çatlatma iğnesi sonrası belirti yaşayanlar birleşelim

çatlatma iğnesi sonrası belirtiler

• kasık ağrısı veya batmalar

OY: 63 81,8%
  • mide bulantısı

OY: 15 19,5%
  • baş dönmesi

OY: 9 11,7%
  • gaz :)

OY: 43 55,8%
  • halsizlik uykusuzluk

OY: 36 46,8%
  • göğüs hassasiyeti

OY: 30 39,0%
  • diğer

OY: 5 6,5%

• Ankete Katılan
    77
Kızlaaaarrrr konu açılalı çoook olmuş ama bana da yardimci olurmusunuz:KK43: benim iğneden sonra bugün 1.haftam. gazım çok, halsizim, çok duygusallaştım ben yaa:KK43: gögüslerimin hassasiyeti vardi bugün geçti

Kizlar tedaviye mola verdim bu arada hamile kalmisim allah herkese nasip etsin

Aaa çook sevindiiimm. Hayirli olsun canım. Allah sağ salim kucağöna almayıda nasip etsin. Bende bıraktım bu ay bakalım adetime 10 gün var
Tesekkurler canim ama kese altinda kanama var düsuk olabilir dedi yatiyorum simdi

Aaa çok geçmiiş olsun yat canım ya dikkat et kendine :KK43: Rabbim bebeğinide senide korusun. Sımsıkı tutunsun anneciğine inşallah

ayın 24 ünde bende ilk çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam olmuştu 20mm demişti doktorum sonra iş size düşüor dedi bizde dediklerini uyguladık bana dediki bu tedavi sadece %25 şansını arttırır daha fazlasını beklemeyin dedi ama insan umutlarını %25 de tutamıyor ne yazıkki şuan öle merak ediorumki ne var içimde diye bir melek benimlemi diye ama hiç bir belirtim yok gebelik adına burdaki yazıları okuyorum günlerdir kullanıp hamile kalanlar varmı diye ama hep hüsrana uğrayanlara rastlıorum kaç yere yazdım hamile kalanlar bizimle paylaşın yaşadıklarınızı diye ama yazan yok aradığım ne ? sadece umut vericek bir başkasının yaşadığı bir belirti... o kadar doluyumki Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin çok bekletmnesin evlatlarımızla bizi sınav etmesin inşallahh...
Bende çatlatma iğnesi vuruldum 9 temmuzda şuan 17 gün geçti ilk başta yaptığımda test pozitif çıktı 13gun yaptım negatif çıktı umudum kırıldı fakat en büyük etkenin hiçbir hamilelik belirtim yok pazartesi kan tahlili vericem bakalım hayırlısı canım bende sürekli yorumları okuyorum hiç belirti yasamayip hamile olanda var olmayanda kafam karışık ama hamile olsam hissederdim heralde yinede Allah buyujtur ins bizlerede naip eder 😊

X