Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çatlatma iğnesi vurulduktan sonra en az 14 gün deniyor pek çok yerde. O nedenle ben erken test yapmayı düşünmüyorum kızlar. 11 ağustosta iğne oldum, yani 26 sından önce yapmıycam. zaten 28 regl tarihim. Zaten hiç hamileymişim gibi gelmiyor bana.

Kızlar bugün çatlatma iğnesi vurulalı 7 gün olmuştu ki dayanamayıp test yaptım
2.çizgi hemen belirdi
Silik falanda değil diğer çizginin 1ton düşüğü diyebilirim
Ama biliyorum test için çok erken
Siz siz olun sabredin
Test yapmamın tek iyi yanı birkaç gün sonra testi tekrarladığımda çizginin koyuluğuna göre yorum yapabilirim

2.çizgi hemen belirdi
Siz siz olun sabredin
Test yapmamın tek iyi yanı birkaç gün sonra testi tekrarladığımda çizginin koyuluğuna göre yorum yapabilirim
Canım inşallah hamilesindir ama iğnenin verdiği hormon yüzünden testler yanıltıcı pozitif çıkabilir yazıyor her yerde. Doktor da öyle dedi bana. O nedenle en az 14 gün beklemek gerekiyor die biliyorum. Ama yorum yapabilmen açısından fikir verir belki gerçekten.

Canım inşallah hamilesindir ama iğnenin verdiği hormon yüzünden testler yanıltıcı pozitif çıkabilir yazıyor her yerde. Doktor da öyle dedi bana. O nedenle en az 14 gün beklemek gerekiyor die biliyorum. Ama yorum yapabilmen açısından fikir verir belki gerçekten.

İğne yapıldığında 2 tane iyi yumurtam vardı.Doktor ikiz bile olabilir demişti
Benim ilk hamileliğimde ikizdi
Birinin kesesi kendiliğinden söndü
Kızım çok şükür benimle
İki hamilelikte hcg daha yüksek oluyor ya acaba ondan mı hemen belirdi çizgi dedim ama sonra iğne etkisidir diye karar kıldım açıkçası
Biliyorum çok erken yaptım
Daha adetime 8 gün var
İlk hamileliğimi de 5gün öncesinden öğrenmiştim kanda
HakkımıDa hayırlısı inş

İğne yapıldığında 2 tane iyi yumurtam vardı.Doktor ikiz bile olabilir demişti
Benim ilk hamileliğimde ikizdi
Birinin kesesi kendiliğinden söndü
Kızım çok şükür benimle
İki hamilelikte hcg daha yüksek oluyor ya acaba ondan mı hemen belirdi çizgi dedim ama sonra iğne etkisidir diye karar kıldım açıkçası
Biliyorum çok erken yaptım
Daha adetime 8 gün var
İlk hamileliğimi de 5gün öncesinden öğrenmiştim kanda
HakkımıDa hayırlısı inş
Ben de aşırı sabırsızım ama test almıyorum almayınca da yapmıyorum. Benim daha iğnedeki 6 günüm. İlk defa bu ay iğne denedik o nedenle heyecanlıyım. Ama hep olumsuzu düşünüyorum nedense:KK43: Bi de benim ilk bebeğim olacak. Ama iğnenin etkisi nedeniyle ben de bi 12 gün geçsin die düşünüyorum. Hamile olduğumu sanıp olmazsam daha çok üzülürüm.

Ben de aşırı sabırsızım ama test almıyorum almayınca da yapmıyorum. Benim daha iğnedeki 6 günüm. İlk defa bu ay iğne denedik o nedenle heyecanlıyım. Ama hep olumsuzu düşünüyorum nedense:KK43: Bi de benim ilk bebeğim olacak. Ama iğnenin etkisi nedeniyle ben de bi 12 gün geçsin die düşünüyorum. Hamile olduğumu sanıp olmazsam daha çok üzülürüm.

Bekle 1hafta yap testini çıkan sonuç büyük ihtimalle doğru çıkar
Ben p.ertesi ya da salı yapacağım
O zaman belli olacak her şey
Nasibimizde vardır inş

Bekle 1hafta yap testini çıkan sonuç büyük ihtimalle doğru çıkar
Ben p.ertesi ya da salı yapacağım
O zaman belli olacak her şey
Nasibimizde vardır inş
apekmimek apekmimek çok acele ettin kuzum, dr bana 10 gün sonra yap dedi 12 gün oldu ama korkuyorum tek çizgi görmekten, geçen hafta bi düzine test alıp hergün yaparak takip edeyim diye düşünmüştüm sonra stres olurum diye vazgeçtim :KK43: hala da yapabilmiş değilim

apekmimek apekmimek çok acele ettin kuzum, dr bana 10 gün sonra yap dedi 12 gün oldu ama korkuyorum tek çizgi görmekten, geçen hafta bi düzine test alıp hergün yaparak takip edeyim diye düşünmüştüm sonra stres olurum diye vazgeçtim :KK43: hala da yapabilmiş değilim

Acele ettiğimin farkındayım da sabredemedim
Bakalım 2 gün sonra yine yapacağım
O zaman daha netleşir bi şeyler inş
Ama sen artık yap yani
Yarın ilk idrar örneğinle mesela
İnş beklentilerimiz boşa çıkmaz

Ne testi yaptirdin canim anlamadim
Sabah yaptırmıştım canım çatlatma ıgnesının etkısınden dolayı pozıtıf oldugunu biliyorum sadece değer yüksek cıkıcak mı dıye baktım o da cok asırı yüksek cıkmadı zaten burdakı laboratuvarın referans değerl 1den buyuk olursa gebelık varmıs benım 1.73 yanı normalde 5 üzeri oluyor ya benım 5.73 demek oluyor cok yüksek degıl yani,umudum yok artık

Bend
2.çizgi hemen belirdi
Siz siz olun sabredin
bende yaptırdım canım pozıtıf cıkıyor ama tabi iğneden dolayı en iyisi 12. Gunu beklemek.benım 8. Günüm

Sabah yaptırmıştım canım çatlatma ıgnesının etkısınden dolayı pozıtıf oldugunu biliyorum sadece değer yüksek cıkıcak mı dıye baktım o da cok asırı yüksek cıkmadı zaten burdakı laboratuvarın referans değerl 1den buyuk olursa gebelık varmıs benım 1.73 yanı normalde 5 üzeri oluyor ya benım 5.73 demek oluyor cok yüksek degıl yani,umudum yok artık
Oyle dusunme canim daha gunu. Var belki umut her zaman vardir...

X