çatlatma iğnesi sonrası belirti yaşanlar varmı ?
hiç belirti yaşayanlar yok sanırımm neden kimse sayfaya katılmıor kimsee yokmuuuuuuuuu
Bence iğnenin etkisi geçmiştir artık test için bile 12. günden sonra diyorlar bence bi test yaptır istersen normal bat ne zamandıbenım bugun 13 gunum arada sancım oldu bel agrım oldu egılırken kalkarken ama ıgnenın etkısımı bebısmı bılmıyorum
Bence iğnenin etkisi geçmiştir artık test için bile 12. günden sonra diyorlar bence bi test yaptır istersen normal bat ne zamandı
bu ateş olayını hiç bilmiyorum ben yaa düşmemesi mi lazım hamilesen yada sürekli yükselmesimi lazım benim 9. günüm iğneden sonra normal bat 11 i ayınnormal batım cumartesı gunu 3 gudur ates ölcumune basladım 36.8 36.8 dı bugun 36.9 cıktı bır sure ates olcerek devam edecegım atesım dusmez gunm gecerse o zaman test yapmayı dusunuyorum
ne kadar süredir deniyorsun kaçıncı iğnen benim ilk iğnedinormal batım cumartesı gunu 3 gudur ates ölcumune basladım 36.8 36.8 dı bugun 36.9 cıktı bır sure ates olcerek devam edecegım atesım dusmez gunm gecerse o zaman test yapmayı dusunuyorum
bu ateş olayını hiç bilmiyorum ben yaa düşmemesi mi lazım hamilesen yada sürekli yükselmesimi lazım benim 9. günüm iğneden sonra normal bat 11 i ayın
ne kadar süredir deniyorsun kaçıncı iğnen benim ilk iğnedi
inşallahh burda haberleşelim olurmu bu topik bize ve başkalarına umut olsun gebelik olursada yine yazalım yaşadıklarımızıbende yenı ögrendım ates olayını dusmemesı lazım 37.1 lere kadar cıkıyor yada sabıt kalıyormus ama 35 lere dustugu zaman adet oluyormussun ınsallah guzel haberler verebılrız
7. ayım çocuk için ama ondan öncede kist ameliyatım ve 8 ay süren bir başka tedavim var18. ayım ilk defa bu ay klomen kullandım bakalım sonuc ne olacak pekı sen ne zamandır denıyorusn
inşallahh burda haberleşelim olurmu bu topik bize ve başkalarına umut olsun gebelik olursada yine yazalım yaşadıklarımızı
inşşş olurrr Allah bize bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatır inşşşTabıkı yazarım haber verırım sonucu yasadıklarımı dıkkat ettıklerımı yazarım sonucum olumlu olursa
inşşş olurrr Allah bize bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatır inşşş
7. ayım çocuk için ama ondan öncede kist ameliyatım ve 8 ay süren bir başka tedavim var
AMİNNN CNMM CÜMLEMİZİNNNNGeçmiş olsun inşallah çok bekletmeden gelir bebegın zor bir süreç Rabbim sabrını kolaylıgını versın
Merhaba arkadaşım. Bende çatlatma iğnesinden 6 aydır umut bekleyenlerdenim. Ama ne yazıkki sonuç hep hüsran oldu. 4 deneme oldu aralardaki kayıp kist oluşturdu hep klomen bu yuzden ara verdik 2 ay. İlk ay kullandığımda hamile kaldım fakat kimyasal gebelikmiş adetle attı vücut. O ay yaşadığım belirti hiç bir göğüs agrısı yaşamamamdı. Her adet öncesi göğüslerim şişer ve ağrır o ay çok rahattı demekki hamileliğe işaretmiş ama oda sonuçta gitti, hatırladığım bir sey daha var tedavinin 3.ayında çok şiddetli kasık ağrısı yaşamıştım her zamankinden farklı nefesimi kesiyordu sanki. O ay umutlanmıştım çünkü oda farklı bir septomdu. Doktota gittiğimde bebek beklerken 4 cmlik bir kist merhaba dedi ekrandan. Vucut onuda 2 ayda anca attı zaten. Bu ay son denemeydi adetimi bekliyorum koca bir tek çizgi yine hüsran anlıcağınız. Artık akışına bıraktım mecburen dilim öyle diyor ama gönlüm istiyor bir an önce bebeğim benimle olsun. Rabbimin takdiri. Doktorum neden bu tedavilerde olmadı diye sordugumda bu yöntem bir tedavi yönetim deil dedi. Aşılama tüp bebek tedavidirr. Bu yöntemde gebeliği vucut kendi oluşturuyo birtek yumurtlamanı kontrol edyoruz dedi. Bu ay ovulasyon tstleriyle yakın bir temas içinde olucam internetten aldım bir de öyle deneyelim bakalım. Sormak istediğin bir sey varsa sorabilirsin canım allah gönlümüze göre versin inşallah. Sevgilerçatlatma iğnesi sonrası belirti yaşanlar varmı ?