Ceren 15 bende 19unda iğne vuruldum sonrasında 32 sonra sonra ilişki önerdi ama ben kesın olsun diye birgün önceden yine beraber oldum çünkü eşimde bende nöbet usulu çalışıorz sürekli denk gelmıyor gunler bana ıgneden 12 yada 13 gun sonra kan kontrolu onerdı sıze bısey soyledımı
evet ağrım oluyo canım hatta bazen adet olacak gibi ağrım oluyo ama geçiyo bende dün merakımdan tet yapmıstım onda pozıtıf cıktı sadece iğnenın etkısıyle pozıtıf cıkabılecegını test etmek ıstedım ne işime yarıcaksa artıkİnsan sanırım bekleme suresınde kafayı sıyırıyor :) Bu arada senın ıkıncıde negatıf cıktıysa demekkı ılacın vucuttn atılımı sağlanmış ve bundan onrakı gorecegın ılk pozıtıf hamılelıgındır inş. inş.
Evet canım inşlh hakkımızda hayırlısı olsun tabı hayırlısıda hamılelık olsun12 ya da 13 gun sonra gel kanda bakalım dedı yanı haftaya pazartesi oluyo tabı bu bel ağrısı ve kasık ağrıları benı erken bı husrana uğratmazsa
Tmm talım haberdar ederim tabi bu arada en az 5 tane ıdrarda gebelık yaparım
Bugün htaneye gittim bakanlık personelden bı kan ıstemıs zorunlu o kanı aldırırken beta hcg'de verdım sonuç 22 daha iğneden sonra 8 gün muhtemel iğnenın etkısıdır ama o bıle benı mutlu ettı ınanırmısın
ayy sanırım bende yaparım.Yapmıcam diyorum ama biliyorum kendimi tutamam
Bugün htaneye gittim bakanlık personelden bı kan ıstemıs zorunlu o kanı aldırırken beta hcg'de verdım sonuç 22 daha iğneden sonra 8 gün muhtemel iğnenın etkısıdır ama o bıle benı mutlu ettı ınanırmısın
Muhtemelen öyledir ama sıfır görmek yerıne 22 görmek bıle nsıl mutlu ettı anlatamam bide tam anlamıyla yükseldıgını görsem düşüp bayılıcam sanırım
Valla benim belim kopacaktı bugun sandım dehşet belim ağrıdı artık adettenmıdr yoksa hamılelıgemı yorarım bılmıorm kafam karıştı ilk gebelıgımdede adet belırtılerım olmuştu sancım karın agrım felan ama belım agrımısmıydı hatırlıyamadım muaallakta kaldım bu arada ıdrar testlerı yıne pozıtıf :)))