Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi sonrasi hcg testi nezaman yapilir? Lütfen cok acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ahenk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2019
223
148
53
Merhaba arkadaslar. 27eylulde catlatma ignesi vuruldum. Bat 13 ekim. Yarin kanda beta hcg yaptirsam cikar mi? Hastanede çalışıyorum. Ona gore kan vericem.

Adet tarihini beklemeniz en doğrusu olur.
Erken testte çıkmayabilir.Arkadaşım bebeği adet geçikmesinden 10 gün sonra çıkmıştı.Geç döllenmeden dolayı görülmemişti.
Sizde bu sıkıntılara maruz kalmamak için, adet gününüzü beklemeniz en hayırlısı olur.
RAHMAN ümitlerinizi boşa çıkarmasın inşallah

Allah razı olsun kardeşim duanız mesajınız için..

Bence çıkar çünkü bende bu şekilde öğrendim umarım vardır ve bebeğin seninledr
Allah razı olsun. ben vermeyi düşünmüyordum ama arkadaşımda çıkar verelim nolcak dedi verdik bakalım hayırlısı Allahtan dua edin kardeşlerim inşallah. ben her namazımda isteyen tüm kardeşlerime ediyorum Rabbim inşallah kabul eder

Bütün anne olmak isteyenlerle duamiz umarm pozitif çıkar negatif çıkar ise de üzülme iki gün sonra tekrar ver yükselebilir sonucu yaz mutlaka

bugunun sevnçli haberi sen olursun inşallah

BETA-HCG < 2,0 IU/L 0 - 10

böyle yazıyor değer bile yok yani..

ilk klomen çatlatma iğnesi denememdi. bütün hamilelik belirtilerini yaşattı bu iğne bana. sanırım üzüntüm ondan. ümit oluştu içimde

erken mi yaptırdım kaygısı ve sanırım umudu var içimde. olsa çıkardı demi? 4 gün var adete. ve çatlatma iğnesinden sonra bugün 12. gün

çatlatma iğnesi için böyle bir durum söz konusu değil bilginiz olsun normal durumlar için haklısınız

ilk klomen çatlatma iğnesi denememdi. bütün hamilelik belirtilerini yaşattı bu iğne bana. sanırım üzüntüm ondan. ümit oluştu içimde
canım sonucun 2 çıkmış biraz daha bekle bence şu an negatif ama 14. gün belki değişir
evet o iğnenin içinde hcg olduğu için hamileymiş gibi oluyorsun canım tüm semptomları yaşıyorsun maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…