Çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri

Bence sende biseyler var inşallah da öyledir ...akışına bırak çok kendini dinleme bakalım ne olacak pazartesi bı tane test yap bakalım inşallah çift çizgi olur...anne olmayı bu kadar çok isteyen sana bana tüm isteyenlere buradaki ve dünyanın her yerindeki anne olmayı bekleyenlere rabbim en kısa sürede en güzelinden hayırlı şekilde nasip etsin...amin
Amin🙏 pazartesi yapıcam test silik falan çıkarsa salı çarşamba da devam ederim teste. Sen ne zaman yapacaksın ?

Kızlar bugün 12. Günüm erken gebelik testim negatif 😔 olmadı yine

Eklentiler

• IMG_20210529_092624.jpg
    IMG_20210529_092624.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 524
Canım seni umutlandırmak istemem ama ben sanki gördüm silik çizgi. Hem hemen umutsuz olma bu iğnenin etkisi geçip sonradan yükseliyormuş öyle diyorlar belki yeni geçiyor etkisi bir kaç gün sonra yükselir inşallah 🙏

Hayrolsun sanki ben de çizgiyi gördüm. Belki de öyle görmek istediğimiz için görüyoruz. Rabbim sonuçlarımızı hayra çıkarsın inşaallah.. Benim de bugün sabah erken saatlerden itibaren belim çok ağrıyor. Ne olur ne olmaz diye ilaç da içmiyorum. Belirsizlik çok zor.. Allahım yardımcımız olsun inşaallah 🤲🤲🤲🤲

Hayrolsun sanki ben de çizgiyi gördüm. Belki de öyle görmek istediğimiz için görüyoruz. Rabbim sonuçlarımızı hayra çıkarsın inşaallah.. Benim de bugün sabah erken saatlerden itibaren belim çok ağrıyor. Ne olur ne olmaz diye ilaç da içmiyorum. Belirsizlik çok zor.. Allahım yardımcımız olsun inşaallah 🤲🤲🤲🤲
İnşallah canım 😔 beklemek zor bu sonucu almaak çok daha zor 😔 inşallah siz hayırlı haberler alırsınız 🙏

Kız bak o da kan testi yaptır demiş hemen karalar bağlamak yok yarın imkanın varsa bi acilde kan ver
Dün kasıklarımda ağrı oldu baya ve göğsüm hassaslasti Dr a yazdım. yarın "bugün" kanda test yaptır dedi ben dayanamadım idrar testi yaptım. Negatif çıkınca birde kanda aynı sonucu almak istemedim. Tekrar yazdım yaptım ama negatif çıktı diye pazartesi günü tekrar kanda baktır yazdı

Dün kasıklarımda ağrı oldu baya ve göğsüm hassaslasti Dr a yazdım. yarın "bugün" kanda test yaptır dedi ben dayanamadım idrar testi yaptım. Negatif çıkınca birde kanda aynı sonucu almak istemedim. Tekrar yazdım yaptım ama negatif çıktı diye pazartesi günü tekrar kanda baktır yazdı
Canım sen gönlünü ferah tut lütfen bak doktor bile olmamış dememişken sen niye bu moda girdin. Ben çok okudum ovitrelle kullananlar sayfasında çoğu kişinin iğne etkisi 11 12. Günde sıfırlanıp sonra yükselmiş. Bence çok erken pes ediyorsun

Canım sen gönlünü ferah tut lütfen bak doktor bile olmamış dememişken sen niye bu moda girdin. Ben çok okudum ovitrelle kullananlar sayfasında çoğu kişinin iğne etkisi 11 12. Günde sıfırlanıp sonra yükselmiş. Bence çok erken pes ediyorsun
İnşallah dediginiz gibi çıkar 🙏 Rabbim hepimize gönlümüzdekini versin 🙏

Ayın 6 sında ama doktor ayın 1 inde adet olmazsan kanda test yaptır demişti
İnşallah olmazsın daha pazartesi günü kan ver rabbim kucağını doldursun .. inşallah pozitif i görürsün....Dr un sana dediği gibi yap...bir belirtin var mı adet olsun gebelik olsun? Bugün sabah dan beri yüzüm aşırı sivilce oldu çene kısmında...yani hormon ilaçları ya bu iğneler ondan mı oldu ne oluyo anlamıyorum hiç...🤔

İnşallah olmazsın daha pazartesi günü kan ver rabbim kucağını doldursun .. inşallah pozitif i görürsün....Dr un sana dediği gibi yap...bir belirtin var mı adet olsun gebelik olsun? Bugün sabah dan beri yüzüm aşırı sivilce oldu çene kısmında...yani hormon ilaçları ya bu iğneler ondan mı oldu ne oluyo anlamıyorum hiç...🤔
Göğüslerim hassas sadece canım dediğin gibi sivilcelenmem de oldu. Senin kaçıncı günün bugün ? İğnenin yan etkileri varmış ama 8, en fazla 10 gün sonra bitiyormus etkisi. İnşallah bebek belirtilerindir 🙏

X