- 22 Mart 2019
- 5.278
- 11.814
- 248
- 26
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Canim erken bence bnmde 7 gun sonra adet olacamKılomenle çatladı iğne yapmadım çatladığı an da ilişkiye girdim bugün 8 gün oldu
Canm benim adetim 4 gündür geçmişC
Canim erken bence bnmde 7 gun sonra adet olacam
Klomen kullandim catlama ignesi yapmadim bende
Klomenle çatladı adetime 5 gün kala bugünle beraber çatladıgı gün 8 oldu testte negatifC
Canim erken bence bnmde 7 gun sonra adet olacam
Klomen kullandim catlama ignesi yapmadim bende
Nasil adetten 5 gun gecmiş kiKlomenle çatladı adetime 5 gün kala bugünle beraber çatladıgı gün 8 oldu testte negatif
Ne zaman yumurtan catladiysa 14 gun en 12 gun uzerinden gecmesi lazimKlomenle çatladı adetime 5 gün kala bugünle beraber çatladıgı gün 8 oldu testte negatif
Canım şöyle reglime 5 gün kala yumurtam çatladı adet olmadım 20 si regl günm ama olmadım yani yumurtam bugünle 8 gün oldu çatlayalı test yaptım negatif gebelik olsaydı çıkarmıydı 8 gün sonrasındaNasil adetten 5 gun gecmiş ki
Yo ben yumurtam çatladıktan 8 gün sonra test yaptım negatifNe zaman yumurtan catladiysa 14 gun en 12 gun uzerinden gecmesi lazim
S2n hamile misin peki canımNe zaman yumurtan catladiysa 14 gun en 12 gun uzerinden gecmesi lazim
Bence canim biraz daha bekle 4 gun uzeeinden gecsin tekrar yap canini sıkmaYo ben yumurtam çatladıktan 8 gün sonra test yaptım negatif
Ben bundan 3 ay once kurtaj oldumS2n hamile misin peki canım
1 mayista adet tarihim ozaman test yapacam hayirlisiyla inşallah ben de sende isteyen herkese allah nasip etsinS2n hamile misin peki canım
Amin canım inşallah1 mayista adet tarihim ozaman test yapacam hayirlisiyla inşallah ben de sende isteyen herkese allah nasip etsin
Bende bundan 34 gün önce kürtaj oldum5 aylık bebeğimi aldırdım canım sen kürtajdan kaç ay sonra ilk adetini gördünBen bundan 3 ay once kurtaj oldum
Bwbegim 6 haftalikken kin kalbi atmiyodu mecbur kurtaş oldum
Canim cok uzuldum valla allah yaşatmasin bidaha seninki bide 5 aylikti cok uzulmuşsundur simdi bnmki 6 haftalik ti cok uzuldum dahada buyuseydi kah olurdum gercektenBende bundan 34 gün önce kürtaj oldum5 aylık bebeğimi aldırdım canım sen kürtajdan kaç ay sonra ilk adetini gördün
Ben kurtajla beraber 37 gun adetli kaldim lekelenmeler oluyodu doktor dedi iltihap rahimde sivi birik.iş ilac verdi ondan sonra 16 gun gecikti adetim test yaptim negatif kan testinde de cikmadiBende bundan 34 gün önce kürtaj oldum5 aylık bebeğimi aldırdım canım sen kürtajdan kaç ay sonra ilk adetini gördün
Evet canım çok zordu Allah kimseye yaşatmasın ben normal doğum yaptım sonra hemn kürtaj oldum 15 gün adet lekeler oldu ama korunmadım şimdi 34 gün olduCanim cok uzuldum valla allah yaşatmasin bidaha seninki bide 5 aylikti cok uzulmuşsundur simdi bnmki 6 haftalik ti cok uzuldum dahada buyuseydi kah olurdum gercekten
Himm inşallah hamişizdirEvet canım çok zordu Allah kimseye yaşatmasın ben normal doğum yaptım sonra hemn kürtaj oldum 15 gün adet lekeler oldu ama korunmadım şimdi 34 gün oldu
Ci günü yaptım hamileydim sende bekle 11 ve 12 ci günleriMerhabalar,catlatma ignemi olduktan sonra 9 gun gecti arka arkaya 2 test yaptim pozitif cikti,ignenin etkisi var midir,yada boyle bi durum yasayip hamile kalan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?