Yumurtam çatlamış 22.23 nisana kadar adet olmazsam test yapacakmisim progesteron 1.7 den 9.92 ye çıkmış iyi birşey duydum haber vereyim dedim kuzumKuzum kist zaten regl ile atılıyormuş rahat ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtam çatlamış 22.23 nisana kadar adet olmazsam test yapacakmisim progesteron 1.7 den 9.92 ye çıkmış iyi birşey duydum haber vereyim dedim kuzumKuzum kist zaten regl ile atılıyormuş rahat ol
E kuzum ne güzel işte 9.92 iyi bir değer hadi bakalım inşallaj güzel haberler alırsınYumurtam çatlamış 22.23 nisana kadar adet olmazsam test yapacakmisim progesteron 1.7 den 9.92 ye çıkmış iyi birşey duydum haber vereyim dedim kuzum
İnşallah canım benim doktor dedi sürekli istirahat et dinlen ağır iş yapma bakalım artık hepimiz birbirimize dua edelimE kuzum ne güzel işte 9.92 iyi bir değer hadi bakalım inşallaj güzel haberler alırsın
Kuzum benim yumurtam da kendi çatlıyordu ama bu ay takip yaptırdım. Klomen kullandım 19 mm iken iğne vuruldum. İpnenin üstünden 25 gün geçti hala regl olmadım . Keşke vurulmasaydım diyorum şimdi deArkadaşlar size birşey danışacağım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay regl oldum 2 gün önce doktorum yumurta takibi yapıyor ilaçsız 19mm oluyo iki aydır kendi çatlıyo ama ben bu ay çatlama iğnesi olmak istiyorum sizce saçma mı ? Kendinden çatladığını gördüm geçen ay ama bu ay daha Farklı bi yol izlemek istiyorum
Ayy peki doktorun birşey diyor mu bu konu için benimde kendi çatlıyo ama burda görüyorum iğne ile gebe kalanları kafam karışıyoKuzum benim yumurtam da kendi çatlıyordu ama bu ay takip yaptırdım. Klomen kullandım 19 mm iken iğne vuruldum. İpnenin üstünden 25 gün geçti hala regl olmadım . Keşke vurulmasaydım diyorum şimdi de
Kalan bir sürü kişi var kuzum. Yani bende böyle etki etti diye sende de edecek diye bir şey yok bence sen doktoruna söyle eğer uygun görürse zaten verir denemekten zarar gelmezAyy peki doktorun birşey diyor mu bu konu için benimde kendi çatlıyo ama burda görüyorum iğne ile gebe kalanları kafam karışıyo
Doğru söylüyorsun hepimize nasip olsun inşallahKalan bir sürü kişi var kuzum. Yani bende böyle etki etti diye sende de edecek diye bir şey yok bence sen doktoruna söyle eğer uygun görürse zaten verir denemekten zarar gelmez
Bence bekle bende etki ederse bu iğne hemen git çünkü ben kanser hastasıyım ve amh 0.1 düşün sadece iki yumurtam büyüdü bazen oluruna birakmak lazım takdiri yaradan bilirKalan bir sürü kişi var kuzum. Yani bende böyle etki etti diye sende de edecek diye bir şey yok bence sen doktoruna söyle eğer uygun görürse zaten verir denemekten zarar gelmez
Gebelik testi yaptınız mıKuzum benim yumurtam da kendi çatlıyordu ama bu ay takip yaptırdım. Klomen kullandım 19 mm iken iğne vuruldum. İpnenin üstünden 25 gün geçti hala regl olmadım . Keşke vurulmasaydım diyorum şimdi de
Yaptım canım negatif. Bugün dr kontrolüm vardı kist oluşmuşGebelik testi yaptınız mı
Kızlar ben bugün 8.hundeyim iğneden ama çok fazla ağrım vardı hastaneye gittim doktor dedi rahim çok iyi kistler önemli değil ama bir gebelik bakalım büyük olasılıkla idrar yolu enfeksiyonu ama belli olmaz 21.39 çıktıAyyyt inşallah kuzucummm inşallah hepimi güzel haberler alalımmmmm
Kuzum iğnenin 8. Günüyse doğru sonuç değildir.Kızlar ben bugün 8.hundeyim iğneden ama çok fazla ağrım vardı hastaneye gittim doktor dedi rahim çok iyi kistler önemli değil ama bir gebelik bakalım büyük olasılıkla idrar yolu enfeksiyonu ama belli olmaz 21.39 çıktı
Bilmiyorum bakan doktor da dedi çıksa 6!7 çıkar bu kadar yüksek olmaz bilmiyorum cuma cumartesi tekrar edin dediKuzum iğnenin 8. Günüyse doğru sonuç değildir.
İnşllahhhh öyledir kuzummmBilmiyorum bakan doktor da dedi çıksa 6!7 çıkar bu kadar yüksek olmaz bilmiyorum cuma cumartesi tekrar edin dedi
Çünkü bugün muayene etti yumurtalık akışı çok iyi olabilir dedi ne bileyim umut dünyası dur bakalım yarın ne çıkacakİnşllahhhh öyledir kuzummm
Canım durumun nedir test yaptın mı :) bende iğnenin 2. Günümdeyim hapşırınca sezeryandan çıkmışım gibi ağrım oluyor alt karındaÇünkü bugün muayene etti yumurtalık akışı çok iyi olabilir dedi ne bileyim umut dünyası dur bakalım yarın ne çıkacak
Canım durumun nedir test yaptın mı :) bende iğnenin 2. Günümdeyim hapşırınca sezeryandan çıkmışım gibi ağrım oluyor alt karında
Sanırım bugün 11. Gününde olmanız gerkiyor iğnenin etkisi sıfırlanınca ondan sonra kanda hcg salgılanmaya başlıyormuş canım benim . Doktorum adetimi beklememeni söyledi öncesinde test yapmak gerekten hayal kırıklığı oluyorVallahi testim 21 çıktı 10 çıktı doktor iğne etkisi dedi eğer yarın adet olmazsam iki gün sonra test yaptır dedi ama iğrenç fena bir ağrım var belim kopuyor alt karnım berbat acıyor sol yumurtalığımda öküz oturuyor bilmiyorum adet ağrısı gibi değil ama
Evet tam 11. Gün ama ağrım çok senin ağrı durumun nasılSanırım bugün 11. Gününde olmanız gerkiyor iğnenin etkisi sıfırlanınca ondan sonra kanda hcg salgılanmaya başlıyormuş canım benim . Doktorum adetimi beklememeni söyledi öncesinde test yapmak gerekten hayal kırıklığı oluyor