Çatlatma iğnesi ve gebeliğin ilk belirtileri

inşallah tatlım..bugun 13.gün canım sen bugun test yapıcaktın sanırım yaptın mı yapıcakmısın

Ya evet aslında bugun baktırmam gerekıyor ama bugun adet olacakmış gıbı belırtılerım var o yüzden yarına kadar beklıcem eğer olmazsam yarın zaten nöbetcıyım hastanede yarın baktırırım :KK43:

Ya evet aslında bugun baktırmam gerekıyor ama bugun adet olacakmış gıbı belırtılerım var o yüzden yarına kadar beklıcem eğer olmazsam yarın zaten nöbetcıyım hastanede yarın baktırırım :KK43:

hadi bakalım canım senden iyi haberler bekliyorum inşallah.Aslında bende acaba yarın mı yaptırsam diyorum ama bir yanımda hiç test yaptırmak istemiyor.Yani bana kalsa adetimi bekliyeceğim ama eşim sabırsız çarşamba mevcur yaptırıcam test.Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah

Tatlim varmi bi haber ben iki gun once kan tahlili yaptrdm sonc 4 geldi ümitlerim kirildi tabi dr 2 gun sonra kontrol vermemi soyledi yukselebilrms artik ilacin etkisi kalmaz dedi ama umitlerim kirildi adet olmazsam yarn baktircam yine sen ne durumdasin sevincli bi haber verde sevineyim benimki umitsz gib

bendede sevinçli haber yok canım.Bende dün test yaptırdım negatif malesef yine hüsran

Çok üzuldum ciddi olamazsin bu ne talihtir ya nasilda umutla beklemistik sonuc 0mi geldi kuzum bide adet oldnmu belki gec dollenmedir

evet malesef öyle canım kısmet bu ayada değilmiş.Sonuç 0,69 adet olmadım ama ağrılarım çok ben iğne vurulduğumdan beri hiç ağrım geçmedi neredeyse.Şimdide hala devam ediyor bakalım ne zaman adet olucam.Bende pko var o yüzden adetlerim düzensiz hesaplayamıyorum mart 7 sat bakalım bu ay ne zaman gelecek.

Inanki cok uzuldum cunku seni cok iyi anliyorum :110: demekki zamani degilmis ne yapalim rabbim tez zamanda kucagimiza almamizi nasip etsin bebislerimizi tabi tum isteyen anne adaylarinnda .. ben onumuzdeki ay bi kutu ovulasyon testi alicam kontrol olurken idrar ilede yumurtlama zamanm olup olmadigina bakip oyle iliski denicem sanada oneririrm zaten yumurta catladiginda test pozitif geliyoms ve hemen iliski giriyosn ins onumuzdrki ay sevinli haberlerle yazicaz buraya:KK55:

Inanki cok uzuldum cunku seni cok iyi anliyorum :110: demekki zamani degilmis ne yapalim rabbim tez zamanda kucagimiza almamizi nasip etsin bebislerimizi tabi tum isteyen anne adaylarinnda .. ben onumuzdeki ay bi kutu ovulasyon testi alicam kontrol olurken idrar ilede yumurtlama zamanm olup olmadigina bakip oyle iliski denicem sanada oneririrm zaten yumurta catladiginda test pozitif geliyoms ve hemen iliski giriyosn ins onumuzdrki ay sevinli haberlerle yazicaz buraya:KK55:

inşallah canım.ben bi ara kullanmıştım ama işe yaramadı bende.Valla bilmiyorum ne yapcağımı Allah yardımcımız olsun

merhaba kızlar bu çatlatma iğnesi nasıl yapılıyo ve ovilasyon testi nerden alınıyor bnde çocuk istiyrm bizde korunmuyrz adetim bittiğinden beri bnmde belim kasıklarım özellikle sol kasığım cok ağrıyo bugün hastalanmam lazımdı sadece bi kaç damla geldi devamı yok hala pek de sancım yok şaştım kaldım yardım edin

Nasil yani gebelikmi olmadi yoksa pozitif degerimi goremedin hani sonuc poztifi gormemekse b3n zaten doktor kontrolunde igne olduktan sonraki iliski surecini kast etmistm hani 32 saat sonra iliski felan dio ya o aradaki surecte hem iliski hemde test kontrolu

Nasil yani gebelikmi olmadi yoksa pozitif degerimi goremedin hani sonuc poztifi gormemekse b3n zaten doktor kontrolunde igne olduktan sonraki iliski surecini kast etmistm hani 32 saat sonra iliski felan dio ya o aradaki surecte hem iliski hemde test kontrolu

Canım anladım senin demek istediğini.Ben iğneden önce bir süre denemiştim ovulasyon testini.Bende pko olduğu için 10 gün hep pozitif görünmüştü.Dr sordum sende doğru sonuç vermeyebilir demişti.

Anladim canim haklisin neyse moral bozmak yok önumuzdeki ay iyi haberlerle burda bulusuruz insllah:emir_bebek:

merhaba kızlar bu çatlatma iğnesi nasıl yapılıyo ve ovilasyon testi nerden alınıyor bnde çocuk istiyrm bizde korunmuyrz adetim bittiğinden beri bnmde belim kasıklarım özellikle sol kasığım cok ağrıyo bugün hastalanmam lazımdı sadece bi kaç damla geldi devamı yok hala pek de sancım yok şaştım kaldım yardım edin
Merhaba tatlim simdi farkettim lutfen kusura bakma catlatma ignesi adet olduktan sonra dr kontrolunde ultrason ile olgunlasmis yumurtayi catlatip iliski zamanlarinin hesaplanarak dollenmeye hazir yumurtaya denk getilimesi icin yapilan igne.. Birde ovulasyon takip kitleri var bunlar eczaneden temin edilio yumurtlama zamanlarinda pozitif gosterio ve sen hemencecik iliskiye giriyosun :KK14::KK24:

UOTE="OgzMry, post: 40270179, member: 649273"]Merhaba tatlim simdi farkettim lutfen kusura bakma catlatma ignesi adet olduktan sonra dr kontrolunde ultrason ile olgunlasmis yumurtayi catlatip iliski zamanlarinin hesaplanarak dollenmeye hazir yumurtaya denk getilimesi icin yapilan igne.. Birde ovulasyon takip kitleri var bunlar eczaneden temin edilio yumurtlama zamanlarinda pozitif gosterio ve sen hemencecik iliskiye giriyosun :KK14::KK24:[/QUOTE]Cok tesekkur ederim canm allahim gönlümuze göre versin

Adetin geciktiyse sonrasinda az olarak gelen ve d3vami olmayan kanamalar yerlesme kanamasi olabilr onada dikkat et lutfen

Adetin geciktiyse sonrasinda az olarak gelen ve d3vami olmayan kanamalar yerlesme kanamasi olabilr onada dikkat et lutfen
şuan hastalandm canm ilaç falan da icmedm belli olmaz diye hastaligim normalde 6 gün sürüyor bakalım bi değişiklik olacak mi

Tamam canm sen adetini gozlemle normalde yerlesme kanamasi 1-2 gun surer nadiren 3 gun surer ve fazla olmam sadece lekelenme seklinde olue genellkle eger adetin gibi hissedersen hemen yumurtlama kiti siparis et kendine bi kutu benimde bu ay olmazsa kesin 1 kutu isticem :KK49:

Bu arada ovulasyon testini internettense siparis verebiliosn ben oyle yapicam eczaneden bi kutu istersem ayip olcak :KK45: internetten isticem ve adetten sonraki gunlerde baslican bakalim yapmaya cift cizgiyi gordugm gunler insallah bebisim icin calismara baslicam o_O

X