Çatlatma iğnesi ve gebeliğin ilk belirtileri

OgzMry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
71
40
34
Merhaba arkadaşlar bende sizin gibi gebeliği çok isteyen 2 yıllık evli biriyim. İlk başlarda korunuyorduk fakat şimdi deli gibi bebek istiyoruz 6 y önce kendiliğinden bir gebeliğim oldu fakat kese etrafında kanama vardı ve en son gelısmeyınce kanamam başladı kese bozuldu 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım 3 ay bekledim ve uğraşlara başladım bu ay ılk kez ovitrella kullandım bugun 7. günm ve karnımda ara sıra sancılar oluyo ama cok değil pıkolojık bıle olabılır bu arada doktorum crınone vajinal jel verdı zaten progestan içerio eğer tutarda gebe kalırsam bebegın tutunması kolay olsun dıye gün gün sizinle belırtı ve bulguları paylaşmak ıstiyorum lütfen sızde deneyımlernızı paylaşın..

merhaba arkadaşım bende ayın 18. de iğne oldum.Benim karnım ve kasıklarımda ağrılar oluyor.Ara arada belime vuruyor.Bende psikolojik mi acaba diye düşüyorum ama karnım özellikle ağrıyor.Rabbim yardımcımız olsun beklemek zor

Ceren 15 bende 19unda iğne vuruldum sonrasında 32 sonra sonra ilişki önerdi ama ben kesın olsun diye birgün önceden yine beraber oldum çünkü eşimde bende nöbet usulu çalışıorz sürekli denk gelmıyor gunler bana ıgneden 12 yada 13 gun sonra kan kontrolu onerdı sıze bısey soyledımı

banada iğneden birgün önce ve birgün sonrasında ilişki demişti.Sonrasında da gün aşırı bizde ona uyduk.Bana 15.gün test yap dedi dr um 1Nisana geliyor.Kesin olsun bekleyebilirsen adeti bekle dedi ama naparız bilmiyorum.Çünkü bende pko var adetlerim düzensizleşti.Ben sırf merakımdan 4.günü test yaptım o zaman pozitifti birde ilacın etksi geçtimi diye yine merakımdan bu sabah yaptım oda negatifiti.Ağrılarım fazla senden ağrı varmı canım

evet ağrım oluyo canım hatta bazen adet olacak gibi ağrım oluyo ama geçiyo bende dün merakımdan tet yapmıstım onda pozıtıf cıktı sadece iğnenın etkısıyle pozıtıf cıkabılecegını test etmek ıstedım ne işime yarıcaksa artıkİnsan sanırım bekleme suresınde kafayı sıyırıyor :) Bu arada senın ıkıncıde negatıf cıktıysa demekkı ılacın vucuttn atılımı sağlanmış ve bundan onrakı gorecegın ılk pozıtıf hamılelıgındır inş. inş.

ayyy İnşşallah canım.aynen dediğin gibi insan artık kafayı sıyıracak duruma geliyor.Sonumuz hayırlı olsun İnşşalah.Dr sana 12.gunumu test yap dedi

Evet canım inşlh hakkımızda hayırlısı olsun tabı hayırlısıda hamılelık olsun 12 ya da 13 gun sonra gel kanda bakalım dedı yanı haftaya pazartesi oluyo tabı bu bel ağrısı ve kasık ağrıları benı erken bı husrana uğratmazsa

İnşallah uğratmaz canım .İnşşallah hamilesindir inşallah.O zaman sen bende önce sonucu öğreceksin.haberdar et benide olurmu canım.Bana 1 Nisanda yaptır dedi

Tmm talım haberdar ederim tabi bu arada en az 5 tane ıdrarda gebelık yaparım

ayy sanırım bende yaparım.Yapmıcam diyorum ama biliyorum kendimi tutamam
Bugün htaneye gittim bakanlık personelden bı kan ıstemıs zorunlu o kanı aldırırken beta hcg'de verdım sonuç 22 daha iğneden sonra 8 gün muhtemel iğnenın etkısıdır ama o bıle benı mutlu ettı ınanırmısın

Ay canım benimm.Şu an iğnenin etkisi olması büyük ihtimal.Ama inşallah öyle değildirde gün geçtikçe artar değerlerin

Muhtemelen öyledir ama sıfır görmek yerıne 22 görmek bıle nsıl mutlu ettı anlatamam bide tam anlamıyla yükseldıgını görsem düşüp bayılıcam sanırım

Muhtemelen öyledir ama sıfır görmek yerıne 22 görmek bıle nsıl mutlu ettı anlatamam bide tam anlamıyla yükseldıgını görsem düşüp bayılıcam sanırım

Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki.Ben idrar testi pozitif çıktığında bile ne kadar sevinmiştim yani içim bir tuhaf olmuştur.Her ne kadar yalancı pozitif olduğunu bilsem bile bi sevnmiştim yani

Yok canım ya bugün gündüz az ağrım oldu ama geçti şu an hiç Ağrı yok sende varmı

Valla benim belim kopacaktı bugun sandım dehşet belim ağrıdı artık adettenmıdr yoksa hamılelıgemı yorarım bılmıorm kafam karıştı ilk gebelıgımdede adet belırtılerım olmuştu sancım karın agrım felan ama belım agrımısmıydı hatırlıyamadım muaallakta kaldım bu arada ıdrar testlerı yıne pozıtıf :)))

Bel ağrısı Düne kadar bendede vardı ama dün hafıfledi.ilginç yanı benim bacaklarım ağrıyor.testin pozitifse ilacın etkisi geçmemişde olabilir.inşallah iyi haberler alırız inşallah

Evet bende ilacın etkısı dıe düşünüyorum bugunde pozıtftı karnımda hafıf hafıf ağrılarda oluyo adet olabılırım yanı :/ Tabı ınsallah olmamda senden ne haber

bende dün yaptım çok silik çıktı.bakalım çarşamba test yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…