Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sen idrarda baktın mı peki
Kandaki değerin az çıkmış
Kanda o değer çıkmışsa benim bilgim idrarda çıkmaz
Yalnış mıyım

Kesinlikle canım umudumuz hep olması Lazım tabi de pozıtıf sonuc ama biraz düşük çıkınca artık ümidi kesmeye basladım canım
Bende her negatifi gordugumde oyle oluyorum sonra gucumu topluyorum bidaha hevesleniyorum

Ablacım,yaptın mı testi?inşallah hayır haberdir?

Kızlar slm ben bu sabah test yaptım ama negatif malesef bugün iğneden sonraki 15.günüm heralde bugün regl olcam Olsa çıkardı heralde değil mi

Selam kızlar. İğne yapıldığında yumurtanın boyutu neydi sizlerde. Yarın gel bakalım istediğim gibiyse iğne yapacağız dedi doktor. Merak ediyorum gelişecek mi acaba

Selam kızlar. İğne yapıldığında yumurtanın boyutu neydi sizlerde. Yarın gel bakalım istediğim gibiyse iğne yapacağız dedi doktor. Merak ediyorum gelişecek mi acaba
18 ila 22 milim arasında ideal yumurta boyutu canım. Bugün mü gittin doktora inşallah gönlüne göre olur

Canım benim 23, 18, 15 mm di. İğne yaptı aynı gün, iğne etkileyene kadar 15 lik 18 lik de büyür diğeri zaten kendi çatlamak üzere dedi, ertesi gün çok agrım oldu sonra kontrole gittim herkesin progesteronuna bakıyorlarmış çatladılar mı diye ama bana vajinal ultrason yaptı ve yumurta salınımı bitmiş hayırlısı olsun dedi

Yaptım canım yine var çizgi akşama acilde kan veririm diye düşündüm, iğne etkiliyorsa diye çok sevinmek istemiyorum bakalım kanda belli olur. Sen nasılsın, hayırlı cumalar olsun :)
İnşallah gerçek çizgidir canım. Bende umutlandırmak istemem seni çok insan duydum buralarda öyle çizgilerle gidip boş dönenler ama çizgi görmeyip de olan da çok. Rabbim gönlüne göre olanı versin canım İnşallah güzel sonuç alırsın bekliyorum güzel değerlerini

hakkınızda hayırlısı olsun inş. hamişssinizdir. sizdemi ikinci için uğraşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…