çatlatma iğnesi sonrası belirti yaşayanlar birleşelim

çatlatma iğnesi sonrası belirtiler

• kasık ağrısı veya batmalar

OY: 63 81,8%
  • mide bulantısı

OY: 15 19,5%
  • baş dönmesi

OY: 9 11,7%
  • gaz :)

OY: 43 55,8%
  • halsizlik uykusuzluk

OY: 36 46,8%
  • göğüs hassasiyeti

OY: 30 39,0%
  • diğer

OY: 5 6,5%

• Ankete Katılan
    77
Merhaba arkadaşım. Bende çatlatma iğnesinden 6 aydır umut bekleyenlerdenim. Ama ne yazıkki sonuç hep hüsran oldu. 4 deneme oldu aralardaki kayıp kist oluşturdu hep klomen bu yuzden ara verdik 2 ay. İlk ay kullandığımda hamile kaldım fakat kimyasal gebelikmiş adetle attı vücut. O ay yaşadığım belirti hiç bir göğüs agrısı yaşamamamdı. Her adet öncesi göğüslerim şişer ve ağrır o ay çok rahattı demekki hamileliğe işaretmiş ama oda sonuçta gitti, hatırladığım bir sey daha var tedavinin 3.ayında çok şiddetli kasık ağrısı yaşamıştım her zamankinden farklı nefesimi kesiyordu sanki. O ay umutlanmıştım çünkü oda farklı bir septomdu. Doktota gittiğimde bebek beklerken 4 cmlik bir kist merhaba dedi ekrandan. Vucut onuda 2 ayda anca attı zaten. Bu ay son denemeydi adetimi bekliyorum koca bir tek çizgi yine hüsran anlıcağınız. Artık akışına bıraktım mecburen dilim öyle diyor ama gönlüm istiyor bir an önce bebeğim benimle olsun. Rabbimin takdiri. Doktorum neden bu tedavilerde olmadı diye sordugumda bu yöntem bir tedavi yönetim deil dedi. Aşılama tüp bebek tedavidirr. Bu yöntemde gebeliği vucut kendi oluşturuyo birtek yumurtlamanı kontrol edyoruz dedi. Bu ay ovulasyon tstleriyle yakın bir temas içinde olucam internetten aldım bir de öyle deneyelim bakalım. Sormak istediğin bir sey varsa sorabilirsin canım allah gönlümüze göre versin inşallah. Sevgiler
Bende kimyasal gebelik geçirdim ilk denemede oda üzücü bir durum sanada geçmiş olsun arkadaşım Allah bizlere inş bu sevinci hayırlısıla sağlıkla nasip etsinn ama bence pes etme bana doktorum öle dedi bak dedi bu yöntem sadece şansını %25 arttırır dedi %100 gibi düşünüp çok umutlanma yıkılma pes etme regl mi oldun batsın bu dünya modunada girsen içindeki umutla tedavine devam et dedi zor bir süreç ama herşeyde emek vermemiz gerek hem daha kıymetini biliriz o bize bir hediye ve hediyeler biz isteyince alınmaz zamanı gelir birinin gönlünden kopar ve sana ulaşır bebeklerimizinde zamanı var hediyelerimiz gelicek inşşş Allah ın izniyle

Bende çatlama iğnesi oldum ancak aşılama da oldum bakalım doğru zamanda mı nasip mi yine beklemedeyim. 8. Günüm bugün kasık batması özelllikle sol tarafta, göğüs hassasiyeti ve uyku başladı. inşallah bekleyen isteyen herkese evlat nasip olur. Ben 1.5 yıldır bekliyorum umutla daha önce ilaç ve çatlama iğnesi ile denemem de oldu ama malesef. Birde böyle deneyip görelim dedik

hemen topiği gördüm ve geldim. o belirtilere akıntıyı da ekleyebilir misin lütfen? çoğu kişi de akıntı da olıyo sanırım.
Benim iğnenin 8. günü kasıklarımda batma ve belimde ağrı var.
ve kremsi akıntım var.
ne zamana kdr beklemeliyim test için.

Aranizda ikinci cizgiyi goren varmi

Eklentiler

• 20151203_191844.png
    20151203_191844.png
    179 KB · Görüntüleme: 837
hemen topiği gördüm ve geldim. o belirtilere akıntıyı da ekleyebilir misin lütfen? çoğu kişi de akıntı da olıyo sanırım.
ve kremsi akıntım var.
Eklerim cnm yarin simdi telden beceremedim

ve kremsi akıntım var.
CNM YAA EKLEYEMİORUM BİLEN VARSA NASIL YAPACAĞIMI TARİF EDERSE EKLİYEYİM :KK43:

Simdi birisininn degerini gordum umidim tamamen gitti igneden sonra 8. Gun kizin 60 cikmis bide benimkine bak tamamen ilacdan bendeki demekki hayirlisi

öyle düşünmemelisin bence pozitif düşün. benim de bugün 10. gün idrar testinde direk negatif çıktı. iğnenin etkisi geçti demekki.
beklicem bakalım :KK43:

Simdi birisininn degerini gordum umidim tamamen gitti igneden sonra 8. Gun kizin 60 cikmis bide benimkine bak tamamen ilacdan bendeki demekki hayirlisi
Her vücutta farklı çıkıyordur bence, bende 10. Gün testlerim hep negatifdi. İğnenin etkisi yoktu yani. İnşallah Allah yüzünü güldürür hamilelik vardur inşallah.

arkadaşlar benim de çatlatma iğnesinden sonra bugün 13. günümm ve iğneden 1 hafta sonra göğüs uçlarım çok fena dokununca nasıl sızlıyo iğneden dolayı etki heralde dedim ama hala devam ediyoo inşallah hamileliktendirr 15. gün test yapayım diyorum ama daha adet günüm gelmemiş bile oluyo haftaya kadar beklesem mi acaba ne dersiniz iğnenin etkisi geçmiş midir

arkadaşlar benim de çatlatma iğnesinden sonra bugün 13. günümm ve iğneden 1 hafta sonra göğüs uçlarım çok fena dokununca nasıl sızlıyo iğneden dolayı etki heralde dedim ama hala devam ediyoo inşallah hamileliktendirr 15. gün test yapayım diyorum ama daha adet günüm gelmemiş bile oluyo haftaya kadar beklesem mi acaba ne dersiniz iğnenin etkisi geçmiş midir
İğnenin etkisi 10 günde geçiyor canım. Benimde aynı 13. Gündeyim dün idrar testinde çıkmadı bugünde hafif renkli akıntı var inşallah yerleşmedir dicem ama adet de olabilirim. Yarın kan vereceğim inşallah ikimizde mutlu haberler alırız

X