 y önce kendiliğinden bir gebeliğim oldu fakat kese etrafında kanama vardı ve en son gelısmeyınce kanamam başladı kese bozuldu 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım 3 ay bekledim ve uğraşlara başladım bu ay ılk kez ovitrella kullandım bugun 7. günm ve karnımda ara sıra sancılar oluyo ama cok değil pıkolojık bıle olabılırbu arada doktorum crınone vajinal jel verdı zaten progestan içerio eğer tutarda gebe kalırsam bebegın tutunması kolay olsun dıye gün gün sizinle belırtı ve bulguları paylaşmak ıstiyorum lütfen sızde deneyımlernızı paylaşın..
Sağlıkçı mısınız acaba.Ceren 15 bende 19unda iğne vuruldum sonrasında 32 sonra sonra ilişki önerdi ama ben kesın olsun diye birgün önceden yine beraber oldum çünkü eşimde bende nöbet usulu çalışıorz sürekli denk gelmıyor gunler bana ıgneden 12 yada 13 gun sonra kan kontrolu onerdı sıze bısey soyledımı
Merhaba benimde kese etrafı altında küçük bir kanamam var kesem 12 mm ulaşmış tedirginim acaba nasıl ağrılarınız oluyordu.Merhaba arkadaşlar bende sizin gibi gebeliği çok isteyen 2 yıllık evli biriyim. İlk başlarda korunuyorduk fakat şimdi deli gibi bebek istiyoruz 6 y önce kendiliğinden bir gebeliğim oldu fakat kese etrafında kanama vardı ve en son gelısmeyınce kanamam başladı kese bozuldu 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım 3 ay bekledim ve uğraşlara başladım bu ay ılk kez ovitrella kullandım bugun 7. günm ve karnımda ara sıra sancılar oluyo ama cok değil pıkolojık bıle olabılırbu arada doktorum crınone vajinal jel verdı zaten progestan içerio eğer tutarda gebe kalırsam bebegın tutunması kolay olsun dıye gün gün sizinle belırtı ve bulguları paylaşmak ıstiyorum lütfen sızde deneyımlernızı paylaşın..