Çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri

2 gün sonrasına tekrarla, inşaallah tutunmuştur. 🤲☺️ Belirtilerin neler? Ben adet gününü bekliyorum. Gecikirse test yapacağım.
Hafif kasık ağrılarım oluyordu birde iki gün üst üste sabah bulantısı yaşadım. Bunlar daha öncede oluyordu yalancı belirti gibi ama iki üç gündür sırtımda sivilceler çıkmaya başladı. Diğerlerinden farklı en belirgin belirtim bu sivilceler. 24 yıldır hiç sivilce çıktığını bilmem sırtımda

Rabbim tedavi görüp iyi bir sonuç almak için çabalayan kardeşlerime ve bana hayırlı, güzel evlatlar nasip etsin. Lütfen birbirimize dua edelim. 🤲

Hafif kasık ağrılarım oluyordu birde iki gün üst üste sabah bulantısı yaşadım. Bunlar daha öncede oluyordu yalancı belirti gibi ama iki üç gündür sırtımda sivilceler çıkmaya başladı. Diğerlerinden farklı en belirgin belirtim bu sivilceler. 24 yıldır hiç sivilce çıktığını bilmem sırtımda
Kasık ağrıları batma şeklinde mi? Beni uydudan uyandıran ağrılar oldu. Diğer aylardan farkı, bu oldu bu ay.. Son günlerde de belim ve sırtım çok ağrıyor. Bir de iki gündür sol karın boşluğum ince bir kramp girmiş, gaz sancısı var gibi.. Ama ilk defa da ovitrelle kullandım. İğneden dolayı da ağrı yaşamış olabilirim.

Kasık ağrıları batma şeklinde mi? Beni uydudan uyandıran ağrılar oldu. Diğer aylardan farkı, bu oldu bu ay.. Son günlerde de belim ve sırtım çok ağrıyor. Bir de iki gündür sol karın boşluğum ince bir kramp girmiş, gaz sancısı var gibi.. Ama ilk defa da ovitrelle kullandım. İğneden dolayı da ağrı yaşamış olabilirim.
Adet olacakmışım gibiydiler bu gün sabah oldu batmalar ama hiç uykudan uyandırmadı ağrılarda batma da. Senin test günün ne zaman?

Diyarbakırdayım canım. Biz seninle aynı değilmiydik ya 19unda vurulmamışmıydın sende. Dün deli gibi döndüm durdum evde vakit geçmek bilmedi gece bile zor uykuya daldım🤣
Ben de Elazığ'dayim canim...evet 19u vurdum iğneyi ama canim vurduğun günü sayiyormuyduk??? Ben de yarın gidip alayım test bı evde yapayım yada sabah saglikocagina gideyim direk ,,...çok merak ediyorum

Ben de Elazığ'dayim canim...evet 19u vurdum iğneyi ama canim vurduğun günü sayiyormuyduk??? Ben de yarın gidip alayım test bı evde yapayım yada sabah saglikocagina gideyim direk ,,...çok merak ediyorum
Yok canım 19 u saymadım 20 yi bir olarak sayınca bu gün 12.gün oluyor 🥰 ben mi yanlış hesapladım kız bidaha sayayım dur. Evet 12 oluyor canım. Yaa Elazığ çok güzel memlekete giderken geçiyoruz ordan içini gezme fırsatımız olmadı hiç pandemi biraz geçsin oraları dolaşmaya gelmeyi planlıyoruz hazar gölünde piknik falan düşünüyoruz komşularla 🥰🤣

Benim 24 yaşıma kadar hiç sivilce çıkmayan sırtımda büyük sivilceler çıkmaya başladı iki gündür diğer aylardan farklı tek ve en belirgin belirti bu inşallah bebedendir
İnşallah
Yok canım 19 u saymadım 20 yi bir olarak sayınca bu gün 12.gün oluyor 🥰 ben mi yanlış hesapladım kız bidaha sayayım dur. Evet 12 oluyor canım. Yaa Elazığ çok güzel memlekete giderken geçiyoruz ordan içini gezme fırsatımız olmadı hiç pandemi biraz geçsin oraları dolaşmaya gelmeyi planlıyoruz hazar gölünde piknik falan düşünüyoruz komşularla 🥰🤣
Süper olur gerçekten ...biz de Diyarbakır'a merkeze gelmiştik ama onun dışında gezme fırsatımız olmadı...ben burda büyüdüm burda yaşadım okudum evlendim....çok seviyorum Elazığ'ı...sizin memleket neresi acaba? O zaman benim de 12 bugün yarın test yapmak için çok heyecanlıyım sağlık ocağı sabah sadece 9 ya da 10 gibi kan aliyo sonra almiyo o yüzden erkenden giderim...saat 3gibi de çıkar sonuçlar...bakalım ne olacak

X