Sabah yaptırmıştım canım çatlatma ıgnesının etkısınden dolayı pozıtıf oldugunu biliyorum sadece değer yüksek cıkıcak mı dıye baktım o da cok asırı yüksek cıkmadı zaten burdakı laboratuvarın referans değerl 1den buyuk olursa gebelık varmıs benım 1.73 yanı normalde 5 üzeri oluyor ya benım 5.73 demek oluyor cok yüksek degıl yani,umudum yok artık
Sen idrarda baktın mı peki
Kandaki değerin az çıkmış
Kanda o değer çıkmışsa benim bilgim idrarda çıkmaz
Yalnış mıyım[/QUOTE
Idrarda da pozıtıf cıkıyor cıft koyu cızgı olarak,sonucta kanda da gebelık oldugu için öğleden dolayı test çubuğunda da cıktı galıba
Kesinlikle canım umudumuz hep olması Lazım tabi de pozıtıf sonuc ama biraz düşük çıkınca artık ümidi kesmeye basladım canımOyle dusunme canim daha gunu. Var belki umut her zaman vardir...
Bende her negatifi gordugumde oyle oluyorum sonra gucumu topluyorum bidaha hevesleniyorumKesinlikle canım umudumuz hep olması Lazım tabi de pozıtıf sonuc ama biraz düşük çıkınca artık ümidi kesmeye basladım canım
İnşallah en kısa zamanda cok guzel haberler alırız canımBende her negatifi gordugumde oyle oluyorum sonra gucumu topluyorum bidaha hevesleniyorum
Ablacım,yaptın mı testi?inşallah hayır haberdir?apekmimek çok acele ettin kuzum, dr bana 10 gün sonra yap dedi 12 gün oldu ama korkuyorum tek çizgi görmekten, geçen hafta bi düzine test alıp hergün yaparak takip edeyim diye düşünmüştüm sonra stres olurum diye vazgeçtim hala da yapabilmiş değilim
En sağlıklısı canım kan ver bence gec Döllenme olmus olabılır.Kızlar slm ben bu sabah test yaptım ama negatif malesef bugün iğneden sonraki 15.günüm heralde bugün regl olcamOlsa çıkardı heralde değil mi
Bugün regl olma ihtimalim var bakalım bugün de beklim de ona göre kan testi yaptırırmEn sağlıklısı canım kan ver bence gec Döllenme olmus olabılır.
İnşallah olmazsın kuzu, Allah gönlüne göre versinBugün regl olma ihtimalim var bakalım bugün de beklim de ona göre kan testi yaptırırm
İnşallah olmam ya çok halsizlik var göğüslerde açıma falanda var ama adet olacağım diyemdir bilemedim yaİnşallah olmazsın kuzu, Allah gönlüne göre versin
Değildir değildir benim içime en basından beri senin hamile olduğun doğuyor, sen de adet olcam diye şartlama bedenini, bebeğim yerleşiyor halsizim deİnşallah olmam ya çok halsizlik var göğüslerde açıma falanda var ama adet olacağım diyemdir bilemedim ya
18 ila 22 milim arasında ideal yumurta boyutu canım. Bugün mü gittin doktora inşallah gönlüne göre olurSelam kızlar. İğne yapıldığında yumurtanın boyutu neydi sizlerde. Yarın gel bakalım istediğim gibiyse iğne yapacağız dedi doktor. Merak ediyorum gelişecek mi acaba
Test yaptın mi canım. İnsalah güzel netice alırsınDeğildir değildir benim içime en basından beri senin hamile olduğun doğuyor, sen de adet olcam diye şartlama bedenini, bebeğim yerleşiyor halsizim de
Dün gittim 14 dü canım. 18 olur inşallah üç günde. Amin inşallah hepimizin dileği gerçek olur18 ila 22 milim arasında ideal yumurta boyutu canım. Bugün mü gittin doktora inşallah gönlüne göre olur
Yaptım canım yine var çizgi akşama acilde kan veririm diye düşündüm, iğne etkiliyorsa diye çok sevinmek istemiyorum bakalım kanda belli olur. Sen nasılsın, hayırlı cumalar olsun :)Test yaptın mi canım. İnsalah güzel netice alırsın
Canım benim 23, 18, 15 mm di. İğne yaptı aynı gün, iğne etkileyene kadar 15 lik 18 lik de büyür diğeri zaten kendi çatlamak üzere dedi, ertesi gün çok agrım oldu sonra kontrole gittim herkesin progesteronuna bakıyorlarmış çatladılar mı diye ama bana vajinal ultrason yaptı ve yumurta salınımı bitmiş hayırlısı olsun dediSelam kızlar. İğne yapıldığında yumurtanın boyutu neydi sizlerde. Yarın gel bakalım istediğim gibiyse iğne yapacağız dedi doktor. Merak ediyorum gelişecek mi acaba
İnşallah gerçek çizgidir canım. Bende umutlandırmak istemem seni çok insan duydum buralarda öyle çizgilerle gidip boş dönenler ama çizgi görmeyip de olan da çok. Rabbim gönlüne göre olanı versin canım İnşallah güzel sonuç alırsın bekliyorum güzel değerleriniYaptım canım yine var çizgi akşama acilde kan veririm diye düşündüm, iğne etkiliyorsa diye çok sevinmek istemiyorum bakalım kanda belli olur. Sen nasılsın, hayırlı cumalar olsun :)
hakkınızda hayırlısı olsun inş. hamişssinizdir. sizdemi ikinci için uğraşıyorsunuzİğne yapıldığında 2 tane iyi yumurtam vardı.Doktor ikiz bile olabilir demişti
Benim ilk hamileliğimde ikizdi
Birinin kesesi kendiliğinden söndü
Kızım çok şükür benimle
İki hamilelikte hcg daha yüksek oluyor ya acaba ondan mı hemen belirdi çizgi dedim ama sonra iğne etkisidir diye karar kıldım açıkçası
Biliyorum çok erken yaptım
Daha adetime 8 gün var
İlk hamileliğimi de 5gün öncesinden öğrenmiştim kanda
HakkımıDa hayırlısı inş