Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Bende bundan 34 gün önce kürtaj oldum5 aylık bebeğimi aldırdım canım sen kürtajdan kaç ay sonra ilk adetini gördün
Canim cok uzuldum valla allah yaşatmasin bidaha seninki bide 5 aylikti cok uzulmuşsundur simdi bnmki 6 haftalik ti cok uzuldum dahada buyuseydi kah olurdum gercekten

Bende bundan 34 gün önce kürtaj oldum5 aylık bebeğimi aldırdım canım sen kürtajdan kaç ay sonra ilk adetini gördün
Ben kurtajla beraber 37 gun adetli kaldim lekelenmeler oluyodu doktor dedi iltihap rahimde sivi birik.iş ilac verdi ondan sonra 16 gun gecikti adetim test yaptim negatif kan testinde de cikmadi

Canim cok uzuldum valla allah yaşatmasin bidaha seninki bide 5 aylikti cok uzulmuşsundur simdi bnmki 6 haftalik ti cok uzuldum dahada buyuseydi kah olurdum gercekten
Evet canım çok zordu Allah kimseye yaşatmasın ben normal doğum yaptım sonra hemn kürtaj oldum 15 gün adet lekeler oldu ama korunmadım şimdi 34 gün oldu

Merhabalar,catlatma ignemi olduktan sonra 9 gun gecti arka arkaya 2 test yaptim pozitif cikti,ignenin etkisi var midir,yada boyle bi durum yasayip hamile kalan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…