Merhaba arkadaşım. Bende çatlatma iğnesinden 6 aydır umut bekleyenlerdenim. Ama ne yazıkki sonuç hep hüsran oldu. 4 deneme oldu aralardaki kayıp kist oluşturdu hep klomen bu yuzden ara verdik 2 ay. İlk ay kullandığımda hamile kaldım fakat kimyasal gebelikmiş adetle attı vücut. O ay yaşadığım belirti hiç bir göğüs agrısı yaşamamamdı. Her adet öncesi göğüslerim şişer ve ağrır o ay çok rahattı demekki hamileliğe işaretmiş ama oda sonuçta gitti, hatırladığım bir sey daha var tedavinin 3.ayında çok şiddetli kasık ağrısı yaşamıştım her zamankinden farklı nefesimi kesiyordu sanki. O ay umutlanmıştım çünkü oda farklı bir septomdu. Doktota gittiğimde bebek beklerken 4 cmlik bir kist merhaba dedi ekrandan. Vucut onuda 2 ayda anca attı zaten. Bu ay son denemeydi adetimi bekliyorum koca bir tek çizgi yine hüsran anlıcağınız. Artık akışına bıraktım mecburen dilim öyle diyor ama gönlüm istiyor bir an önce bebeğim benimle olsun. Rabbimin takdiri. Doktorum neden bu tedavilerde olmadı diye sordugumda bu yöntem bir tedavi yönetim deil dedi. Aşılama tüp bebek tedavidirr. Bu yöntemde gebeliği vucut kendi oluşturuyo birtek yumurtlamanı kontrol edyoruz dedi. Bu ay ovulasyon tstleriyle yakın bir temas içinde olucam internetten aldım bir de öyle deneyelim bakalım. Sormak istediğin bir sey varsa sorabilirsin canım allah gönlümüze göre versin inşallah. Sevgiler