Ya evet aslında bugun baktırmam gerekıyor ama bugun adet olacakmış gıbı belırtılerım var o yüzden yarına kadar beklıcem eğer olmazsam yarın zaten nöbetcıyım hastanede yarın baktırırım
Inanki cok uzuldum cunku seni cok iyi anliyorumdemekki zamani degilmis ne yapalim rabbim tez zamanda kucagimiza almamizi nasip etsin bebislerimizi tabi tum isteyen anne adaylarinnda .. ben onumuzdeki ay bi kutu ovulasyon testi alicam kontrol olurken idrar ilede yumurtlama zamanm olup olmadigina bakip oyle iliski denicem sanada oneririrm zaten yumurta catladiginda test pozitif geliyoms ve hemen iliski giriyosn ins onumuzdrki ay sevinli haberlerle yazicaz buraya
Nasil yani gebelikmi olmadi yoksa pozitif degerimi goremedin hani sonuc poztifi gormemekse b3n zaten doktor kontrolunde igne olduktan sonraki iliski surecini kast etmistm hani 32 saat sonra iliski felan dio ya o aradaki surecte hem iliski hemde test kontrolu
Merhaba tatlim simdi farkettim lutfen kusura bakma catlatma ignesi adet olduktan sonra dr kontrolunde ultrason ile olgunlasmis yumurtayi catlatip iliski zamanlarinin hesaplanarak dollenmeye hazir yumurtaya denk getilimesi icin yapilan igne.. Birde ovulasyon takip kitleri var bunlar eczaneden temin edilio yumurtlama zamanlarinda pozitif gosterio ve sen hemencecik iliskiye giriyosunmerhaba kızlar bu çatlatma iğnesi nasıl yapılıyo ve ovilasyon testi nerden alınıyor bnde çocuk istiyrm bizde korunmuyrz adetim bittiğinden beri bnmde belim kasıklarım özellikle sol kasığım cok ağrıyo bugün hastalanmam lazımdı sadece bi kaç damla geldi devamı yok hala pek de sancım yok şaştım kaldım yardım edin
şuan hastalandm canm ilaç falan da icmedm belli olmaz diye hastaligim normalde 6 gün sürüyor bakalım bi değişiklik olacak miAdetin geciktiyse sonrasinda az olarak gelen ve d3vami olmayan kanamalar yerlesme kanamasi olabilr onada dikkat et lutfen