Çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri

Kızlar bakın bı yerde okudum diyor ki ; insan negatif düşünürse olumsuz düşünürse ben hamile kalamiyorum neden olmuyor yine olmadı galiba "gibi şeyler söylerse beyin bunu hamileliği kabul etmiyorum şeklinde algiliyormus.... Bu yüzden hep olumlama yapın sürekli diyin ki ; ben çok güzel bir anne olacağım ben hamileyim hiç bir engel yok ...yumurtalarım süper calisiyo ...vücudum hamilelige hazır ben bunu kabul ediyorum.....çok iyi bir anne ve baba olacağız....vs bu tür şeyler kendinize söyleyin...ve gün icerisinde hep dua edin....bı kadın in yazisini okudum bu şekilde hamile kalmis...bütün olumsulzuklari kafanızdan atın diyordu

Kızlar bakın bı yerde okudum diyor ki ; insan negatif düşünürse olumsuz düşünürse ben hamile kalamiyorum neden olmuyor yine olmadı galiba "gibi şeyler söylerse beyin bunu hamileliği kabul etmiyorum şeklinde algiliyormus.... Bu yüzden hep olumlama yapın sürekli diyin ki ; ben çok güzel bir anne olacağım ben hamileyim hiç bir engel yok ...yumurtalarım süper calisiyo ...vücudum hamilelige hazır ben bunu kabul ediyorum.....çok iyi bir anne ve baba olacağız....vs bu tür şeyler kendinize söyleyin...ve gün icerisinde hep dua edin....bı kadın in yazisini okudum bu şekilde hamile kalmis...bütün olumsulzuklari kafanızdan atın diyordu
O kadar doğru ki.. Ben geçen aylarda inşaallah adet olmam diye diye hiçbir sorun yokken adeti geciktirdim. Psikoloji, insan vücudu üzerinde muazzam etkilere sahip..

O kadar doğru ki.. Ben geçen aylarda inşaallah adet olmam diye diye hiçbir sorun yokken adeti geciktirdim. Psikoloji, insan vücudu üzerinde muazzam etkilere sahip..
Birde canim sürekli dua ederken çok dikkatli seçmeliyiz kelimemizi...mesela hepimiz hayırlı sağlıklı evlat istiyoruz.. hayırlısı ise olsun diyoruz ...aslında Allah'ım hayırlı ise olsun değilse de hayra çevirip nasıp et....dememiz gerekiyo diye düşünüyorum ...çünkü çok istiyoruz ....kalbimiz bunkadar cok isterken olmasın demek zor geliyor olmamasını dilimize almak kalbimize hüzün veriyor...

Eklentiler

• 49164E6B-F099-4BBA-A945-2FAF04F1258E.jpeg
    49164E6B-F099-4BBA-A945-2FAF04F1258E.jpeg
    172,3 KB · Görüntüleme: 464
  • 8F3527BA-D9EE-40D4-ADF3-8E7C7AD5D1BE.jpeg
    8F3527BA-D9EE-40D4-ADF3-8E7C7AD5D1BE.jpeg
    153,2 KB · Görüntüleme: 435
İkinci çizgi çıkmış canim silik ama var 🤩🤲🤲🤲👍🥳🥳🥳🥳🧿🧿🧿 sen bugün veya yarın git baktır sağlık ocağı na....inşallah vardır bebisin....
Canım doğuda bi köydeyim lojmanın hemen yanında sağlık ocağı var ama kan almıyorlar ya. Yarın biraz daha belirginleşirse merkeze gidip kan veririm. İnşallah iğne etkisi değildir🥰 Sen yapıcak mısın test?

Canım doğuda bi köydeyim lojmanın hemen yanında sağlık ocağı var ama kan almıyorlar ya. Yarın biraz daha belirginleşirse merkeze gidip kan veririm. İnşallah iğne etkisi değildir🥰 Sen yapıcak mısın test?
O zaman dediğin gibi yap canim ...doğuda nerdesin canim??? Ben yarın almayı düşünüyorum benim 11.gun daha çıkar mı bilmiyorum bı yandan da hevesleniyorum yaptırayım mi diye 😉

O zaman dediğin gibi yap canim ...doğuda nerdesin canim??? Ben yarın almayı düşünüyorum benim 11.gun daha çıkar mı bilmiyorum bı yandan da hevesleniyorum yaptırayım mi diye 😉
Diyarbakırdayım canım. Biz seninle aynı değilmiydik ya 19unda vurulmamışmıydın sende. Dün deli gibi döndüm durdum evde vakit geçmek bilmedi gece bile zor uykuya daldım🤣

Bir de her zamanki gibi adet sancilari da gelip gidiyo bakalım ne olacak ....?hiç belirti de hissetmiyorum ...
Benim 24 yaşıma kadar hiç sivilce çıkmayan sırtımda büyük sivilceler çıkmaya başladı iki gündür diğer aylardan farklı tek ve en belirgin belirti bu inşallah bebedendir

X