Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurban olayım biri bana da yardim etsin femara kullandım Perşembe catlatm ignesi oldum ama işin garibi yaklaşık bir haftadır hep böyle ovulasyon testim sadece bir gün tek çizgi çıktı gram anlamıyorum okuyorum aklım da almıyor ne şimdi bu
Tamam canım sabah yaptığımı atayım çok ağrım var ama adet agridu değil bu yumurtalıklarimda biri oturuyor sanki
Kuzum bu bugün yaptığın test mi ? Diğer günleri de atsanacah
Cahilligime ver ben onları hep attım evet bunu bugün yaptım hepsi koyu iki çizgi idi iğneden öncede hep böyle idi lh 8 benim pcos falan da yokKuzum bu bugün yaptığın test mi ? Diğer günleri de atsana
Kuzum benim de iğneden sonra 8. Gün çizgi hala böyle seninki gibi pikti. Muhtemelen yumurtam çatlamadı diye yorumladım. Seninki belki farklı bir durumdur bilmiyorum. Regl günün geldiğinde test yap bakalım. İnşallah pozitif değer alırsın. Eğer regl olursan da innovita diye bir marka var trendyolda satılıyor onun ovülasyon testlerini al daha güvenilir oluyor. Sonra da test yaptığın her günü sakla böylelikle koyulaşmayı silikleşmeyi takip edebilirizCahilligime ver ben onları hep attım evet bunu bugün yaptım hepsi koyu iki çizgi idi iğneden öncede hep böyle idi lh 8 benim pcos falan da yok
Tamam canım teşekkür ederim hayırlı haberler inşallahKuzum benim de iğneden sonra 8. Gün çizgi hala böyle seninki gibi pikti. Muhtemelen yumurtam çatlamadı diye yorumladım. Seninki belki farklı bir durumdur bilmiyorum. Regl günün geldiğinde test yap bakalım. İnşallah pozitif değer alırsın. Eğer regl olursan da innovita diye bir marka var trendyolda satılıyor onun ovülasyon testlerini al daha güvenilir oluyor. Sonra da test yaptığın her günü sakla böylelikle koyulaşmayı silikleşmeyi takip edebiliriz
Yine yaptım az önce yine aynı olduKuzum benim de iğneden sonra 8. Gün çizgi hala böyle seninki gibi pikti. Muhtemelen yumurtam çatlamadı diye yorumladım. Seninki belki farklı bir durumdur bilmiyorum. Regl günün geldiğinde test yap bakalım. İnşallah pozitif değer alırsın. Eğer regl olursan da innovita diye bir marka var trendyolda satılıyor onun ovülasyon testlerini al daha güvenilir oluyor. Sonra da test yaptığın her günü sakla böylelikle koyulaşmayı silikleşmeyi takip edebiliriz
Canım nasılsın bak bugün renk yine boyle vallahi seni de yoruyoeim amaCahilligime ver ben onları hep attım evet bunu bugün yaptım hepsi koyu iki çizgi idi iğneden öncede hep böyle idi lh 8 benim pcos falan da yok
Kuzum bugün kaçıncı günCanım nasılsın bak bugün renk yine boyle vallahi seni de yoruyoeim ama
İğneden sonra 4. Gün ama hayatım 10 gündür böyleKuzum bugün kaçıncı gün
Kuzum ipnenin etkisinde de olabilir yumurtan çatlamamıştır ondan da olabilir bilemedimİğneden sonra 4. Gün ama hayatım 10 gündür böyle
Yarın ilk iş doktora gideceğim 10 gün sürer mi bu çatlama daha da yapmayacağım zaten inan aklım heo oradaKuzum ipnenin etkisinde de olabilir yumurtan çatlamamıştır ondan da olabilir bilemedim
Çok fazla ağrım var kasıklarım da adet agrisi gibi boşluklarım belim falan berbatYarın ilk iş doktora gideceğim 10 gün sürer mi bu çatlama daha da yapmayacağım zaten inan aklım heo orada
Kuzum benim de aynıydı ama malesef hamile değilmişim. İşin kötüsü normalde hep 28 günde bir adet olurum çok düzenlidir. Hayatımda ilk defa adet olamadımÇok fazla ağrım var kasıklarım da adet agrisi gibi boşluklarım belim falan berbat
Kuzum benim de aynıydı ama malesef hamile değilmişim. İşin kötüsü normalde hep 28 günde bir adet olurum çok düzenlidir. Hayatımda ilk defa adet olam
Ayyyt inşallah kuzucummm inşallah hepimi güzel haberler alalımmmmmİğneden değişmiştir ama benim doktorum yılda bir kez olmamak normal diyor ben inanıyorum Mayıs'ta ya da Haziran da. Hayır haber alacaksın sonra bana dersin
Doktordan çıktım bir kistim büyümüş bir yumurtam çatlamış gibi ama progesteron tahlili istedi ikinci doktor da tam tersini söyledi kiste yumurtlalik yumurtaya kist dedi çok yoruldum ben artık vallahiAyyyt inşallah kuzucummm inşallah hepimi güzel haberler alalımmmmm
Kuzum kist zaten regl ile atılıyormuş rahat olDoktordan çıktım bir kistim büyümüş bir yumurtam çatlamış gibi ama progesteron tahlili istedi ikinci doktor da tam tersini söyledi kiste yumurtlalik yumurtaya kist dedi çok yoruldum ben artık vallahi