Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ablacım,sen Çatladı demiştin senin belirtilerin neydi çatlama olurken?
İğneyi vurulduğum gün kasıklarıma kum torbası bağlanmış gibi bir ağırlık vardı, ertesi gün sağlı sollu kasık batması ve öyle böyle değil yerimden kalkamadım, ertesi gün de sağ sol nöbetleşe batmalar oluyordu. Ve işte üç dört gün yumurta akı akıntı devam etti

Aynı seyler bende de oldu cok sancılı bir Sekılde ama canım yumurta akı gibi bir akıntı olmadı bende akıntım var bır ıslaklık hep ama o akıntı yumurta gelıstırme ıgnesının 4. Günü olmustu çatlatma iğnesinden sonra oyle bir akıntı olmadı bende

Aynı seyler bende de oldu cok sancılı bir Sekılde ama canım yumurta akı gibi bir akıntı olmadı bende akıntım var bır ıslaklık hep ama o akıntı yumurta gelıstırme ıgnesının 4. Günü olmustu çatlatma iğnesinden sonra oyle bir akıntı olmadı bende
Azar azar olduysa farketmemişsindir, yani zaten vurulduğun iğnenin içerisinde o akıntıya da sebep olacak içerikler var, mutlaka olmuştur bence ama farketmemişsindir

İnşallah gelmez ablacım,Yarından itibaren test yapabılırsın aslında doktor bana 12. Günü yapabılıcegımı soylemişti

Merhaba. Bende catlama ignemi pazar gunu vuruldum ama ne akinti nede kasin agrisi olmadi :KK43:

kızlarrr,merhaba catlatma ıgnemın 5.gunundeyım ama bende oyle bır akıntı gelmedı yumurta akı kıvamında o akıntı merıoanl ıgne kullanımın 4.gununde gelmıstı ama ıgneden tam 36 saat sonra dayanılmaz bır agrım oldu..kafam karsıtı yardımcı olun kızlar,su an karnım cok sıs ara ara sancım oluyor gogus uclarım hassa ve mıdem bulanıyor tabı bunlar gebelık belırtılerı ıcın cok erken bılıyorum..sızce yumurta catlama belırtısı olabılır mı?
Bende de hiç akıntı olmadı canım kaçtır iğne kullanıyorum. Diğerleri de yan etki ya da psikolojiktir diye düşünüyorum şimdi daha iyi misin?

doktorum da aynı seyı söylüyor sende pco oldugu ıcın ıkı doz vurdum çatlatma iğnesini dedı,her iki overde 10 tane olgunlaşmış folıkul varmıs toplam 20 tane yani çatlatma iğnesinin vurulacağı gün bugun kontrolde birkaçı çatladıysa bile goremeyız bugun 6. Gunu oldugu ıcın dollenmıs olabılır dedı ama canım benım moralım bozuldu orda duran yumurtaları gorunce sence çatlamış olma ıhtımalı var mı birkaçının boyle bırsey basına gelmıs olan tanıdığın var mı ki?bende 36 saat sonra dayanılmaz bir karın ve kasık ağrısı oldu canım
Üzme kendini canım şimdi zaten iğnenin etkisiyle hassas zamanların kendini yıpratma iyi düşün iyi olsun

Kişiden kişiye değişiyor canım bozma moralini ben iğnenin 20. Günü adet oldum ağrı sizi dersin hamile ama yok olmayınca olmuyor stres e sokma kendini oyalanacak birşey bul iyi gelir
Strese sokmuyorum canim cunku olmuyacak biliyorum bitanecik yumurtam olustu sansim cok az

B
Bende de hiç akıntı olmadı canım kaçtır iğne kullanıyorum. Diğerleri de yan etki ya da psikolojiktir diye düşünüyorum şimdi daha iyi misin?
bugun kontrolden geldik daha bende pko oldugu ıcın 20 tane yumurtam vardı gelişmiş sonra çatlama ıgnesi oldum iki doz bugun kı kontrolde hala buyuk yumurtalar var doktor kıst olmamıs dedi ama çatlayan catlamıstır mutlaka bu kadar yumurta ıcınde dedı bu olabılır mı?birde ben de yumurta akı kıvamında akıntı gelmedi bugun iğnenin 6. Günü Göğüs agrım var uçları cok gergin ve kasıklarımda agrı var hafif

X