- 16 Ocak 2017
- 301
- 106
- 103
- 30
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Igne yaptirdiktan 15 gun sonra belli oluyormus bende Yeni ogrendimMerhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.
Canım ben de 13 ocakta çatlama ignesi vuruldum. Merakla bekliyordum ama doktorum özellikle belirtti. 12.günden önce sakın test yapma ilaçların etkisi geçmemiş olur yanıltmasın seni demişti. Bugğn 15.günüm hala bakmadım yarın gidicem doktora ben deMerhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.
Hayirli olsun allah olmayanlarada nasip etsin umarim guzel ve rahat hamilelik yaşar DunnBen iğnenin 14.gunu lekelenme yaşadım bir iki damla devamı gelmedi 16.gunude hem idrar testi yaptım hem kan testi değer 283 çıkmıştı
Tesekkur ederim amiiiin Rabbim olmayanlara da versin sağol canım tavsiyem içinHayirli olsun allah olmayanlarada nasip etsin umarim guzel ve rahat hamilelik yaşar Dunn
Hamile yogasini tavsiye ederimm
Canim 11. Gun test yaptum dogru cikti. Bugun kesemizi gorduk. 15. Gunu beklemek sart degil. Gec dollenme olduysa beklenir ama yumurtlama zamanini biliyorsan 10 gun yeterliCanım ben de 13 ocakta çatlama ignesi vuruldum. Merakla bekliyordum ama doktorum özellikle belirtti. 12.günden önce sakın test yapma ilaçların etkisi geçmemiş olur yanıltmasın seni demişti. Bugğn 15.günüm hala bakmadım yarın gidicem doktora ben de
Canim 11. Gun test yaptum dogru cikti. Bugun kesemizi gorduk. 15. Gunu beklemek sart degil. Gec dollenme olduysa beklenir ama yumurtlama zamanini biliyorsan 10 gun yeterliIgne yaptirdiktan 15 gun sonra belli oluyormus bende Yeni ogrendim
Himm benim yumurtlamam gec oluyor Sali Gunune kadar bekleyip kan vericegimCanim 11. Gun test yaptum dogru cikti. Bugun kesemizi gorduk. 15. Gunu beklemek sart degil. Gec dollenme olduysa beklenir ama yumurtlama zamanini biliyorsan 10 gun yeterli
Hayir ben yasamadim ama catlatma ignesi olduysan yumurtlaman gec olmaz ki cnmHimm benim yumurtlamam gec oluyor Sali Gunune kadar bekleyip kan vericegim
Bugün 11 gun sende de bunlar oluyormuydu;ishal akıntı kasık agrısı
Canim benim degerim 300lere geldiginde bile idrarda hicbirsekilde cikmadi. Ama yarin 5 haftalk oluyoruz. Kan testne baktirman lazimNormalde ben 17 gün yumurtam 19 cm geliyor o zaman çatlatma iğnesi yapıyor yani Regl olmama 6gün önce nırmalde 23 sında regl olmam gerekiyordu 6 gün geçikti dün evde test yaptım negatif çıktı hiç ince silik vs ikinci çizgi yoktu yani
Bugun igneden sonra kacinci gunNe zaman yaptırıyım hayalkırıklığından çok korkuyorum(
Canim bak bi arkadasa yazmistim bunu sana da gondereyim test yaptirdiginda umutsuzluga kapilma onundeki ayda calismana devam et diye sanada yaziyorum.Himm benim yumurtlamam gec oluyor Sali Gunune kadar bekleyip kan vericegim
Bugün 11 gun sende de bunlar oluyormuydu;ishal akıntı kasık agrısı
11 günBugun igneden sonra kacinci gun
Ptesi baktir bence. Diger yazdiklarimi okudun dimi11 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?