Çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri

bne kan vercem bugun 4 unde olamzsam tekrar verırı aklımdan sılerım yukselıyormu dusuyormu
Hakkınızda hayırlısıyla olur inşallah güzel haberler alırız hepinizden ...rabbim bu yolda uğraşan emek veren kimseyi boş cevirmesin anne baba olmayı nasip etsin en kısa zamanda insallah

İnşallah

Süper olur gerçekten ...biz de Diyarbakır'a merkeze gelmiştik ama onun dışında gezme fırsatımız olmadı...ben burda büyüdüm burda yaşadım okudum evlendim....çok seviyorum Elazığ'ı...sizin memleket neresi acaba? O zaman benim de 12 bugün yarın test yapmak için çok heyecanlıyım sağlık ocağı sabah sadece 9 ya da 10 gibi kan aliyo sonra almiyo o yüzden erkenden giderim...saat 3gibi de çıkar sonuçlar...bakalım ne olacak
Memleket Zonguldak canım gelip giderken farklı yollar tercih ediyoruz sürekli farklı şehirleri görelim diye yol üzerinde bazı illerde durup bir kaç yer dolaşmayı seviyoruz🤣 Hadi inşallah canım bende yarın çizgi belirginleşirse gidecem merkeze kan vermeye

Karadenizi çok severim ...ablan Trabzon'da okuyordu yanına gitmiştim gezmistik çok sevmiştim resmen oksijen bombardımanına uğramış gibiydim ... Doğası havası bir harika ....Allah nasip edrse evlat sahibi de oluruz inşallah Karadeniz turu yapmak istiyoruz eşimle ...kendi araciniz varsa mutlaka heryeri gezin tozun gerçekten bu hayat yaşamak için Allah'ın yarattığı herşey bir mucize aslında ve bu mucizelere tanık olmak şehadet etmek Allah'ın büyüklüğünü yüceliğini lütuf ve ihsanlarini görüp şükretmek için çok güzel bir fırsat...

Karadenizi çok severim ...ablan Trabzon'da okuyordu yanına gitmiştim gezmistik çok sevmiştim resmen oksijen bombardımanına uğramış gibiydim ... Doğası havası bir harika ....Allah nasip edrse evlat sahibi de oluruz inşallah Karadeniz turu yapmak istiyoruz eşimle ...kendi araciniz varsa mutlaka heryeri gezin tozun gerçekten bu hayat yaşamak için Allah'ın yarattığı herşey bir mucize aslında ve bu mucizelere tanık olmak şehadet etmek Allah'ın büyüklüğünü yüceliğini lütuf ve ihsanlarini görüp şükretmek için çok güzel bir fırsat...
Karadenizden güneydoğuya gelmek beni bi sarstı yeşilliğe maviye aşık biri olarak sarı tonlar beni boğuyor pencereden bakınca ağaç görmek orman görmek istiyor gözlerim iki yıl oldu hala alışamadım bu konuda😔 inşallah bebişin seninledir de onunla gezersiniz tüm karadenizi

Karadenizden güneydoğuya gelmek beni bi sarstı yeşilliğe maviye aşık biri olarak sarı tonlar beni boğuyor pencereden bakınca ağaç görmek orman görmek istiyor gözlerim iki yıl oldu hala alışamadım bu konuda😔 inşallah bebişin seninledir de onunla gezersiniz tüm karadenizi
Ablam da 5yil orda kalmıştı elaziga ilk geldiği sene ağlıyordu resmen ben deniz olmadan yaşayamam gibisinden...o kadar çok alışmıştı ki hani sudan çıkmış balığa dönmüştü....ama Elazığ'da yine goller felan var gidebiliyor insan ama Diyarbakır aşırı sıcak ...Elazığ doğu ama gerçekten çok da doğu da bir il gibi deil yani bizim apartmanda uzman çavuş var Maraşlı eşi de Kayserili çok iyi insanlar ama tabi buraya ilk geldiklerinde korkmuslar acaba nasıl bir yer doğu işte kötü olaylar mi oluyor gibisinden ama şimdi bize söyledikleri şey şu gerçekten kendi memleketimin insanlarını bile bu kadar sevmiyoruz çok şükür ki buraya gelmişiz diyorlar hatta iki yılları kaldı gidecekler diye çok üzülüyor eşi..

Yaaaaa 😍😍 vallahi kendimde görmüş gibi sevindim.. hadi hayırlı olsun🌸 biz sanal teyzeleri bu süreçte takipçisiyiz minik mucizemizin 😂😍🌸
İnşallah netleşir gittikçe çizgi 🤲 yarın test yapacaktım tekrar ama iki tane kaset testim var bu gün erken gebelikte böyle silik çıktıysa yarın kasette çıkmaz dimi yarından sonra mı yapsam?

Merhaba bende 21 mayis ignemi vurundum. Acaba test falan yaptinizmi biliyorum erken ben dayanamiyorum bu vakte kadar da hic bi belirtim olmadi
Hayır test yapmadım. 14. Gün 4 haziran... Adet gelmezse yaparım. Bence sabredin. En iyi sonuç almak için ilacın etkisi tamamen geçmeli.

İnşallah netleşir gittikçe çizgi 🤲 yarın test yapacaktım tekrar ama iki tane kaset testim var bu gün erken gebelikte böyle silik çıktıysa yarın kasette çıkmaz dimi yarından sonra mı yapsam?
İnşallaaahh..🙏Bence 2 gün sonra yap dediğin gibi olabilir. Dualarım seninle 🙏😊 mutlaka haber ver 😊

X