Çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri

İğneyi 19mayista oldum bugün 13. Gün oluyo...adetime göre iki gün erken oldum demek istedim ben...
Öle olmuyo işte vuruldugunuz günden 1 sayarsanız 14.gun olur bu kural şaşmaz tğm kadın dogumcular söler yumurtlamadan ıtıbaretn 14.gun regl olunur degısmez kural herhangı bır problem stres sıkıntı vs birsey yok ıse adetlerı duzenlı olanların cogu bu sekılde benımde öle

Öle olmuyo işte vuruldugunuz günden 1 sayarsanız 14.gun olur bu kural şaşmaz tğm kadın dogumcular söler yumurtlamadan ıtıbaretn 14.gun regl olunur degısmez kural herhangı bır problem stres sıkıntı vs birsey yok ıse adetlerı duzenlı olanların cogu bu sekılde benımde öle
Canım benim bildiğim öyle değil ya iğne vurulduktan sonraki 14 gün test için dedikleri tarih regl için ise yumurtlamadan 14 gün sora regl olmalı diyorlar. Çünkü iğneyi vurur vurmaz yumurta çatlamıyor ki 36 - 48 saat sonra çatlıyor çatlamanın üzerine 14 gün saymak gerekiyor diye biliyorum regl için

Canım benim bildiğim öyle değil ya iğne vurulduktan sonraki 14 gün test için dedikleri tarih regl için ise yumurtlamadan 14 gün sora regl olmalı diyorlar. Çünkü iğneyi vurur vurmaz yumurta çatlamıyor ki 36 - 48 saat sonra çatlıyor çatlamanın üzerine 14 gün saymak gerekiyor diye biliyorum regl için
Ben öle bılıyorum yumurtanın catladıgınu basıl bılceksınkı herkesın kı farklı ama sonuc ıtıbarı ıle ben eger yarın adet olursan ornek verıyorummsuan demekkı 14 gun once yumurtlamısım demk oluyor onu demek ıstedım yanı catlama gununu bılmedıgımız ıcın erken yada gec olduk demek dogru olurmu sence

Ben öle bılıyorum yumurtanın catladıgınu basıl bılceksınkı herkesın kı farklı ama sonuc ıtıbarı ıle ben eger yarın adet olursan ornek verıyorummsuan demekkı 14 gun once yumurtlamısım demk oluyor onu demek ıstedım yanı catlama gununu bılmedıgımız ıcın erken yada gec olduk demek dogru olurmu sence
Tabiki herkesin farklı oluyor da canım bu iğneyi vurulur vurulmaz yumurta çatlamıyor onu demek istedim. Ovulasyon testi ile çatlamayı takip edebilirsin yada akıntı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi belirtileri oluyor ben akıntıdan anlıyorum yumurtlama günümü

Eklentiler

• IMG-20210602-WA0005.jpg
    IMG-20210602-WA0005.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 321
  • IMG-20210602-WA0006.jpg
    IMG-20210602-WA0006.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 261
  • IMG_20210602_074207_016.jpg
    IMG_20210602_074207_016.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 255
canım sen iğne vuruldugun gıunun ertesı gununde sayıyrosun demı bende ole sayayım ben 21 ınde vuruldum 22 sinden baslayım saymaya
Ben de 21de yaptırdım . 22'sinden itibaren sayıyorum. Gebelik testi aldım ama 4 haziran sabahını bekliyorum. Çıkarsa kan vermeye giderim yoksa adeti beklerim. Siz ne yapacaksınız?

KIZLAR BEYNIM YANI KIM NE SORDU BILEMEDIM BEN 21 İNDE VURULDUM 22 SİNDEN ITIBAREN SAYACAGIM OLE OLMASI GEREKIYORMUS YANI BUGUN 12.GUNUM 10.GUNDE KAN VERDIM 2,30 CIKMISTI BILMIYOUM YA BEKLIRUZ

X