- 15 Ekim 2012
- 737
- 258
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallah hamilesindir ama iğnenin verdiği hormon yüzünden testler yanıltıcı pozitif çıkabilir yazıyor her yerde. Doktor da öyle dedi bana. O nedenle en az 14 gün beklemek gerekiyor die biliyorum. Ama yorum yapabilmen açısından fikir verir belki gerçekten.Kızlar bugün çatlatma iğnesi vurulalı 7 gün olmuştu ki dayanamayıp test yaptım
2.çizgi hemen belirdi
Silik falanda değil diğer çizginin 1ton düşüğü diyebilirim
Ama biliyorum test için çok erken
Siz siz olun sabredin
Test yapmamın tek iyi yanı birkaç gün sonra testi tekrarladığımda çizginin koyuluğuna göre yorum yapabilirim
Canım inşallah hamilesindir ama iğnenin verdiği hormon yüzünden testler yanıltıcı pozitif çıkabilir yazıyor her yerde. Doktor da öyle dedi bana. O nedenle en az 14 gün beklemek gerekiyor die biliyorum. Ama yorum yapabilmen açısından fikir verir belki gerçekten.
Ben de aşırı sabırsızım ama test almıyorum almayınca da yapmıyorum. Benim daha iğnedeki 6 günüm. İlk defa bu ay iğne denedik o nedenle heyecanlıyım. Ama hep olumsuzu düşünüyorum nedense Bi de benim ilk bebeğim olacak. Ama iğnenin etkisi nedeniyle ben de bi 12 gün geçsin die düşünüyorum. Hamile olduğumu sanıp olmazsam daha çok üzülürüm.İğne yapıldığında 2 tane iyi yumurtam vardı.Doktor ikiz bile olabilir demişti
Benim ilk hamileliğimde ikizdi
Birinin kesesi kendiliğinden söndü
Kızım çok şükür benimle
İki hamilelikte hcg daha yüksek oluyor ya acaba ondan mı hemen belirdi çizgi dedim ama sonra iğne etkisidir diye karar kıldım açıkçası
Biliyorum çok erken yaptım
Daha adetime 8 gün var
İlk hamileliğimi de 5gün öncesinden öğrenmiştim kanda
HakkımıDa hayırlısı inş
Ben de aşırı sabırsızım ama test almıyorum almayınca da yapmıyorum. Benim daha iğnedeki 6 günüm. İlk defa bu ay iğne denedik o nedenle heyecanlıyım. Ama hep olumsuzu düşünüyorum nedense Bi de benim ilk bebeğim olacak. Ama iğnenin etkisi nedeniyle ben de bi 12 gün geçsin die düşünüyorum. Hamile olduğumu sanıp olmazsam daha çok üzülürüm.
Ne testi yaptirdin canim anlamadimtesti yaptım canım testın referans degerı 0-1 dı benım 1,73 cok yuksek cıkmıs
Ne ara yaptirdin kiz kan testinitesti yaptım canım testın referans degerı 0-1 dı benım 1,73 cok yuksek cıkmıs
İnşallah olmazsın tatlım, agrın sancın var mıKızlar iğneden kaç gün sonra regl oldunuz benim 14.günüm henüz gelmedi umutlanmakta istemiyorum ama
apekmimek çok acele ettin kuzum, dr bana 10 gün sonra yap dedi 12 gün oldu ama korkuyorum tek çizgi görmekten, geçen hafta bi düzine test alıp hergün yaparak takip edeyim diye düşünmüştüm sonra stres olurum diye vazgeçtim hala da yapabilmiş değilimBekle 1hafta yap testini çıkan sonuç büyük ihtimalle doğru çıkar
Ben p.ertesi ya da salı yapacağım
O zaman belli olacak her şey
Nasibimizde vardır inş
Evet var regl olcak gibi ağrım var arada batmalarda oluyor ama gerçi her ay regl öncesi ağrısı gibi oyüzden umutlanmak istemiyorum test yapmakta istemiyorum tek çizgi görmemek içinİnşallah olmazsın tatlım, agrın sancın var mı
apekmimek çok acele ettin kuzum, dr bana 10 gün sonra yap dedi 12 gün oldu ama korkuyorum tek çizgi görmekten, geçen hafta bi düzine test alıp hergün yaparak takip edeyim diye düşünmüştüm sonra stres olurum diye vazgeçtim hala da yapabilmiş değilim
İnşallah canımAcele ettiğimin farkındayım da sabredemedim
Bakalım 2 gün sonra yine yapacağım
O zaman daha netleşir bi şeyler inş
Ama sen artık yap yani
Yarın ilk idrar örneğinle mesela
İnş beklentilerimiz boşa çıkmaz
Gebelik testi yaptırdım canım 0-5 arasına gore 5,73 cıktıNe testi yaptirdin canim anlamadim
Sabah yaptırmıştım canım çatlatma ıgnesının etkısınden dolayı pozıtıf oldugunu biliyorum sadece değer yüksek cıkıcak mı dıye baktım o da cok asırı yüksek cıkmadı zaten burdakı laboratuvarın referans değerl 1den buyuk olursa gebelık varmıs benım 1.73 yanı normalde 5 üzeri oluyor ya benım 5.73 demek oluyor cok yüksek degıl yani,umudum yok artıkNe testi yaptirdin canim anlamadim
test yap canım senın cıkar artık sonucKızlar iğneden kaç gün sonra regl oldunuz benim 14.günüm henüz gelmedi umutlanmakta istemiyorum ama
bende yaptırdım canım pozıtıf cıkıyor ama tabi iğneden dolayı en iyisi 12. Gunu beklemek.benım 8. GünümKızlar bugün çatlatma iğnesi vurulalı 7 gün olmuştu ki dayanamayıp test yaptım
2.çizgi hemen belirdi
Silik falanda değil diğer çizginin 1ton düşüğü diyebilirim
Ama biliyorum test için çok erken
Siz siz olun sabredin
Test yapmamın tek iyi yanı birkaç gün sonra testi tekrarladığımda çizginin koyuluğuna göre yorum yapabilirim
Oyle dusunme canim daha gunu. Var belki umut her zaman vardir...Sabah yaptırmıştım canım çatlatma ıgnesının etkısınden dolayı pozıtıf oldugunu biliyorum sadece değer yüksek cıkıcak mı dıye baktım o da cok asırı yüksek cıkmadı zaten burdakı laboratuvarın referans değerl 1den buyuk olursa gebelık varmıs benım 1.73 yanı normalde 5 üzeri oluyor ya benım 5.73 demek oluyor cok yüksek degıl yani,umudum yok artık
Bend
bende yaptırdım canım pozıtıf cıkıyor ama tabi iğneden dolayı en iyisi 12. Gunu beklemek.benım 8. Günüm