- 29 Eylül 2014
- 508
- 336
Merak ettim canım değerin yükseldi mi test yaptın mı tekrarHepizin yuzu guler insss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak ettim canım değerin yükseldi mi test yaptın mı tekrarHepizin yuzu guler insss
İğnenin etkisi 10 günde geçiyor canım. Benimde aynı 13. Gündeyim dün idrar testinde çıkmadı bugünde hafif renkli akıntı var inşallah yerleşmedir dicem ama adet de olabilirim. Yarın kan vereceğim inşallah ikimizde mutlu haberler alırız
Yapmadim canim cunku cok agladim gecen kan testinde o yuzden esimde yapma bosver yok demekki dedi buayda regl olmayi bekliorum ama olmasam cuma yaparim dayanamam ben :)Merak ettim canım değerin yükseldi mi test yaptın mı tekrar
Hepimiz ayni dertteyiz valla suraya inss hepbirlikte guzel haberler veririzBenimde catlatma ignesi oldum ayin 26 sinda bugun 13 gun oldu kasiklarimda agri lar hep vardi arada birden batoyo ve göğüslerde agri oldu 5 gundur ic camasiri bile takamiyorm bekliyorm adetime 9 gun var test yapmadim hala korkuyorum negatif diye
İnşallah iyi haberler alırız hep birlikteYapmadim canim cunku cok agladim gecen kan testinde o yuzden esimde yapma bosver yok demekki dedi buayda regl olmayi bekliorum ama olmasam cuma yaparim dayanamam ben :)
Kan verdim bugün sağlık ocağında sabah ama sonuç çıkmadı bugün yarın inşallah bakalım sen yaptın mıdidemce07 canım noldu senin sonuçlar yaptın mı test
Kan verdim bugün sağlık ocağında sabah ama sonuç çıkmadı bugün yarın inşallah bakalım sen yaptın mı
İnşallah hadi hayırlısı hakkımızdaBende yarn sabah yapıcam eğer
İkinci çizgi silik dahi çıksa gidip kan vercem
YAŞASIIINNN HAMİLESİİİİİNNNNNNNNNNNNN ÇOK BELİRGİNNN
YAŞASIIINNN HAMİLESİİİİİNNNNNNNNNNNNN ÇOK BELİRGİNNN
ALLAH IN İZNİYLE SENİNLE OLUCAK CANIM DUALARIMIZ SENİNLEkızlaaaar hamileymişimmm değerim biraz düşük çıktı nolur dua edin bana bebeğim tutunsun
SEN NAPTIN CNM TEST YAPTIRDINMIİdra
İnşallah hadi hayırlısı hakkımızda
Benimde malesef negatif çıktı. Bugün de adet oldum zaten. İlk aşılamam başarısız yani. Hayırlısı artıkSEN NAPTIN CNM TEST YAPTIRDINMI
Çok sevindim Allah yardımcın olsun inşallah tutunacaktır. Dikkat et kendine ağır işler yapma hatta yat dinlen bi süre.kızlaaaar hamileymişimmm değerim biraz düşük çıktı nolur dua edin bana bebeğim tutunsun