Bende kimyasal gebelik geçirdim ilk denemede oda üzücü bir durum sanada geçmiş olsun arkadaşım Allah bizlere inş bu sevinci hayırlısıla sağlıkla nasip etsinn ama bence pes etme bana doktorum öle dedi bak dedi bu yöntem sadece şansını %25 arttırır dedi %100 gibi düşünüp çok umutlanma yıkılma pes etme regl mi oldun batsın bu dünya modunada girsen içindeki umutla tedavine devam et dedi zor bir süreç ama herşeyde emek vermemiz gerek hem daha kıymetini biliriz o bize bir hediye ve hediyeler biz isteyince alınmaz zamanı gelir birinin gönlünden kopar ve sana ulaşır bebeklerimizinde zamanı var hediyelerimiz gelicek inşşş Allah ın izniyleMerhaba arkadaşım. Bende çatlatma iğnesinden 6 aydır umut bekleyenlerdenim. Ama ne yazıkki sonuç hep hüsran oldu. 4 deneme oldu aralardaki kayıp kist oluşturdu hep klomen bu yuzden ara verdik 2 ay. İlk ay kullandığımda hamile kaldım fakat kimyasal gebelikmiş adetle attı vücut. O ay yaşadığım belirti hiç bir göğüs agrısı yaşamamamdı. Her adet öncesi göğüslerim şişer ve ağrır o ay çok rahattı demekki hamileliğe işaretmiş ama oda sonuçta gitti, hatırladığım bir sey daha var tedavinin 3.ayında çok şiddetli kasık ağrısı yaşamıştım her zamankinden farklı nefesimi kesiyordu sanki. O ay umutlanmıştım çünkü oda farklı bir septomdu. Doktota gittiğimde bebek beklerken 4 cmlik bir kist merhaba dedi ekrandan. Vucut onuda 2 ayda anca attı zaten. Bu ay son denemeydi adetimi bekliyorum koca bir tek çizgi yine hüsran anlıcağınız. Artık akışına bıraktım mecburen dilim öyle diyor ama gönlüm istiyor bir an önce bebeğim benimle olsun. Rabbimin takdiri. Doktorum neden bu tedavilerde olmadı diye sordugumda bu yöntem bir tedavi yönetim deil dedi. Aşılama tüp bebek tedavidirr. Bu yöntemde gebeliği vucut kendi oluşturuyo birtek yumurtlamanı kontrol edyoruz dedi. Bu ay ovulasyon tstleriyle yakın bir temas içinde olucam internetten aldım bir de öyle deneyelim bakalım. Sormak istediğin bir sey varsa sorabilirsin canım allah gönlümüze göre versin inşallah. Sevgiler
Eklerim cnm yarin simdi telden beceremedimhemen topiği gördüm ve geldim. o belirtilere akıntıyı da ekleyebilir misin lütfen? çoğu kişi de akıntı da olıyo sanırım.
Benim iğnenin 8. günü kasıklarımda batma ve belimde ağrı var.
ve kremsi akıntım var.
ne zamana kdr beklemeliyim test için.
Aranizda ikinci cizgiyi goren varmi
CNM YAA EKLEYEMİORUM BİLEN VARSA NASIL YAPACAĞIMI TARİF EDERSE EKLİYEYİMhemen topiği gördüm ve geldim. o belirtilere akıntıyı da ekleyebilir misin lütfen? çoğu kişi de akıntı da olıyo sanırım.
Benim iğnenin 8. günü kasıklarımda batma ve belimde ağrı var.
ve kremsi akıntım var.
ne zamana kdr beklemeliyim test için.
Sonuç 0 çıkmamış ki bence umut var Canim kaçıncı gunun iğneden sonra ?KIZLAR KANDA NEGATİF ÇIKTI 4,88
Bence bu derece yükselir, 5 e çok yakın. İdrar testinde de siliklik vardı sanki. Kaçıncı gün dü bugün. İnşallah hayırlısı olur.KIZLAR KANDA NEGATİF ÇIKTI 4,88
Bugun 11 o testte 10. Gundu doktorum henuz erken dediSonuç 0 çıkmamış ki bence umut var Canim kaçıncı gunun iğneden sonra ?
Insss idrar 9. Gun kan 10. Gun cnm igneden sonraBence bu derece yükselir, 5 e çok yakın. İdrar testinde de siliklik vardı sanki. Kaçıncı gün dü bugün. İnşallah hayırlısı olur.
Her vücutta farklı çıkıyordur bence, bende 10. Gün testlerim hep negatifdi. İğnenin etkisi yoktu yani. İnşallah Allah yüzünü güldürür hamilelik vardur inşallah.Simdi birisininn degerini gordum umidim tamamen gitti igneden sonra 8. Gun kizin 60 cikmis bide benimkine bak tamamen ilacdan bendeki demekki hayirlisi
Bekle cnm doktoruma sordum erken bellii olmaz diyoröyle düşünmemelisin bence pozitif düşün. benim de bugün 10. gün idrar testinde direk negatif çıktı. iğnenin etkisi geçti demekki.
beklicem bakalım
Hepizin yuzu guler insssHer vücutta farklı çıkıyordur bence, bende 10. Gün testlerim hep negatifdi. İğnenin etkisi yoktu yani. İnşallah Allah yüzünü güldürür hamilelik vardur inşallah.
İğnenin etkisi 10 günde geçiyor canım. Benimde aynı 13. Gündeyim dün idrar testinde çıkmadı bugünde hafif renkli akıntı var inşallah yerleşmedir dicem ama adet de olabilirim. Yarın kan vereceğim inşallah ikimizde mutlu haberler alırızarkadaşlar benim de çatlatma iğnesinden sonra bugün 13. günümm ve iğneden 1 hafta sonra göğüs uçlarım çok fena dokununca nasıl sızlıyo iğneden dolayı etki heralde dedim ama hala devam ediyoo inşallah hamileliktendirr 15. gün test yapayım diyorum ama daha adet günüm gelmemiş bile oluyo haftaya kadar beklesem mi acaba ne dersiniz iğnenin etkisi geçmiş midir