Çatlatma iğnesi ve gebeliğin ilk belirtileri

Adetten sonra yine denicem bu seferde tutmazsa iğne yaptircam iğne hiç yaptirmadm canm çocuk yapmaya yeni karar verdik bakalim inşallah adetten sonra tutar yumurtlama kiti internetten mi sipariş ediliyor yoksa eczane den mi aliniyor

Hastaligim bi bitsin bakalm kac gun surecek adetten sonra yine denicem olmazsa bnde testi alirim insallah bu sefer olur canm allah gonlune gore versn

canlarm bugn bthcg verdm 2 cikti yine husran sizde varmi bi gelisme

crınone vajinal jeli doktorum bana hamile olduğumu öğrendiğimde verdi ama bende aşırı derecede vajinal kaşıntı ve mantar yaptı. yanlız gebeliği kurtarma şansını ben göremedim çünkü 4 haftalıkken düşük yaptım. ağrım sancım olmadı sadece kanamam geldi ağrımın olmamasını doktorum jel sayesinde demişti. ben çatlama iğnesi kullanmadan kendiliğimden hamile kaldım ama çikolata kistim vardı.

hamile kalma deneyimim de ise şöyle belirti vardı;
1) Sabahtan akşama resmen işyerimde uyukluyordum akşam yatağa girince uykuya dalamıyordum
2) aşırı sıcak basması yaşadım şöyle söyleyim iç anadoluda dışarıda lapa lapa kar yağarken yatakta iç çamaşırıyla yatıyordum.
3) ortalıkta gazman gibi dolaştım sürekli gaz kaçırıyordum
4) sürekli su içmeme rağmen 1 haftadır su içmemişim gibi bir hissim vardı.
5) aşırı yorgundum sanki bütün gün iş yapmışım gibi adım bile atmaya mecalim yoktu.

Slm canım ben yine dün akşam iğne vuruldum Hayırlısı bakalım sen ne durumdasın

Valla tatlimm ben bu ay igne vurulmadm ovulasyon testiyle duzenledim iliskileri zaten dun ultrasonla baktrdm yumurtam catlamis 16. Gun ignenin etkisi bu ayda surermis ondan kullanmadm ama şu testlerle yumurtlama donemini yakaladm yarnda iliski sonrasinda bakalm sonuc beklicem :)

Sağlıkçı mısınız acaba.

Merhaba benimde kese etrafı altında küçük bir kanamam var kesem 12 mm ulaşmış tedirginim acaba nasıl ağrılarınız oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…